ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό...

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...



  • Μέχρι το τέλος του έτους (2022) θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα με την στήριξη ή όχι του κυβερνώντος κόμματος (ΝΔ) κάποιου υποψηφίου δημάρχου για την πόλη μας. Έως τότε όσοι επιθυμείτε να δείτε κεντροδεξιό δήμαρχο πιέστε τους να τα βρουν ώστε να έχουμε ΜΙΑ και μόνο ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ υποψηφιότητα άλλωστε έρχονται και βουλευτικές εκλογές και ο δήμος μας δεν είναι κατά παράδοση από αυτούς που δίνουν υψηλά ποσοστά στη ΝΔ επομένως είτε δεν "χαλάνε" καρδιές και τους αφήνουν όλους να διεκδικούν τη θέση του "χαλίφη" είτε παίρνουν δραστικά μέτρα και ξεκαθαρίζουν σε όλους πως οι διαφοροποιήσεις δεν ωφελούν και τιμωρούνται. Εμείς είμαστε της άποψης πως πρέπει αυτή την φορά να μην αφήσουν τους ακραίους να "χορεύουν" , αλλά εμάς δεν μας ακούνε αλλιώς το πρόβλημα θα είχε λυθεί από το μακρινό 2010 , όταν η δημαρχία χάθηκε πρωτίστως από την διαφοροποίηση της κα Πίκουλα που αργότερα το έπαιξε και αντιμνημονιακή και βρέθηκε στις "πλατείες της αγανάκτησης". Μετέπειτα βέβαια πάλι με μνημονιακό κατέβηκε υποψήφια αλλά αυτά είναι παρελθόν αφού αύριο μεθαύριο κάπου αλλού θα σηκώνει την σημαία της "επανάστασης"! Οι περισσότερες ενδείξεις δείχνουν πως θα υπάρχει και άλλη κεντροδεξιά υποψηφιότητα δημάρχου  πέρα των γνωστών. 

  • Πάνε να τον "κάψουν" τον κ. Στάθη Ψυρρόπουλο και του φορτώνουν στον συνδυασμό του συγγενείς υβριστών μας. Με δεδομένο πως δυναμική δεν έχει πάνε να τον τερματίσουν σε θέση που δεν θα του αφήνει και πολλά περιθώρια για μελλοντικές επιτυχίες! Δεν βαριέσαι άλλωστε μετά το "ξεβράκωμα" της κα Καϊλή όποιος έφυγε νωρίς για ΣΥΡΙΖΑ και εγκατέλειψε το κόμμα κλεφτών έχει μέλλον οι υπόλοιποι θα καταλάβουν στις κάλπες που έρχονται πως ΠΑ.ΣΟ.Κ ως ανεξάρτητη πολιτική οντότητα ΤΕΛΟΣ . Το δίπολο για τα επόμενα χρόνια είναι ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ και όταν προκύψει κάτι νέο το βλέπουμε! 


  • Και άλλος από την δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" οδεύει προς την παράταξη του νυν δημάρχου το αφήνουμε να το ανακοινώσουν οι ίδιοι. Εμείς κοιτάμε άλλωστε τα δικά μας κεντροδεξιά "χάλια" και ελπίζουμε έστω και στο παρά πέντε να σοβαρευτούν ώστε να έχουμε ελπίδα δεύτερου γύρου σε εκλογές που θα ακολουθήσουν τις κρίσιμες βουλευτικές που θα κρίνουν εν πολλοίς το μέλλον της χώρας. Γιατί η επόμενη συγκυβέρνηση θα αποδειχθεί χειρότερα από την σημερινή . Για εμάς βγάλτε κάποιον αυτοδύναμο μην του φορτώνεται βάρη δεν θέλουμε να ξαναζήσουμε καταστάσεις Σαμαροβενιζέλων! 

  • Ο πρώην πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς ξέχασε στην πρόσφατη ομιλία του να καταδικάσει τον ρωσικό αναθεωρητισμό μάλλον επειδή του αρέσουν τα ρούβλια και όχι τα δολάρια! Πάντως ίδρυμα Αντώνη  Σαμαρά δεν περιμέναμε να δούμε στην Ελλάδα,  και βέβαια πρέπει να θεωρείς ηλίθιους όσους σε τίμησαν με την παρουσία τους λέγοντας  δικαιώθηκες για το σκάνδαλο Novartis! 


  • Άμα δωροδοκούν οι Καταριανοί φανταστείτε τι γίνεται με τους δυνατούς "παίχτες" για τα δικά τους αιτήματα! Δεν τους φτάνει ο μισθός βλέπετε των ευρωβουλευτών πως να ζήσουν με 8.000 ευρώ τον μήνα! 




  • Ωραίο το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας των "Νέων" δυνατό το προεκλογικό "χτύπημα" του συγκροτήματος του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη. 




Δεν υπάρχουν σχόλια: