ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Θα μας "πεθάνουν" με τις διχόνοιες τους δεν υπάρχει ελπίδα για κανέναν κεντροδεξιό της πόλης μας όσο δεν αποφασίζουν ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Θα μας "πεθάνουν" με τις διχόνοιες τους δεν υπάρχει ελπίδα για κανέναν κεντροδεξιό της πόλης μας όσο δεν αποφασίζουν ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ

 



Τα όσα διαδραματίστηκαν στη συνάντηση στο δημοτικό αναψυκτήριο της πόλης μας στη συζήτηση για εξεύρεση λύσης στο χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η κεντροδεξιά της πόλης αυτό της ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ δεν τιμούν κανέναν μας. 

Για τον λόγο αυτό αποφύγαμε τους μειωτικούς χαρακτηρισμούς Νεοδημοκρατών που παραβρέθηκαν για τους δύο επικεφαλής των κεντροδεξιών δημοτικών παρατάξεων γιατί δεν βοηθάνε κανέναν ούτε βέβαια αυτούς που τους εξαπέλυσαν. 

Το ό,τι δεν "επαρκούν" δεν το πιστεύουμε ούτε εμείς που έτσι και αλλιώς έχουμε την δική μας ατζέντα για τα σημαντικά ζητήματα της πόλης που είναι ΑΝΤΙΘΕΤΗ με την ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ όλων των δημοτικών παρατάξεων σε θέματα όπως αυτό της δημόσιας περιουσίας , του ΚΥΤ Υμηττού κ.ο.κ . 

Έχουμε δει ( συμβαίνει γύρω μας) επικεφαλής πολύ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ που κατάφεραν να εκλεγούν δήμαρχοι δεν μας αρέσει η στάση τους τις περισσότερες φορές στα δημοτικά συμβούλια αλλά δεν είναι αυτή η αιτία της ΗΤΤΑΣ μας σε δύο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις. 

Μπορεί να μην μάζεψαν ούτε τις ψήφους της ΝΔ αλλά εάν ενθυμούμαστε καλά ( και έχουμε δυνατή μνήμη) ούτε ο κος Κωνσταντέας κατάφερε να υπερνικήσει τον ΔΟΤΟ δήμαρχο της χούντας Κωνσταντίνο Δελλαπόρτα όταν είχε το χρίσμα του κόμματος γεγονός που έπρεπε από τότε να χτυπήσει καμπανάκι σε όσους τώρα θέλουν και ορθώς να επιβάλλουν την ΤΑΞΗ. 

Δεν μπορεί να αφήνεις εντός κόμματος όσους ακόμη και σήμερα αποζητούν τιμές σε έναν ΔΟΤΟ την στιγμή που διαγράφεις ακόμα και βουλευτές του κόμματος για αναφορές τους που δεν συνάδουν με όσα πρεσβεύει η ΝΔ. 

Και φυσικά η ΝΔ δεν τιμά και δεν θα τιμήσει ούτε στο μέλλον κανέναν Ιωάννη Μεταξά και κανέναν Γεώργιο Παπαδόπουλο όσοι μέσα στο κόμμα τους τίμησαν έστω στα κρυφά οδήγησαν σε ποσοστά χαμηλά και κυβέρνησαν μαζί με αυτούς που έτσι και αλλιώς δεν νιώθουν την ανάγκη να τους τιμήσουν. 

Οι κύριοι Γιάννης Αναγνώστου, Τάσος Ευσταθίου , Παρασκευάς Γιαννόπουλος και Γαβριήλ Αραμπατζής είχαν ΚΟΙΝΗ πορεία και υπό την ηγεσία του κ. Αναγνώστου πέτυχαν το 2006 μια ΝΙΚΗ στις τοπικές εκλογές σε περίοδο βέβαια που η ΝΔ ήταν στην κυβέρνηση και η χώρα δεν είχε χρεοκοπήσει. 

Τους ενώνουν κοινοί αγώνες και δεν θεωρούμε πως πρέπει να απαξιώνονται από αυτούς τουλάχιστον που στα βασικά ζητήματα της πόλης ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ αναδείξει μια διαφορετική άποψη. 

Για εμάς που έχουμε αναδείξει και που έχουμε συζητήσει με όλους είναι φανερό πως δεν θα τους πείσουμε ούτε για την αναγκαιότητα της ύπαρξης του ΚΥΤ στον Υμηττό αλλά ούτε για την κλοπή ιδιωτικής περιουσίας που επετεύχθη με μια πολιτική απόφαση αλά ΠΑ.ΣΟ.Κ που αναιρούσε πλήθος αποφάσεων που βγήκαν με δικονομικά κριτήρια και όχι με πολιτικά στην περίπτωση του φλέγοντος θέματος της ΔΗΜΟΣΙΑΣ τελικά περιουσίας που κατέληξε στην ΕΤΑΔ! 

Για άλλα θέματα όπως π.χ τις ιδιωτικοποιήσεις δομών του δήμου μας οι απόψεις τους είναι γνωστές και ο κρατισμός τους εμφανής αφού και το κόμμα της ΝΔ μη θέλοντας να πάει κόντρα στο ρεύμα θεωρεί λογικό να αυξάνει το ΔΗΜΟΣΙΟ ενώ ψηφίστηκε για να πράξει το ακριβώς αντίθετο. 

Εμείς θεωρούμε πως για έναν κεντροδεξιό υποψήφιο πρέπει να αποφασίσουν οι ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ που το διαφημίζουν είναι μέλη της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης ή θα ήθελαν να εγγραφούν και να "εκτεθούν" και ουδείς άλλος. 

Η πρότασή μας αυτή δεν βλέπουμε να ενθουσιάζει κανέναν από τους τωρινούς επικεφαλής των δύο παρατάξεων με το λογικό επιχείρημα πως εμείς θέλουμε να είμαστε όλων των Ηλιουπολιτών και όχι όσων είναι ενταγμένοι στη ΝΔ. Θεμιτό αλλά τέτοιοι επικεφαλής είναι ΟΛΟΙ αφού και ο νυν δήμαρχος θα κατεβάσει υποψηφίους από όλους τους πολιτικούς χώρους και όχι μόνο από το ΠΑ.ΣΟ.Κ του 6% . 

Με την λογική του "πάνω από κόμματα και χρώματα" φυσικά και προκύπτουν διοικήσεις σαν την σημερινή όπου με κάποιες δεξιές πινελιές το κεντροαριστερό "οικοδόμημα" οδεύει ως φαβορί στις δημοτικές που έρχονται. 

Γιατί μια διοίκηση που δεν έχει να επιδείξει κάτι σημαντικό δεν είναι δυνατόν να τερματίσει πρώτη στον α΄γύρο των δημοτικών εκλογών και αυτό θα συμβεί εξαιτίας της ανυπαρξίας και της λάθος στρατηγικής όσων ανήκουν στον κεντροδεξιό χώρο. 

Όταν τα στελέχη μας αρχίζουν και μιλάνε μεταξύ τους για το αυτονόητο της κοινής καθόδου οι "Αραμπατζήδες" πάνε στον Εσπερινό και καυχώνται για το επίτευγμά τους βάζοντας τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ να μας λένε πως είχαν "Άγιο" που δεν πήγαν σε μια συνάντηση που δεν οδήγησε πουθενά! 

Και βέβαια η συνάντηση αυτή που έγινε οδήγησε στην επόμενη μέρα που λέει σε απλά ελληνικά πως όσοι είχαν "Άγιο" θα το χρειαστούν στις κάλπες του 2023 για να τους βοηθήσει να ξεπεράσουν το μονοψήφιο που έρχεται! 

Με στελέχη ( όπως θα δείτε και προεκλογικά) με "περίεργες" απόψεις για ζητήματα που οι αστικές δημοκρατίες θεωρούν αυτονόητα τύχη δεν έχουν. Δεν θα επιμείνουμε σε μια ΕΝΩΣΗ μεταξύ ανθρώπων που δεν κατανοούν το καλό τους , γιατί για το καλό της πόλης και τα άλλα εύηχα εμάς δεν μας αφορούν γνωρίζουμε πως η ενασχόληση με την πολιτική δεν είναι για "Αγίους" και πως για να κάνεις έργο χρειάζονται ρήξεις κάτι που δεν βλέπουμε από κανέναν. 

Εάν βλέπαμε θα το γράφαμε και εάν βλέπετε και εσείς μπορείτε να το γράψετε στις ομάδες που σχολιάζετε πως τάχα οι υπάλληλοι της καθαριότητας δεν μάζεψαν τα σκουπίδια μη πηγαίνοντας στο ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ πως ούτε θέλουν αλλά ούτε και ΜΠΟΡΟΥΝ να πράξουν αυτό που όλοι μας επιθυμούμε. 

Εδώ η Green Dream κλαδεύει τον Δεκέμβριο και εσείς περιμένετε "θαύματα" από όσους διαχρονικά έχουν αποδομήσει τόσες διοικήσεις. Ποιος δήμαρχος δεν θέλει να είναι καθαρή η πόλη του; Ποιος Αντιδήμαρχος δεν θα ήθελε να έχει επιτυχίες στον τομέα ευθύνης του; Ποιος κερδίζει από την ραστώνη όσων μας λένε πως δεν είμαστε εδώ για να σας υπηρετούμε και μαζέψτε τα μόνοι σας! 

Το πρόβλημα της πόλης δεν έχει να κάνει με την εκάστοτε διοίκηση αλλά με μια παγιωμένη αντίληψη κρατισμού που κυριαρχεί και βγάζει ανάλογες διοικήσεις. 

Είτε βγει ο Γιώργος , είτε ο Τάσος , είτε ο Γιάννης , είτε ο Παρασκευάς η εικόνα θα παραμένει ίδια αφού εσείς αντί να συστρατευθείτε με όσους αποζητούν τις ΡΗΞΕΙΣ κάνετε αβάντα στους βολεμένους που θα μας πεθάνουν όλους και θα φέρουν λουλούδια και στην κηδεία μας. 

Δεν μπορούμε άλλο τις διχόνοιες στο χώρο της κεντροδεξιάς και ούτε έχουμε κάποιο όφελος από το να απαντάμε στα ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ παραληρήματα των "Κασιδιάρηδων" της πόλης. Άλλωστε εμείς δεν ήρθαμε για να συμπληρώσουμε τα τοπικά ΜΜΕ που ήταν και είναι αρκετά αλλά για να προτείνουμε νέους δρόμους που έτσι και αλλιώς θα ακολουθηθούν είτε το θέλουν οι πολλοί είτε όχι γιατί με δανεικά ουδείς πέτυχε για πολύ καιρό να "χορεύει". 

Η χώρα , η πόλη , η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων έζησε για δύο τουλάχιστον δεκαετίες πάνω από τις οικονομικές της ΔΥΜΑΜΕΙΣ και εις βάρος άλλων λαών. Ήρθε η ώρα να πληρώσουν οι επόμενες γενιές όσα δυσάρεστα τους κληρονομήσαμε και για αυτό τον λόγο οι πιο ΙΚΑΝΟΙ έχουν ήδη αναζητήσει το ΜΕΛΛΟΝ τους σε κράτη που δίνουν ευκαιρίες και δεν αναμένουν την "αλληλεγγύη" όσων με τις πολιτικές τους επιλογές μας οδήγησαν στα σημερινά μας χάλια. 

Κανείς δεν θα σας "σώσει" να το ξέρετε αυτό και φυσικά οι οικονομικά πιο ευάλωτοι θα πληρώσουν το "μάρμαρο" μιας ανεύθυνης παροχολογίας με δανεικά αλλά όχι αγύριστα όπως πιστεύει ακόμα και τώρα μέρος του πολιτικού μας συστήματος. 

Θεμιτό για τον οιοδήποτε να μην επιθυμεί τα χρίσματα αλλά ας το θάρρος τουλάχιστον της δημόσιας κριτικής σε όσα θεωρεί πως θίγουν την πόλη μας και την αδικούν από τους κυβερνητικούς χειρισμούς και όχι να φωτογραφίζεται με βουλευτές και υπουργούς της κυβέρνησης και μέσα στα δημοτικά συμβούλια να το παίζει "αντάρτης". 

Δεν είναι μ@λ@κες οι Ηλιουπολίτες κ. Αραμπατζή βολεμένοι είναι οι περισσότεροι και διαχρονικά στηρίζουν και ΨΗΦΙΖΟΥΝ όσους τους εξασφάλισαν την πολυπόθητη ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ. Εάν συνεχίσετε έτσι θα έχουμε δήμαρχο τον Γιώργο Χατζηδάκη από τον πρώτο γύρο αφού οι περισσότεροι δεν θα πάνε καν να ψηφίσουν εάν έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε δημοτικές παρατάξεις που λένε τα ίδια ακριβώς ανέφικτα πράγματα. 

Αυτά και καλή συνέχεια σε όλους και κυρίως τους Θανάσηδες της πόλης όπου ευνοούνται από αυτό το μπάχαλο στην κεντροδεξιά όπως θα δείτε προσεχώς και θα βάλουν γερή υποθήκη για μια καλύτερη τύχη της κεντροδεξιάς στις κάλπες του 2028! 

Γιατί είναι προφανές στους περισσότερους εκτός από τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ πως αυτές οι δημοτικές εκλογές δεν πρόκειται να βγάλουν ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ δήμαρχο. 

Δεν θα μας "πεθάνετε" για τα βρείτε κατεβείτε τρεις ή δύο και καλή τύχη για τις επόμενες κάλπες γιατί για αυτές ΕΛΠΙΔΑ δεν υπάρχει. Είναι σαν να ποντάρεις τα χρήματά σου πως θα νικήσει η Ελλάδα την Βραζιλία στο ποδόσφαιρό και να παραπονιέσαι μετά γιατί έχασες τα χρήματά σου! 

Άλλωστε η ΝΔ στην πόλη μας δεν θα πάει καλά ούτε στις βουλευτικές εκλογές αφού την πρωτιά θα την χάσει εξαιτίας των σοβαρών διαρροών προς τα δεξιά της. Ήδη εκτός από την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου που έχει πυρήνα οπαδών της στην πόλη μας απέκτησαν και οι "Κασιδιάρηδες" φωνακλάδες και αναμένουμε από την δημοτική αρχή να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ για να μην πιαστούν στον ύπνο όπως συνέβη και με την περίπτωση του ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ όπου εάν δεν το γνωρίζετε κυκλοφορούν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και "ΩΡΑΙΟΙ" κάποιοι από όσους συμμετείχαν! 

Αυτά και καλή συνέχεια σε όλους για τις επόμενες μέρες οι αναρτήσεις μας θα είναι λιγοστές και άρα περισσότερο διαβασμένες από όσους εξακολουθούν και αναζητούν μια διαφορετική ματιά στην τοπική ενημέρωση. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: