ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Περιοδεία στις επιχειρήσεις της πόλης μας από στελέχη της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Περιοδεία στις επιχειρήσεις της πόλης μας από στελέχη της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"


Περιοδεία στα μαγαζιά της πόλης έκανε κλιμάκιο στελεχών της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" με τον επικεφαλής της κ. Τάσο Ευσταθίου. 

Δεν πέσαμε πάνω τους αλλά το γεγονός πληροφορηθήκαμε από το υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της παράταξης κ. Νικόλαο Τηλεβερίδη που μας πληροφόρησε διαδικτυακά πως εκτός από τις ευχές τους είχαν και συζητήσεις με τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων της πόλης. 

Το φυλλάδιο με τις ευχές μοιράστηκε ( βλέπε φωτογραφία πάνω) και σίγουρα η επαφή με τις επιχειρήσεις της πόλης και τους επιχειρηματίες της είναι κάτι το θετικό και πρέπει να είναι διαρκής και όχι μόνο στις γιορτές κάτι που φανταζόμαστε συμβαίνει με όσους επιθυμούν να αναλάβουν θέσεις ευθύνης. 

Για εμάς πάντως οι επιχειρηματίες της πόλης μας και ο ΕΣΗ είναι από τους πιο φανατικούς χορηγούς της διοίκησης του νυν δημάρχου κ. Γιώργου Χατζηδάκη,  και έως σήμερα δεν έχουμε διαβάσει καμία αιχμηρή ανακοίνωσή τους για την κακή διοίκησή του. Ένας δήμαρχος που έχει καβαλήσει εδώ και καιρό στο άρμα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προφανέστατα και θα είχε πρόβλημα εάν ο ΕΣΗ δεν ήταν και αυτός "πάνω από κόμματα και χρώματα" που σε απλά ελληνικά σημαίνει πάμε με αυτόν που ασκεί ΕΞΟΥΣΙΑ! 



Μάλιστα τελευταίο επίτευγμα πολλών επιχειρηματιών της πόλης είναι ο συγχρωτισμός τους με ομάδα ΔΗΘΕΝ  "αλληλέγγυων" , "φιλάνθρωπων" και "φιλόζωων" σε μια απέλπιδα προσπάθειά τους αντί να παρέχουν καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών και τιμών προς τους ήδη πελάτες τους,  να προσελκύσουν νέους. 

Φυσικά και ο καθένας αποφασίζει μόνος του το πως θα προβληθεί,  και πως θα κάνει γνωστές στους πολλούς τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Δεν ξέρουμε τι είπαν στα στελέχη της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" που περιόδευσαν σήμερα σε μαγαζιά της πόλης με τους ιδιοκτήτες τους , πάντως διαχρονικά η επιχειρηματικότητα της πόλης μας είναι ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ , κάτι που έχουμε αναδείξει πολλάκις φορές μέσα από εδώ. 

Καλές δουλειές πάντως σε όλους ευχόμαστε,  και προσοχή στις επιλογές τους που ίσως τους στοιχίσουν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: