ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Έχει πάρει είδηση ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας πως συνελήφθη ο Διευθυντής Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειάς του;

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Έχει πάρει είδηση ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας πως συνελήφθη ο Διευθυντής Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειάς του;


Αλέξανδρος Καϊλής
μηχανολόγος και ηλεκτρολόγος μηχανικός, ανώτερο στέλεχος στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, γεννημένος στην Κωνσταντινούπολη. 

Έχει συλληφθεί για την γνωστή πλέον υπόθεση διαφθοράς,  και είναι φυσικά ο πατέρας της κα Καϊλή που ψήφισαν οι σοσιαλιστές για να εκπροσωπήσει την χώρα μας και να καταδείξει σε όλο τον κόσμο πόσο ΛΑΜΟΓΙΑ είμαστε! 

Δεν "έπεσε κανείς από τα σύννεφα",  άλλωστε Έλληνες και Ιταλούς για "μαφιόζους" μας έχουν και εμάς ιδίως για πολύ Βαλκάνιους που πέφτουμε μονίμως σε γκάφες,  αγνοώντας επιδεικτικά ποιοι είναι ισχυροί αυτού του κόσμου και αναζητώντας συμμαχίες με κράτη- παρίες. 

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κος Απόστολος Τζιτζικώστας πέρα από το γεγονός πως τον "βαρύνει" η ρωσοφιλία του , και οι σχέσεις "αγάπης"  που ανέπτυξε με τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη έρχεται για ακόμη μια φορά να προβληματίσει αρνητικά για τις διοικητικές του ικανότητες το κόμμα της ΝΔ. 

Μάλλον δεν έχουν αντιληφθεί πως ο κος Αλέξανδρος Καϊλής συνελήφθη με χιλιάδες ευρώ πάνω του, μάλλον δεν είχαν αντιληφθεί πως πληρώνονταν αδρά και έλειπε μονίμως από το πόστο του , και ίσως να βρουν και εδώ ατασθαλίες του,  εάν βέβαια μπουν στη διαδικασία και ψάξουν. 

Επειδή δεν θα μπουν οι ίδιοι ,  θα ψάξουν και όσοι έστησαν αυτό το μεγάλο θέμα ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ Ευρωπαίων πολιτικών από το Κατάρ,  και θα δημιουργήσουν στην κοινή γνώμη περισσότερους προβληματισμούς από αυτούς που ήδη είχε για το ποιόν κάποιων! 

Σε κάθε περίπτωση το σκάνδαλο χρηματισμού ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ αξιωματούχων από το Κατάρ θα αγγίξει περισσότερα του ενός κόμματα , αφού για το ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ τα ξέραμε τα χάλια τους εδώ και δεκαετίες. 

Παρόλα αυτά για το "καλό" της πατρίδας,  ο κος  Αντώνης Σαμαράς συγκυβέρνησε με τον κ. Ευάγγελο  Βενιζέλο , και έχει την φαντασία ο αφελής πως δικαιώθηκε ή αγνοεί πως η στάση του από όταν ξέσπασε ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν τον βοηθά για να μείνει χωρίς δικαστικές περιπέτειες. 

Γιατί για να πας κάτι μέχρι ΤΕΛΟΥΣ,  πρέπει να είσαι με την πλευρά των ισχυρών και ο πρώην πρωθυπουργός μάλλον αγνοεί πως επέλεξε να συστρατευθεί με ανίσχυρους,  υιοθετώντας μια ατζέντα στην εξωτερική του πολιτική που έβλαπτε και βλάπτει τα συμφέροντα της χώρας. 

Γιατί βέβαια οι λεονταρισμοί του υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Δένδια θα είχαν κάποιο σημαντικό όφελος για την πατρίδα μας εάν είχαμε εξασφαλίσει πως η στρατιωτική μας ισχύ είναι τέτοια που να μην επιδέχεται αμφισβήτησης . Και εάν είσαι πραγματικά ΔΥΝΑΤΟΣ λεονταρισμούς δεν κάνεις ας το κατανοήσουν καλά όσοι απαντούν με γραφικότητες στον Ερντογάν ιδίως όσοι φοράνε στρατιωτικές στολές και έχουν επιφορτιστεί με τα θέματα ασφαλείας των συνόρων μας! 

Εάν θέλει ο νυν πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να προχωρήσει χωρίς προβλήματα,  θα έπρεπε να έχει εδώ και καιρό θέσει εκτός κόμματος και τους δύο πρώην πρωθυπουργούς,  αφού αποτελούν με τις παρεμβάσεις τους στα εθνικά θέματα  τροχοπέδη για την πορεία της χώρας

Επειδή κάτι τέτοιο δεν το αντιλαμβάνετε θα έχει την τύχη τους εάν συνεχίσει να αγνοεί το γεγονός πως ο κόσμος δυσανασχετεί με όσους πουλάνε ανέξοδο πατριωτισμό που έχει ως αποτέλεσμα την ενίσχυση των ακροδεξιών - ρωσόφιλων της χώρας μας. 

Γιατί άμα θες ΦΑΣΙΣΤΑ θα πας στον ορίτζιναλ , δεν θα ψηφίσεις τους ιμιτασιόν! 

Γιατί σε εμάς πλέον είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να διακρίνουμε ποιος είναι περισσότερο Ρωσόφιλος από τους Αντώνη Σαμαρά, Κώστα Καραμανλή, Ηλία Κασιδιάρη ή Κυριάκο Βελόπουλο! 

Η πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού στο Ίδρυμα που έφτιαξε ο ίδιος με το όνομά του και βάζοντας πρόεδρο την ΓΥΝΑΙΚΑ του είναι μια απέλπιδα προσπάθεια ενός πατριδοκάπηλου να φροντίσει για την υστεροφημία του. 

Όσους και εάν ξεγέλασε αποδείχθηκε πως ο πατριωτισμός του ήταν ανάλογος των Απριλιανών και φυσικά δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως επί δικής του κυβέρνησης είδαμε για πρώτη φορά σε θέσεις υπουργών υμνητές της ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ. 

Εάν θέλουν να χάσουν και την Μακεδονία σε ψήφους ας επιμείνουν στην υποψηφιότητα του Τζιτζικώστα για Περιφερειάρχη και γιατί όχι όταν ξεμπλέξει η Εύα ας την κουβαλήσουν στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις "πατριωτικές" θέσεις της στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ. 

Γιατί για ακόμη μια φορά τελευταίο ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ κάθε ΑΠΑΤΕΩΝΑ είναι ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ. 

Στην χώρα μας όσοι πόνταραν στα ΡΟΥΒΛΙΑ όσες φωτογραφίες και εάν βγάλουν με τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα δεν θα ξεγελάσουν την ΜΟΝΑΔΙΚΗ υπερδύναμη του πλανήτη! 

Τέλος για τους υπερπατριώτες που συγκινούνται με τις χαμένες πατρίδες που δεν πρέπει να ξεχνάμε να τονίσουμε πως η μητέρα της κα Καϊλή είναι η  Μαρία Ιγνατιάδου,  Μικρασιάτισσα, μεγαλωμένη στον νομό Ημαθίας.

Πάντως εάν η κα Καϊλή θέλει να υπερασπίσει τον εαυτό της αρκεί να πει πως είναι ΘΥΜΑ της Νέας Τάξης Πραγμάτων και των Σιωνιστών και να επικαλεστεί τον πατριωτισμό της που την έκανε ΣΤΟΧΟ των Αμερικανών "εγκληματιών" που επιβουλεύονται τον πλούτο της χώρας μας και σίγουρα χιλιάδες "ψεκασμένοι" θα την πιστέψουν! 

Έως το βράδυ ας βγάλουν μια ανακοίνωση απομάκρυνσης του κ. Καϊλή από την έμμισθη θέση που κατέχει στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ας βγει ο Περιφερειάρχης να μας πει πως έπεσε από τα σύννεφα και πως δεν ήξερε ποιον τοποθετούσε σε αυτή την θέση. 

Δείγματα αλλά και καταγγελίες υπήρχαν όπως μαθαίνουμε από την αντιπολίτευση για το πρόσωπό του αλλά ουδείς ασχολήθηκε με την περίπτωσή του. Ίσως ήρθε ο καιρός να ασχοληθεί τώρα προεκλογικά για να μην ταυτιστεί με μια υποψηφιότητα που έτσι και αλλιώς δεν φαντάζει τόσο δυνατή όπως φάνταζε στις κάλπες του 2019! 

Ας βγει και ο λαλίστατος σε άλλες περιπτώσεις Αντιπρόεδρος της ΝΔ κος Άδωνις Γεωργιάδης να μας πει εάν γνωρίζει τον κ. Καϊλή γιατί θα τον προλάβουν οι εξελίξεις! 

Σήμερα ο κος Καϊλής είναι Αναπληρωτής Προϊστάμενος Γενικής Διεύθυνσης στη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. 

Για όσους είναι Βορειοελλαδίτες θυμούνται πως υπήρξαν αρκετές καταγγελίες και δικαστικές περιπέτειες και στην Ελλάδα για τον πατέρα της κα Καϊλή αλλά εδώ είναι ΒΑΛΚΑΝΙΑ! 

Ευχόμαστε σύντομα να κατανοήσουν κομματικά στελέχη της ΝΔ πως οι πολλοί που δεν γεμίζουν το καλάθι της νοικοκυράς προκαλούνται όταν βλέπουν κάποιους να έχουν μέσα στα σπίτια τους 600.000 ευρώ σε σακούλες σκουπιδιών την στιγμή που αυτοί παλεύουν για την επιβίωση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: