ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Φυλλάδια υποψηφίου βουλευτή με το κόμμα Κασιδιάρη στην πόλη μας - Ε... αφού κάποιοι την γράφουν με κεφαλαίο Π είπαν να την "απελευθερώσουν" !

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Φυλλάδια υποψηφίου βουλευτή με το κόμμα Κασιδιάρη στην πόλη μας - Ε... αφού κάποιοι την γράφουν με κεφαλαίο Π είπαν να την "απελευθερώσουν" !

 


Φυλλάδια υποψηφίου βουλευτή του Νοτίου Τομέα με το κόμμα "Έλληνες" του φυλακισμένου για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση (Χρυσή Αυγή) Ηλία Κασιδιάρη βρήκε και μας έστειλε σε φωτογραφίες  αναγνώστης μας στην περιοχή Αγίας Μαρίνας. Το υλικό που βλέπετε ήταν στην στάση Νησάκι ενώ δεν αντιλήφθηκε εάν μοιράζονταν χέρι με χέρι ή είχε αφεθεί σε σημεία όπου θα γίνονταν ορατό από τους περαστικούς. 

Πρόκειται για προεκλογικό υλικό του υποψηφίου κ. Τρύφωνα Μπουγά που κατεβαίνει υποψήφιος με τους "Έλληνες" του Ηλία Κασιδιάρη! Φανταζόμαστε την περηφάνεια και την χαρά των πολλών "Κασιδιάρηδων" της πόλης και ευχόμαστε σε όσους εθελοτυφλούν να αντιληφθούν πως με την ακροδεξιά δεν τελειώσαμε ιδίως όταν μέρος της δικής της ρατσιστικής  ατζέντας υιοθετούν και δήθεν δημοκράτες. 


Αφού ευχαριστήσουμε τον παρατηρητικό αναγνώστη μας να ευχηθούμε στις προσεχείς κάλπες οι Ελληνίδες και οι Έλληνες με την ψήφο τους να μην επιβραβεύσουν τον λαϊκισμό από όποιο άκρο του πολιτικού φάσματος και εάν προέρχεται. 

Η πλάκα είναι πως το ρωσόφιλο κόμμα μιλάει για την ακρίβεια στην ενέργεια! Μάλλον θεωρούν λογική την ρωσική εισβολή και δεν έχουν αντιληφθεί πως όποιος δεν είναι με την Δύση χάνεται! Ακόμα και η Μελόνι στην Ιταλία έκανε στροφή 180 μοιρών αλλά οι εδώ "Κασιδιάρηδες" λατρεύουν ακόμα τον πρώην πράκτορα της KGB Βλαδίμηρο Πούτιν! 

Πάντως μια και μιλήσαμε για κόμματα στα ΔΕΞΙΑ της ΝΔ τον πιο δυνατό υποψήφιο με πιθανότητες εκλογής σε μικρό κόμμα τον έχει και θα τον ανακοινώσει σύντομα το κόμμα "Ελληνική Λύση" του Κυριάκου Βελόπουλου. Όνομα που δύσκολα θα περίμενε κανείς να είναι υποψήφιος με ένα μικρό κόμμα και που έχει βάσιμες ελπίδες εκλογής ανεβάζοντας και το ποσοστό της "Ελληνικής Λύσης" στο Νότιο Τομέα Αθηνών. Το 2019 η "Ελληνική Λύση" είχε πάρει στον Νότιο Τομέα Αθηνών 2.99% 

Δεν υπάρχουν σχόλια: