ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....






  • Έως του τέλους του μήνα εξελίξεις για την κεντροδεξιά της πόλης μας θα μάθουμε εάν τελικά η ΝΔ δώσει στήριξη, χρίσμα ή αδιαφορήσει και μας αφήσει στην "τύχη" μας. Η ΝΔ είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν να βάλει τάξη στο μπάχαλο που επικρατεί ανάμεσα στους πολλούς και φιλόδοξους κεντροδεξιούς της πόλης και δεν πέτυχε τον στόχο της εάν αυτός ήταν να υπάρξει κεντροδεξιός δήμαρχος στην πόλη μας μετά τον πρώην δήμαρχο κ. Γιάννη Αναγνώστου. Εμείς θα αναμένουμε έως το τέλος του έτους και ίσως τις 10 πρώτες μέρες του άλλου για να δώσουμε την δική μας στήριξη σε αυτόν τουλάχιστον που εμείς θεωρούμε πιο κατάλληλο για να ηγηθεί της κεντροδεξιάς στην πόλη μας. Παρά την δημόσια κριτική μας προς την κυβέρνηση και όσα εμείς θεωρούμε κακώς κείμενα σε καμία περίπτωση δεν θα πάμε κόντρα στην επιλογή της για τον ΔΗΜΟΣ μας εκτός και προτείνουν κάποιον Πάτση , καμία Καϊλή ή κάποιον Πατούλη! 

  • Δεν αλλάζεις σελίδα ως κόμμα με τους δύο πρώην πρωθυπουργούς (Καραμανλή, Σαμαρά) υποψήφιους και στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές και σίγουρα την Ιστορία την γράφουν οι ισχυροί αυτού του κόσμου και όχι όσοι θεωρούν πως μέσω Ιδρυμάτων θα διασφαλίσουν την υστεροφημία τους. Άλλωστε οι αναφορές στην πρόσφατη εκδήλωση του Ιδρύματος "Αντώνης Σαμαράς" για "Πρέσπες του Αιγαίου" και άλλα ακροδεξιά φληναφήματα κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων και των δήθεν δικαιωματιστών αποτελούν παρωχημένες αντιλήψεις και ευνοούν τους κάθε λογής "Κασιδιάρηδες". Η παρουσία του πρωθυπουργού νομιμοποίησε ένα ακροδεξιό ακροατήριο που δεν έχει καμία σχέση με όσα υλοποιεί η παρούσα κυβέρνηση. Αυτά που ξεστόμισαν εκεί είναι το πρόγραμμα των "Ελλήνων" του Ηλία Κασιδιάρη και ο πρώην πρωθυπουργός για ακόμη μια φορά προσπάθησε να πείσει για πράγματα που τα έχει ήδη λύσει η πραγματικότητα αφού το έως ΤΕΛΟΥΣ ίσως αποβεί μοιραίο για έναν πολιτικό που ξέρει να πουλάει τον δήθεν πατριωτισμό του και να κρύβει επιμελώς την ΡΩΣΟΦΙΛΙΑ του. Ουδείς θέλει να ξαναζήσει την περίοδο 2012 -2015 και την συγκυβέρνησή του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και πέρα από τα βολεμένα κομματόσκυλά του δεν έχει καμία απήχηση σε κανέναν πολιτικό χώρο ενώ οι Σαμαρικοί βουλευτές μετριόνται πλέον στα δάχτυλα τους ενός χεριού! Εκτός και μέσα σε αυτούς βάζει και όσους υλοποιούν πολιτικές τελείως διαφορετικές από τις δικές του και που εν μια νυκτί μετατράπηκαν από υμνητές του πρώην πρωθυπουργού σε σφοδρούς επικριτές του. Και βέβαια για όσους κατάλαβαν ποιον στήριζαν έχει καλώς για τους άλλους ας αναμένουν καμία δήλωση του για τα δίκαια του ρωσικού λαού και του δικτάτορα Πούτιν! Όσο η ΝΔ αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στην ΒΑΡΒΑΡΗ Ανατολή και την πολιτισμένη Δύση οι "Σαμαράδες" θα γεμίζουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς πουλώντας ανέξοδο Εθνικισμό! Αφού αποδείχτηκε περίτρανα πως όλη η ρητορική της ΝΔ για την συμφωνία των Πρεσπών ήταν απλώς σανός για δήθεν πατριώτες και Φλώρους που θεωρούν πως έχουν το ηθικό ανάστημα να τα βάζουν με αυτοκρατορίες! Την "σφαλιάρα" θα την φάνε και ελπίζουμε μετά τις εκλογές για να μην δούμε και πάλι σε θέσεις ευθύνης όσους έτσι και αλλιώς δεν κατανοούν πως είτε είσαι μέλος μιας συμμαχίας και αποδέχεσαι και τα στραβά της είτε φεύγεις και το παίζεις "Λεωνίδας" με τους τριακόσιους! 


  • Άτομα από το περιβάλλον του κ. Δημήτρη Ευαγγέλου μας διαβεβαιώνουν πως θα είναι υποψήφιος δήμαρχος και μάλιστα τα πρόσωπα που θα τον πλαισιώσουν θα αναγκάσουν τους πάντες να σεβαστούν μια υποψηφιότητα που δεν θέλει να παίξει τον ρόλο του "λαγού" για κανέναν. Μας διαβεβαιώνουν επίσης πως πολλά κεντροδεξιά στελέχη και ψηφοφόροι της ΝΔ θα είναι σε έναν συνδυασμό που θα ενώσει όσους θέλουν να φύγει μια αποτυχημένη διοίκηση και να έρθει μία με "τεχνοκρατικά" χαρακτηριστικά που δεν θα λαϊκίζει. Αυτά μας μετέφεραν και δεν έχουμε πλέον κανέναν λόγο να αμφιβάλλουμε πως αφού επιμένουν θα κατεβούν ως μία ακόμα υποψηφιότητα δημάρχου που όπως και όλες οι άλλες πλην αυτή της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης δεν θέλουν κομματικό καπέλωμα. 


  • Οι Νεοδημοκράτες και οι Νεοδημοκράτισσες της πόλης μπορούν να πιέσουν τους βουλευτές που στηρίζουν στο Νότιο Τομέα της Αθήνας ώστε το κόμμα να ενδιαφερθεί για την υποψηφιότητα δημάρχου στην πόλη μας. Ξέρουμε πως η θέση πολλών νυν βουλευτών είναι δύσκολη και δεν θέλουν να στεναχωρήσουν κανέναν αλλά σιωπώντας ή κρατώντας διπλωματική στάση ίσως απομακρύνουν από δίπλα τους ΟΛΟΥΣ τους μη ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ που εν τέλει βάζουν πλάτη για να είναι στην κυβέρνηση είτε ο ΣΥΡΙΖΑ είτε η ΝΔ! Εάν οι μη ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ είχαν κοινή στάση τότε πολλά θα άλλαζαν προς το καλύτερο και σίγουρα δεν θα χρειάζονταν η δική μας ΠΙΕΣΗ που έτσι και αλλιώς όπως αποδείχτηκε και το 2010 και το 2014 και το 2019 δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα για την πόλη. Εξακολουθούμε και έχουμε ως πλειοψηφία το βλέμμα μας προς τα αριστερά και ακολουθούμε πιστά ανθρώπους που μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Το πρόβλημα είναι πως με αυτές τις επιλογές και με ΜΙΣΕΣ αλήθειες ο δήμος μας είναι ουραγός σε πολλά και γεμάτους "αλληλέγγυους¨" και "φιλάνθρωπους" που ενοχλούνται από την δική μας γλώσσα αφού η ΑΛΗΘΕΙΑ για αυτούς είναι "τρομοκρατική οργάνωση" που απειλεί τα ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ τους! 


  • Χάθηκαν οι δύο οπαδοί του "Μεσσία" της πόλης και κατηγορούν και πάλι υπόγεια , ύπουλα και με πολύ πικρόχολα σχόλια εμάς! Λες και εμείς έχουμε οιαδήποτε ΕΞΟΥΣΙΑ, λες και είμαστε εμείς κομμάτι του κράτους ή του "παρακράτους" γιατί εάν δεν τους βγαίνουν τα εύκολα αναζητούν θεωρίες συνωμοσίας! Μια χαρά είναι οι οπαδοί και ο "Μεσσίας" βολτάρει στην πόλη μας απλώς βαριούνται να σας ταΐσουν άλλο σανό τον αφήνουν για την προεκλογική περίοδο. 


  • Περί τα 18.000 ευρώ η εκμίσθωση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου και των πέριξ αυτών μπιχλιμπιδιών στην κεντρική πλατεία της πόλης μας με πολλούς να μην είναι του γούστου τους όλο αυτό το "μοντέρνο" πράγμα με τους σωλήνες. Θα πάμε από κοντά και θα σας πούμε και την δική μας άποψη αφού στο άναμμα του δένδρου χθες δεν ήμασταν για να δούμε και να ακούσουμε όσα ειπώθηκαν εκεί. Τα "μάτια" μας είδαν βέβαια πολλά και αναμένουμε να συναντηθούμε μαζί τους γιατί θέμα έβγαλαν και ίσως το έχουμε ως ξεχωριστό και αύριο το πρωί πρώτα ο "Θεός". 

  • "Πηγαδάκια" με συνδημότες μας από διαφορετικούς χώρους να συνομιλούν για το μέλλον αυτής της πόλης και κυρίως για τις δημοτικές εκλογές που έρχονται. Επειδή απλώς τα είδαμε και δεν συμμετείχαμε έστω ακούγοντας απλώς σας αναφέρουμε πως όλοι και όλες κρινόμαστε από τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ τοποθετήσεις μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: