ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Η "Αυγή" τον χαβά της έφτασε στο σημείο να προμοτάρει τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ κ. Φλώρο αφού είδε πως η ενότητα της ΝΔ είναι αρραγής

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Η "Αυγή" τον χαβά της έφτασε στο σημείο να προμοτάρει τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ κ. Φλώρο αφού είδε πως η ενότητα της ΝΔ είναι αρραγής


Έγιναν και Σαμαρικοί οι συντάκτες της "Αυγής" και αφού είδαν πως δεν τους βγαίνει το σενάριο πως οι δύο πρώην πρωθυπουργοί ( Σαμαράς- Καραμανλής) θα τραβήξουν το χαλί στον νυν πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είπαν να παίξουν το "χαρτί" του αρχηγού ΓΕΕΘΑ κ. Κωνσταντίνου Φλώρου. 

Ο φιλόδοξος αξιωματικός με μια σειρά κινήσεων και δηλώσεών του αποτελεί "αδύναμο κρίκο" στην προσπάθεια της πατρίδας μας να φανεί στους συμμάχους της ως η εγγύηση Ειρήνης και Ασφάλειας στην περιοχή μας. 

Και μπορεί το in.gr να κατέβασε το ιδιαίτερα επικριτικό κείμενο για τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ για λόγους που δεν αντιλαμβανόμαστε αλλά είναι θέμα χρόνου κάποιο διεθνή ΜΜΕ να ασχοληθεί και πάλι με τα "κατορθώματα" του αρχηγού ΓΕΕΘΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: