ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Γιάννης πίνει και Γιάννης κερνάει στο site του Γαβριήλ Αραμπατζή σας "εξηγεί" πως κέρδισε δια της απουσίας του!

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Γιάννης πίνει και Γιάννης κερνάει στο site του Γαβριήλ Αραμπατζή σας "εξηγεί" πως κέρδισε δια της απουσίας του!

 


Και που μπήκαμε στον κόπο να διαφημίσουμε το site Cityofilioupolis.gr του κ. Γαβριήλ Αραμπατζή χάσιμο χρόνου είναι.

Όπως χαμένη ήταν και η ψήφος που του δώσαμε στις δημοτικές εκλογές του 2019 θεωρώντας πως θα ήταν μια δυναμική ΔΕΞΙΑ υποψηφιότητα που θα έρχονταν μέσα στο δημοτικό συμβούλιο για να κάνει ΡΗΞΕΙΣ και όχι για να αποδειχθεί ουρά της "Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης" σε ένα σωρό σημαντικά θέματα που απασχολούν τους συνδημότες μας. 

Τύποι όπως ο κος Αραμπατζής μας κάνουν να αναρωτιόμαστε κάθε φορά εάν είμαστε στο σωστό κόμμα αφού προφανέστατα και σε μια άλλη ΝΔ η χθεσινή του στάση θα σηματοδοτούσε την διαγραφή του. 

Αλλά στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη που θα μας κουβαλήσει πίσω και τον ΦΑΣΙΣΤΑ Καμπόσο του Άργους αυτά είναι ψιλά γράμματα. 

Σε κάθε περίπτωση γελάσαμε πολύ με την επιτυχία του κ. Αραμπατζή να δοξαστεί απουσιάζοντας και του ευχόμαστε κάποια στιγμή στο μέλλον να κατακτήσει την πολυπόθητη για αυτόν δημαρχιακή καρέκλα με τις ερπύστριες όπως και το ίνδαλμά του ο δοτός δήμαρχος της χούντας Κωνσταντίνος Δελλαπόρτας. 

Γιατί με εκλογές δεν πρόκειται να βγει ΠΟΤΕ θα το καταλάβει καλύτερα στις κάλπες του 2023 όταν θα δει την πλάτη ακόμα και της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης αφού δεν υπάρχει και κανείς που να μην την διαφημίζει πλην από εμάς εδώ τους ΔΕΞΙΟΥΣ. 

Ο κος Αραμπατζής φαίνεται πως έχει προτιμήσει να γίνει "δεξιός ψάλτης" αφού για δεξιός δήμαρχος δεν του ταιριάζει αφού ουδείς μπορεί να ΔΟΞΑΣΤΕΙ δια της απουσίας του. 

Στα χνάρια του "Μεσσία" της πόλης και με την μόνη διαφορά πως αυτός δεν έχει τις ιδιαιτερότητες του άλλου παλεύει να μας πείσει πως κάνουμε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ λάθος και πως αυτός είναι ο σωστός. 

Ο Συμπαραστάτης του ΔΗΜΟΤΗ και της Επιχείρησης επί δημαρχίας Βασίλη Βαλασόπουλου προφανώς δεν έχει το ηθικό ανάστημα να τα  βάλει με όσους οδήγησαν την κεντροδεξιά της πόλης μας στη ΜΟΝΑΔΙΚΗ της ΝΙΚΗ στις δημοτικές εκλογές του 2006. 

ΥΓ: Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να δημοσιεύσουμε τις χθεσινές κόντρες ούτε να σας γράψουμε τι είπε η συνδημότισσά μας κα Πόλυ Βλάχου επειδή δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε και άλλα προβλήματα και να κάνουμε περισσότερο χαρούμενους όσους ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ να χάσουμε και πάλι στις κάλπες του 2023. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: