ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ανάμεσα στους Green Legends των πάγκων του τριφυλλιού ο συνδημότης μας κ. Γιάννης Βλάχος!

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Ανάμεσα στους Green Legends των πάγκων του τριφυλλιού ο συνδημότης μας κ. Γιάννης Βλάχος!

 


Ως Παναθηναϊκός ένιωσα ιδιαίτερη έκπληξη διαβάζοντας ( κάντε κλικ εδώ ) πως ανάμεσα στους πιο πετυχημένους προπονητές της αγαπημένης μου ομάδας σε όλα τα αθλήματα είναι και ο συνδημότης μας κος Γιάννης Βλάχος σε αυτό της κολύμβησης.
Αποτελεί οπωσδήποτε δικαίωση των προσπαθειών του , αφού από παιδάκι ανήκει στη μεγάλη Παναθηναϊκή Οικογένεια,  αρχικώς ως αθλητής και μεταγενέστερα ως προπονητής και μάλιστα από τους πλέον επιτυχημένους! 

Όπως βλέπετε το ονοματεπώνυμο του φιγουράρει στην 8η θέση με μόλις επτά προπονητές ανάμεσά τους οι Ομπράντοβιτς , Πούσκας να φιγουράρουν πάνω από αυτόν! 


Είναι πράγματι  εντυπωσιακό και αποτελεί τιμή για την πόλη μας το γεγονός αυτό , που ατυχώς θα περάσει απαρατήρητο όπως πολλά που μας διαφεύγουν και αφορούν συνδημότες μας , που είναι επιτυχημένοι στους τομείς δραστηριότητάς τους , αλλά έως σήμερα ουδείς  εκμεταλλεύεται τις γνώσεις τους για το καλό αυτής της πόλης . 




Μπράβο στον Γιάννη που από πέντε χρονών παλεύει για όσα αγαπά,  και χρέος δικό μας μέσα στη μιζέρια των πολλών αρνητικών ειδήσεων  που αναρτούμε , να αναδεικνύουμε και κάποιες που εμάς τουλάχιστον μας κάνουν υπερήφανους που κάποιοι συνδημότες μας ξεχωρίζουν και κάνουν επιτυχίες  στους τομείς δραστηριότητάς τους. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: