ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γνήσιο "τέκνο" του Ανδρέα Παπανδρέου η κα Εύα Καϊλή

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Γνήσιο "τέκνο" του Ανδρέα Παπανδρέου η κα Εύα Καϊλή

 


Ο ιδρυτής του πάλαι ποτέ κραταιού κινήματος τα έπαιρνε σε συσκευασίες pampers οι εποχές άλλαξαν και οι διάδοχοί του χρησιμοποιούν σακούλες , χαρτοφύλακες και βαλίτσες. 

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ της ηθικής σήψης , της ρεμούλας και της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ δηλώνει παρών και αδυνατεί να αντιληφθεί πως οι πολίτες δεν μπορούν να πληρώνουν εσαεί την βουλιμία των στελεχών του για "σοσιαλιστική" ζωή με Άρη και χαβιάρι. 

Δεν είμαστε της άποψης και δεν θα είμαστε πως η ΔΙΑΦΘΟΡΑ έχει μόνο πράσινο χρώμα αλλά εισήγαγε το ΠΑ.ΣΟ.Κ στην Ελληνική κοινωνία θα μας ακολουθούν για δεκαετίες. 

Δημιούργησε μια ολόκληρη γενιά Ελλήνων που θεωρούσε και θεωρεί εν πολλοίς λογικό πως πρέπει να ζούμε πάνω από τις οικονομικές δυνάμεις της χώρας μας και τον ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ να μας τον πληρώνουν οι Βρυξέλλες και άλλοι Ευρωπαϊκοί λαοί που δεν ζούσαν με φραπέ και τάβλι και φυσικά είναι το κόμμα που μαζί με το ΚΚΕ εισάγαγε τον Αντιαμερικανισμό στην πατρίδα μας και την οδήγησε σε ρόλο παρία στην ευρύτερη περιοχή. 

Οι ψηφοφόροι όσο διεφθαρμένοι και εάν είναι γνωρίζουν πως η χώρα δεν μπορεί να σωθεί από όσους την ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ και η ΝΔ πληρώνει τα λάθος της συνεργασίας της με ένα κόμμα που διασπείρει την ΔΙΑΦΘΟΡΑ σε όλους τους πολιτικούς χώρους. 

Είναι οξύμωρο πως όσοι αγκαλιάζονταν και ¨"φιλιόντουσαν" με την κα Καϊλή και από τη ΝΔ κρατούν σήμερα χαμηλούς τόνους και δήθεν σέβονται την προανακριτική διαδικασία ενώ η Εύα έχει ΗΔΗ προφυλακιστεί. 

Θα μιλήσουν όταν θα έχει τελικά καταδικαστεί αλλά τότε θα είναι αργά και ίσως είναι και εκλεγμένοι βουλευτές ( με την μαλακία που δέρνει πολλούς Νεοδημοκράτες) και θα μας κουνάνε το δάχτυλο βρίζοντας τον Πολάκη που σταθερά τους "ξεβρακώνει" στα social media για τις οικονομικές τους ατασθαλίες που βγάζουν μάτι! 

Τα ψηφοδέλτια της ΝΔ δεν μπορεί να είναι τίγκα στους πασοκογενείς και φυσικά οιαδήποτε μετεκλογική συνεργασία με του ΚΛΕΦΤΕΣ θα επιβεβαιώσει την ρήση πες μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι! 

Και πρέπει σιγά- σιγά να γίνει συνείδηση στους πολλούς κεντροδεξιούς πως η συνεργασία με το ΠΑ.ΣΟ.Κ του Ευάγγελου Βενιζέλου δεν έβγαλε την χώρα από τα μνημόνια αλλά την οδήγησε σε πλήρη απαξίωση τόσο στα μάτια των συμμάχων μας όσο και στη συνείδηση κάθε Έλληνα και Ελληνίδας που δεν γουστάρει και πολύ να βλέπει όσους μοναδικό τους μέλημα ήταν και είναι όχι να σώσουν την χώρα αλλά να γεμίσουν τις έως χθες άδειες τσέπες τους. 

Για εμάς οι κάλπες του 2023 θα ισοδυναμούν με την επιθυμία επιτέλους η χώρα να απαλλαγεί από την γάγγραινα του ΠΑ.ΣΟ.Κ και όσων θέλουν να κάνουν τη ΝΔ συνεχιστεί του "κινήματος" σε αντιαμερικανισμό που εκδηλώθηκε και πρόσφατα σε εκδήλωση πρώην πρωθυπουργού που θεωρεί πως επειδή οι βαλίτσες με τα λεφτά δεν κυκλοφορούσαν σε κάποιο σοβαρό δυτικό κράτος δικαιώθηκε επειδή τις έχει ακόμα σπίτι του και δεν είναι σε κάποια φυλακή επειδή η σημερινή ηγεσία της ΝΔ δεν τόλμησε να ξεκόψει από ένα βρώμικο παρελθόν που της στερεί την ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ και την αναγκάζει να έχει υπουργούς τσιρίδες που έβγαλαν τον σκασμό για τον Αλέξανδρο Καϊλή που είχαν "τιμητικά" βάλει σε θέση Δ.Σ νοσοκομείου επί θητείας τους στο υπουργείο υγείας. 

Με αυτούς εμείς δεν μπορούμε να συγχρωτιστούμε σε καμία περίπτωση και ευχόμαστε οι σύμμαχοί μας να δουν πως παρά τις δημόσιες κορώνες τους υπέρ της Δύσης παραμένουν εχθροί οτιδήποτε δυτικού. 

Ζουν και αναπνέουν για να μας κάνουν Ρωσία αλά Πούτιν και έχουμε χρέος στις κάλπες του 2023 να τους στείλουμε σπίτια τους. Γυναίκες σαν την κα Καϊλή ήταν τα παιδιά του Ευάγγελου Βενιζέλου που αποδεικνύεται πως έφτιαξε τον νόμο για τα προσωπικά δεδομένα για να κρατήσει τις διωκτικές αρχές μακριά από τους ΚΛΕΦΤΕΣ. 

Η γρήγορη προσφυγή στις κάλπες είναι η ΜΟΝΗ διέξοδος για την ΜΠΟΧΑ του πολιτικού μας συστήματος που κατάφερε για ακόμη μια φορά να γίνει ο περίγελος της Ε.Ε. 

Έλληνες και Ιταλοί μαφιόζοι υπέρ ενός κράτους παρία που καταπιέζει τα ανθρώπινα δικαιώματα και μοιράζει βαλίτσες με λεφτά για να φτιάξει την εικόνα του. 

Το katargate θα πάρει και άλλους αφού η δουλειά που έγινε ήταν μεθοδική με αποτέλεσμα οι συλληφθέντες να μην έχουν πειστικές απαντήσεις για τα χρήματα που βρέθηκαν. 

Θα τους φταίει η Νέα Τάξη Πραγμάτων και ο Σιωνισμός και βέβαια οι κακοί Αμερικανοί που δεν αφήνουν την "καλή" Ε.Ε να ορθοποδήσει δημιουργώντας πολέμους και φέρνοντας κυρώσεις κατά των "αδελφών" Ρώσων που πολεμάνε τον Ναζισμό της Ουκρανίας! 

Καλή συνέχεια σε όλες και όλους και μην ξεχνάτε πως στις κάλπες του 2023 πρέπει να αποδοκιμάσετε όσους πλουτίζουν πουλώντας ψευτοπατριωτισμό και δήθεν αλληλεγγύη στους οικονομικά ασθενέστερους! 

Αναμένουμε και από τις Ελληνικές Δικαστικές αρχές εάν και δεν είμαστε αισιόδοξοι να ψάξουν τις δραστηριότητες του κ. Αλέξανδρου Καϊλή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας όπου ο εκεί Περιφερειάρχης του είχε εμπιστευθεί θέση από την οποία θα μπορούσε να προσκομίσει πολλά οικονομικά οφέλη. 

Η σύλληψή του με μαύρα χρήματα δείχνει τον χαρακτήρα του και επομένως εάν δεν βρεθεί κάτι για αυτόν στην Ελλάδα προφανέστατα οι αρχές ΔΕΝ θα κάνουν σωστά την δουλειά τους! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: