ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Σφάζει με το βαμβάκι" ο καιρός του ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

"Σφάζει με το βαμβάκι" ο καιρός του ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

 


Διαβάζεις τι καιρό μας ξημερώνει και έχεις και να προβληματιστείς για όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στην πόλη μας. Βέβαια σε αυτή την πόλη δεν μας αρέσουν οι προβληματισμοί κάτι που είναι εμφανές από την "ελαφρότητα" με την οποία αντιμετωπίζει η πλειοψηφία όσα μας αφορούν και θα έπρεπε να είχαμε λύσει. Μιλάμε για τα αυτονόητα που δεν είναι και τόσο αφού οι Ηλιουπολίτισσες και οι Ηλιουπολίτες αποδεικνύονται διαχρονικά μεγάλοι παρτάκηδες! 

Έτσι αντί να εξαντλούνται σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σας αφυπνίσουν εκεί στο ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ σας δίνουν τροφή για σκέψη "σφάζοντας με το βαμβάκι" αφού έτσι και αλλιώς με τον σταυρό στο χέρι πάνε και ας μην βγάζουν φωτογραφίες σε εκκλησίες για να διαφημίζουν την πίστη τους αυτοί που σας θέλει "πρόβατα" να κλείσετε τις τηλεοράσεις σας μην τυχόν και μάθετε που καταλήγει η αλληλεγγύη σας! 


Πάντως σε περίπτωση ( πολύ πιθανή) που δεν δούμε για ακόμη μια φορά ΔΕΞΙΟ δήμαρχο τουλάχιστον να έχουμε ΔΕΞΙΟ ψάλτη για να μην γέρνει επικίνδυνα η πόλη μας προς μια ΑΡΙΣΤΕΡΑ στα λόγια γιατί στις πράξεις ελάχιστοι θα έπαιρναν τα ΒΟΥΝΑ! 




Στο τέλος θα τα πάρουμε εμείς , αφού η συνύπαρξη με  ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ μας δημιουργεί εμετικές τάσεις! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: