ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Δεν υπάρχουν κωλύματα εκλογιμότητας και ασυμβίβαστα με πρόσωπα που "επιθυμούν" να κατέβουν υποψήφιοι δήμαρχοι στον δήμο μας

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Δεν υπάρχουν κωλύματα εκλογιμότητας και ασυμβίβαστα με πρόσωπα που "επιθυμούν" να κατέβουν υποψήφιοι δήμαρχοι στον δήμο μας

 


Για να μην υπάρχουν παρερμηνείες και για να μην παρασύρεται ο οιοσδήποτε σας ανεβάζουμε κάντε κλικ εδώ  όσα ισχύουν ( και δεν έχουν αλλάξει) σχετικά με τις δημοτικές εκλογές και τα κωλύματα και ασυμβίβαστα υποψηφίων δημάρχων. 

Στο άρθρο 8 περιγράφονται αναλυτικά και με σαφήνεια όλα τα κωλύματα εκλογιμότητας και όσοι δεν είσαστε εξοικειωμένοι στο να κατανοείται πίσω από τις γραμμές συμβουλευτείτε έναν από τους πολλούς έγκριτους νομικούς της πόλης μας. Εδώ ολόκληρη δημόσια περιουσία μας εξασφάλισαν κάποιοι είναι προφανές πως την ερμηνεία του άρθρου μπορούν να την κάνουν. 

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και μην τσουβαλιάζετε τίτλους και αυτές αναφέρουν ΡΗΤΩΣ πως εάν δεν έχεις συμβληθεί με συγκεκριμένο δήμο στην περίπτωση αυτή του δικού μας δεν έχεις θέμα να αποτελείς κομμάτι αυτού που λέμε ΔΗΜΟΣΙΟ αφού άλλωστε πολλοί πετυχημένοι δήμαρχοι είχαν πριν εκλεγούν και ξαναγύρισαν όταν σταμάτησαν να πολιτεύονται στις μόνιμες δουλειές τους που σχετίζονταν με το Ελληνικό Δημόσιο. 

Γράφουμε τόσα πολλά κείμενα που δεν ξέρουμε εάν πέσαμε και εμείς στην παγίδα να αναπαράγουμε πριν διαψεύσουμε ΠΛΗΡΩΣ με την παρούσα ανάρτηση την έντονη φημολογία που ξεκίνησε από τον πανικό κάποιων μην και αλλάξει τίποτα σε μια πόλη που δεν αρέσκεται στις αλλαγές αλλά ακολουθεί για δεκαετίες μία λάθος συνταγή αυτή του ΚΡΑΤΙΣΜΟΥ! 

Οι πρώτοι που γνωρίζουν τις παθογένειες του κρατισμού είναι αυτοί που τον υπηρετούν και έχουν καταλάβει πως η εμμονή τους σε αυτόν οδηγεί σε ΦΤΩΧΕΙΑ! 

Για εμάς υποψηφιότητες έως σήμερα είναι αυτές που έχουν ανακοινωθεί κατά τον πλέον επίσημο τρόπο αφού "λαγοί" που στο τέλος δεν κατεβαίνουν και καταλήγουν κάπου αλλού εμφανίστηκαν και θα εμφανιστούν αρκετοί ακόμα έως τις κάλπες του Οκτωβρίου του 2023. 

Τα περιθώρια στενεύουν και εάν δεν κάνουμε ΡΗΞΕΙΣ ως κεντροδεξιά με ό,τι μας κρατάει πίσω θα το βρούμε μπροστά μας. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: