ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μηνύματα προς συγκεκριμένους αποδέκτες

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Μηνύματα προς συγκεκριμένους αποδέκτες

 


Μας το είπαν και μπήκαμε στο site  και το παρατηρήσαμε και εμείς. Ο λόγος για τις εικόνες που συνοδεύουν εδώ και κάποιες μέρες τις αναρτήσεις με τον καιρό του site ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ,  όπου με έξυπνο ομολογουμένως τρόπο και χωρίς να γίνονται ιδιαίτερα δεικτικοί (έτσι ώστε να μην  χαρακτηριστούν από όσους έχουν εύκολα τα λόγια αλλά όχι τις πράξεις ΤΟΞΙΚΟΙ ) καταφέρνουν και σατιρίζουν μια τραγική πραγματικότητα που βιώνουμε οι περισσότεροι σε αυτή την πόλη όπου η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ βασιλεύει. 


Η πρώτη εικόνα μας λέει για μπαμ,  που έκαναν συγχρωτιζόμενοι με τους έως χθες υβριστές τους! Γελάσαμε πολύ και δεν ξέρουμε εάν κατάλαβαν και άλλοι εκτός από εμάς τον υπαινιγμό,  γιατί προφανώς και στόχος τους είναι πρωτίστως να σατιρίσουν τραγελαφικές καταστάσεις παρά να αφυπνίσουν όσους έτσι και αλλιώς έχουν κάνει τον ύπνο δεύτερή τους φύση! Και πρώτη θα λέγαμε εάν δεν "κοιμούνται" έχοντας εξασφαλίσει οφέλη που εμείς αγνοούμε! 

Πάμε στο επόμενο που μπορεί να κατανοήσουν οι πάντες,  εκτός από αυτούς που αγαπάνε τις καρέκλες έμμισθες ή άμισθες,  πάντα για το "καλό" της πόλης. 



Και τρίτο για σήμερα,  κάποιες συμβουλές σε όσους ενώ έχουν χρήματα,  αμελούν να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα τους , μάλλον γιατί έχουν "γούρια" στα πουκάμισα σαν τον μακαρίτη τον Νίκο Αλέφαντο με τα κοντομάνικα μπλουζάκια. 



Αυτά και θα παρακολουθούμε τον "καιρό" ή μάλλον τις εικόνες που τον συνοδεύουν στέλνοντας μηνύματα προς πολλούς παραλήπτες! Όχι πως προβληματίζεται και κανείς εδώ τους τα λέμε κατάμουτρα και κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν αφού τα κείμενά μας είναι δυσνόητα για τις "τρομοκρατημένες" και δήθεν "εκβιαζόμενες" από εμάς "πουτάνες" της πόλης μας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: