ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ελπίζουμε να μην αληθεύει η είδηση πως ο κος Καμπόσος θα έχει και πάλι το χρίσμα της ΝΔ

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Ελπίζουμε να μην αληθεύει η είδηση πως ο κος Καμπόσος θα έχει και πάλι το χρίσμα της ΝΔ

 

Πήγε στην Τρίπολη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και συνάντησε τον κ. Καμπόσο ο οποίος έχει θέματα με τους Εβραίους και γενικότερα δεν κρύβει το γεγονός πως δεν τον χωρίζουν και πολλά με τους "Κασιδιάρηδες" που είναι έτοιμοι να εισέλθουν και πάλι στη Βουλή. 

Ο κος Καμπόσος φυσικά και δεν είχε ανάγκη την στήριξη της ΝΔ για να εκλεγεί δήμαρχος σε μια πόλη όπου οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ κάνουν πάρτι και φωνάζουν που είσαι βρε Παπαδόπουλε! 

Για εμάς πάντως η κωλοτούμπα του πρωθυπουργού που έγραφε τα παρακάτω πριν τέσσερα χρόνια για τον Καμπόσο δείχνει τον ΠΑΝΙΚΟ του ενόψει των εκλογών. 


Αυτά έγραφε ο αρχηγός τότε της αξιωματικής αντιπολίτευσης κος Μητσοτάκης σήμερα ανοίγει την αγκαλιά του και δέχεται πίσω στο κόμμα εάν δήμαρχο με μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο. 

Στην πόλη μας τους έχουμε πολλούς αυτούς κ. Μητσοτάκη κατεβάστε και κάποιον για δήμαρχο να έχουν και οι "Κασιδιάρηδες" της πόλης κάποιον όμοιό τους στο ανώτατο δημοτικό αξίωμα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: