ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....


  • Η πόλη μας δεν έχει Mall γνωρίζει κανείς ποιες δημοτικές παρατάξεις αντέδρασαν όταν υπήρχε δυνατότητα να δημιουργηθεί ; Μάλλον όσοι τρέχουν στο Mall στον Άγιο Δημήτριο θα πρέπει να γνωρίζουν πως θα το είχαμε στην πόλη μας αλλά.... 


  • "Λευκές Νύχτες" θα πραγματοποιηθούν και στην πόλη μας για να τονωθεί η τοπική αγορά. Να δούμε ποιοι που τώρα το παίζουν αλληλέγγυοι με τις επιχειρήσεις θα αντιδράσουν!  Ακόμα και στο Ίλιον γίνονται αλλά εδώ ακόμα το συζητάμε! Η παρακάτω αφίσα είναι από την καλοκαιρινή "Λευκή Νύχτα" του δήμου Ιλίου με Γιάννη Πλούταρχο όπως βλέπετε όπου έγινε χαμός. Έβγαλαν πολλά σε λίγες ώρες οι καταστηματάρχες της περιοχής και φυσικά στηρίζουν τέτοιες δράσεις που τους βοηθούν να προσελκύσουν πελάτες που δεν θα τους είχαν αφού μετακινούνται σε τέτοια events και από άλλες περιοχές. 



  • Είμαστε αρκετά προβλέψιμοι και σταθεροί σε όσα διαχρονικά έχουμε γράψει . Το ξεκαθαρίζουμε λοιπόν σε εχθρούς και "φίλους" εντός ή εκτός εισαγωγικών. Στις προσεχείς εκλογές θα στηρίξουμε τον υποψήφιο που υιοθετεί έστω και ένα σημείο της ΔΙΚΗΣ μας ατζέντας. Το να ποντάρουμε στο ας μπούμε στο δημοτικό συμβούλιο και θα δούμε ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ! Άλλωστε οι δικές μας επιλογές είναι από τον χώρο της κεντροδεξιάς και άρα περιορισμένες. Εάν υπάρχει ΜΙΑ θα πάμε με αυτήν. Εάν έχουμε να επιλέξουμε από δύο όπως συνέβη και στις δημοτικές εκλογές του 2019 δεν θα ποντάρουμε στο να βγουν οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι και τι ΘΑ ΠΟΥΝ θέλουμε έστω ένα σημείο από την δική μας ατζέντα να υιοθετηθεί ΔΗΜΟΣΙΑ και πριν τις δημοτικές εκλογές ειδάλλως θα αδιαφορήσουμε πλήρως άλλωστε η ξεκάθαρη στάση μας και η μονοκόμματη ΔΕΞΙΑ κατεύθυνσή μας δεν μας βοηθάει για δημόσιες σχέσεις ,και ούτε θέλαμε και ποτέ να κάνουμε. Εμείς θέλουμε να αλλάξει η πόλη,  και αυτό θα συμβεί με ΡΗΞΕΙΣ. Άμα κάποιοι εμμένουν σε ευχολόγια και απομακρύνσεις του ΚΥΤ Υμηττού πουλώντας σανό , θα καταλάβουν πως τελικά υπάρχουν πολλοί περισσότεροι από ένα 15% που δεν έχουν αυταπάτες , και είναι ικανοί να οδηγήσουν στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών ακόμα και κάποιων που θα πει το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ που κάποιοι για δεκαετίες ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ! Η παραμονή του ΚΥΤ Υμηττού με την ταυτόχρονη υπογειοποίησή του και ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ του θα εξασφαλίσει ένα ολοκαίνουργιο ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ κοιμητήριο για τον δήμο μας που τόσο το έχει ανάγκη. Όλα τα άλλα εμείς τα βλέπουμε ανέξοδους λαϊκισμούς από ένα χθες που δεν κατανοεί πως οι ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: