ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όταν συναντώνται δύο εξαιρετικοί επιστήμονες και συνυποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι πάντα βγαίνουν ειδήσεις που αφορούν την πόλη μας

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Όταν συναντώνται δύο εξαιρετικοί επιστήμονες και συνυποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι πάντα βγαίνουν ειδήσεις που αφορούν την πόλη μας

 


Η συζήτηση ανάμεσα σε δύο εξαιρετικούς επιστήμονες συνδημότες μας και συνυποψήφιους δημοτικούς συμβούλους έχει πάντα ενδιαφέρον. 

Στο επίκεντρο τα προβλήματα της πόλης μας και φυσικά οι τρέχουσες εξελίξεις αφού το πράγμα με την κεντροδεξιά της πόλης μας και τις διαδοχικές της ΗΤΤΕΣ σε δημοτικές εκλογές είναι κάτι που στενοχωρεί κάθε Νεοδημοκράτισσα και Νεοδημοκράτη της πόλης μας. 

 Ακούσαμε με προσοχή και τους δύο και συμφωνήσαμε στα περισσότερα από όσα ειπώθηκαν αφού και οι τρεις μας θεωρούμε απαράδεκτο να εκλέγετε δήμαρχος κεντροαριστερός σε μια περιόδου που θριαμβεύουν εκλογικά η ΝΔ και όσα αυτή ως παράταξη πρεσβεύει. 

Η συνάντηση θα επαναληφθεί και ο νέος συνεργάτης του ιστολογίου μας κ. Παναγιώτης Πάσχος ήταν αυτός που κανόνισε την συνάντηση μας αυτή με τον κ. Στέφανο Ξαρχουλάκο με τους οποίους ο δημιουργός αυτού του ιστολογίου κ. Μαρίνης συζήτησε θέματα που εάν δεν επιλυθούν θα οδηγούν σε ήττες ανάλογες με αυτές που έχουμε ζήσει στις δημοτικές εκλογές από το 2010 έως και σήμερα! 

Με ορίζοντα τις εκλογές για ανάδειξη μελών του Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης της οποίας και οι τρεις είμαστε μέλη και ο κος Πάσχος είναι και μέλος του Δ.Σ οι συναντήσεις θα πυκνώσουν ενώ στις αρχές του έτους θα έχουμε βάλει στην "παρέα" μας και όποιον νιώθει άβολα με τα εκλογικά αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών τα τελευταία 13 χρόνια! 

Βγήκαν και κάποιες ειδήσεις σήμερα από αυτή την εποικοδομητική συνάντηση,  από την οποία ο δημοσιογράφος Σταύρος Μαρίνης έφυγε  με το τσαντάκι του  γεμάτο "έγγραφα" προς διερεύνηση.  

Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν......... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: