ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar της Ελληνικής Εταιρίας για την Σκλήρυνση κατά πλάκας ο κος Δημήτρης Κομνηνός

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

Στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar της Ελληνικής Εταιρίας για την Σκλήρυνση κατά πλάκας ο κος Δημήτρης Κομνηνός

 


Λίγες μέρες πριν ορκιστεί ο νέος δημοτικός σύμβουλος κος Δημήτρης Κομνηνός επισκέφθηκε το Bazaar της Ελληνικής Εταιρίας για την σκλήρυνση κατά πλάκας που διενεργείται αυτές τις μέρες στο Mall. 

Στην φωτογραφία με την επίσης νέα δημοτική σύμβουλο κα Κυριακή Μαρή και την μητέρα της κα Τζένη Μαρή  που δραστηριοποιείται χρόνια με το παράρτημα της Ελληνικής Εταιρίας για την Σκλήρυνση κατά πλάκας στην πόλη μας κάνοντας κάθε χρόνο ενημερωτικές εκδηλώσεις και έχοντας επιδείξει έντονο φιλανθρωπικό έργο. 

Το Bazaar έχουν επισκεφθεί όπως βλέπετε παρακάτω και άλλα στελέχη της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" όπως η κα Μάχη Γραββάνη , ο κος Νίκος Καραβαγγέλης , και αρκετές άλλες "κομμένες" από αυτό εδώ το ιστολόγιο! 







Και βέβαια το Bazaar επισκέφθηκε όπως κάνει κάθε χρόνο , ο νέος δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλους. Άλλωστε συλλογικότητες και σωματεία που κατά παράδοση είναι κοντά στην παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" είναι και ο κύριος λόγος του περίπατου στις δημοτικές εκλογές που έκανε η παράταξη του κ. Ψυρρόπουλου. Η οικονομική τους ενίσχυση από τα ταμεία του δήμου πρέπει να θεωρείται δεδομένη αφού άλλωστε πολλά μέλη αλλά κυρίως ψηφοφόροι των σωματείων αυτών έδωσαν αγώνα για να βγει δήμαρχος ο κος Στάθης Ψυρρόπουλος ενώ μέλη τους επάνδρωσαν το ψηφοδέλτιο της παράταξής του. 





Δεν υπάρχουν σχόλια: