ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Εκατοντάδες εάν όχι ΧΙΛΙΑΔΕΣ οι "ΚΑΜΠΟΣΟΙ" στον δήμο μας

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Εκατοντάδες εάν όχι ΧΙΛΙΑΔΕΣ οι "ΚΑΜΠΟΣΟΙ" στον δήμο μας

 


Σε αυτό το βίντεο ( κάνε κλικ εδώ) ο τζάμπα πατριώτης ή τζάμπα μάγκας δήμαρχος Άργους κ. Δημήτρης Καμπόσος βγάζει όλα τον εμετικό ρατσισμό μου με αφορμή τον ξυλοδαρμό του τότε δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρη από ΦΑΣΙΣΤΕΣ. 

Τα εμετικά του σχόλια δεν άντεξαν ούτε οι "τσεκουράτοι" της ΝΔ με αποτέλεσμα την σωστή κατά την άποψή μας ΔΙΑΓΡΑΦΗ του από το κόμμα της ΝΔ. Βέβαια η τελευταία ξέχασε να διαγράψει και μερικούς ακόμα με αποτέλεσμα στις κάλπες που έρχονται να έχει αναστήσει αυτό που εμείς αποκαλούμε ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΙΑ και είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο για να πάει μπροστά η χώρα μας. 

Μαζί με αυτούς τους "Καμπόσους" δεν μπορεί να συμπορευτεί ουδείς δημοκρατικός πολίτης παρά μόνο "ψεκασμένοι" ακροδεξιοί και ακροαριστεροί που ΛΕΝΕ ακριβώς τα ίδια πράγματα αλλά ο καθένας παλεύει για την επικράτηση του ΔΙΚΟΥ του ΦΑΣΙΣΜΟΥ. 

Ποια η διαφορά του ενός από τον άλλο; Μα μόνο το ΧΡΩΜΑ ο ένας είναι ΜΑΥΡΟΣ και ο άλλος ΚΟΚΚΙΝΟΣ. 

Με αφορμή την τρέχουσα επικαιρότητα διαβάστε εδώ  και εδώ  αναθάρρησαν οι εκατοντάδες εάν όχι χιλιάδες "Καμπόσοι" της πόλης μας που σε τρεις διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις έχουν μετρηθεί ως σύνολο σε ΔΙΨΗΦΙΟ εκλογικό ποσοστό χωρίς βέβαια να ανησυχούν όλοι αυτοί που έχουν κάνει "επάγγελμα" τον αντιρατσισμό , τον αντιφασισμό των άλλων αλλά ΟΧΙ τον δικό τους. 

Όπως ήταν φυσικό αλλά παράλληλα εξοργιστικό κανένα τοπικό ΜΜΕ δεν ενδιαφέρθηκε για την τύχη των "Καμπόσων" μη θέλοντας να στεναχωρήσει τα χουντικά απομεινάρια των καφενείων της πόλης μας που αναζητούν ακόμα τον Γεώργιο Παπαδόπουλο! 

Και επειδή δεν τον βρίσκουν και έχοντας την ΑΝΟΧΗ εάν όχι συνενοχή κομματικών στελεχών της πόλης μας που δεν κατανοούν πως η χώρα δεν μπορεί να γίνει Ρωσία αλά Πούτιν θεωρούν λογικό πως θα αφήσουμε εμείς ασχολίαστο τον έκδηλο φασισμό τους. 

Η πόλη τάχα του "Ήλιου" με το βρώμικο παρελθόν και το επίσης προβληματικό παρόν σίγουρα δεν θα έχει καλύτερο μέλλον. Η μόνη ελπίδα οι νέοι και οι νέες της πόλης μας που όμως επιλέγουν την ΑΠΟΧΗ από τις κάλπες αντί να απαιτήσουν όλα αυτά που τους ανήκουν και δεν τους τα προσφέρουμε. 

Κάποτε η ΑΡΙΣΤΕΡΑ πριν πέσουν τα τείχη και δει όλος ο κόσμος τα δικά τους ΑΙΣΧΗ κινητοποιούσε τις μάζες και διεκδικούσε στο δρόμο περισσότερη Δημοκρατία. 

Τώρα στους δρόμους κυκλοφορούν οι "¨ΚΑΜΠΟΣΟΙ" και από τους άμβωνες ακούς από ξεφτιλισμένους ρασοφόρους τα ίδια εμετικά και "πατριωτικά" παραληρήματα από ιερείς που φοράνε στρινγκ! 

Δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ για την πόλη με δημότες να μην μπορούν να ξεχωρίσουν τον εκβιαστή από τον επιχειρηματία, την πουτάνα από την κυρία και τον πολιτικό από τον λαϊκιστή που για μερικές χιλιάδες ψηφαλάκια πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. 

Σε λίγο θα αναζητούμε όλες και όλοι έναν Θανάση για να σπάσει την γρουσουζιά που μας κληρονόμησαν οι "Καμπόσοι" της πόλης. 

Σε άλλη ανάρτηση τα μηνύματα όσων θίχθηκαν από τις αναφορές μας στον "πατριώτη" δήμαρχο του Άργους που μόνος του "επέστρεψε" στη ΝΔ με αποτέλεσμα να αναγκαστεί το Μαξίμου μέσω διαρροών προς τον Τύπο να πει πως ΦΥΣΙΚΑ και η ΝΔ δεν έχει χώρο για ΦΑΝΕΡΟΥΣ τουλάχιστον "Καμπόσους" γιατί από οπαδούς και ψηφοφόρους πιστέψτε μας ΖΕΧΝΕΙ! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: