ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό............

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό............



  • Η πόλη μας γέμισε και σήμερα "αλληλεγγύη" με την απερχόμενη διοίκηση να δίνει την τελευταία κακόγουστη παράστασή της ευελπιστώντας πως το 2028 εμείς θα ξεχάσουμε πρόσωπα που την οδήγησαν στην εκλογική της συντριβή. Μετά αναρωτιούνται γιατί ηττήθηκαν στις δημοτικές εκλογές ενώ κάποιες ας μην τις χαρακτηρίσουμε μέρες που είναι θεωρούν πως δεν θα οδηγηθούν στην Ελληνική Δικαιοσύνη για την ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ με την οποία διαχειρίστηκαν τα χρήματά μας,  ποντάροντας πως ανήκουν στον ίδιο πολιτικό χώρο με τους αυριανούς διοικούντες! Κάνουν λάθος η διοίκηση Ψυρρόπουλου ήρθε για να μείνει και για να συμβεί αυτό πρέπει αναγκαστικά να "ταλαιπωρηθούν" έστω και εάν στο τέλος δεν τιμωρηθεί κανείς οι πολιτικοί της αντίπαλοι που διαχειρίστηκαν με ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ το χρήμα του δήμου. Το δικό μας χρήμα που μοίραζαν σε "εθελοντές" που μερικούς μήνες πριν τις κρίσιμες εκλογές τους γύρισαν την πλάτη! 


  • Απεργούν αύριο οι υπάλληλοι του δήμου μας αλλά δεν θα δείτε και καμία διαφορά! Άλλωστε οι επιδόσεις τους παραμένουν ανεπαρκείς ακόμα και για τους φανατικούς υποστηρικτές τους. 


  • Στην επικρατούσαν λογική "πάνω από χρώματα και κόμματα" για την οποία δούλεψαν κορυφαία κεντροδεξιά στελέχη της πόλης μας η διοίκηση Ψυρρόπουλου διεκδικεί ως αδιαφιλονίκητο φαβορί ακόμα μια θητεία. Μετά από 10 χρόνια διοίκησης Ψυρρόπουλου ίσως κάποιοι ξυπνήσουν προς το παρόν έχουμε μια σειρά κεντροδεξιών της πόλης μας να αναμένουν καλύτερες μέρες από την νέα διοίκηση Ψυρρόπουλου! 


  • Τις επόμενες μέρες και όπως το συνηθίζουμε εδώ πολλά  χρόνια πριν τα Χριστούγεννα θα σας γεμίσουμε ευχές! 


  • Η ήττα της παράταξης Χατζηδάκη οδηγεί στη διάσπασή της αφού όπως συνέβη και το 2019 κάποιοι δεν θα περιμένουν πέντε χρόνια αλλά θα αναζητήσουν στη νέα διοίκηση την "τύχη" τους! Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία από όποιον πολιτικό χώρο και εάν προέρχονται αφού όπως σας γράφουν και οι καιροσκόποι που διαβάζετε προέχει το "καλό" της πόλης! Ένα καλό που δεν έχει κόμμα και χρώμα αφού όλοι οι απατεώνες που έως χθες έβριζαν ΧΥΔΑΙΑ τον νέο μας δήμαρχο Στάθη Ψυρρόπουλο αντιλήφθηκαν έστω και αργά την ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ της προηγούμενης διοίκησης! Την δική τους ανεπάρκεια και τον συγχρωτισμό με ποινικούς δεν την σχολιάζουν καν και όταν εμείς αναφερόμαστε στην νοσηρότητα των εκβιαστών μιας πόλης που δεν έχει μέλλον μας βγάζουν τρελούς! Υπομονή τώρα με την αλαζονεία κάποιων στελεχών της ΝΔ μπορεί να δείτε ακόμα και να γίνουν "ΘΑΥΜΑΤΑ" αφού διαβάζουμε στο πάντα ενημερωμένο ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη κ. Βασίλη Λαμπρόπουλου πως τον δρόμο για τις φυλακές θα πάρουν μια σειρά χούλιγκαν που διατηρούσαν σχέσεις με την "βαριά" εγκληματικότητα σε ένα σκηνικό αλά Χρυσής Αυγής όπου θα βρεθούν σε δικογραφίες ακόμα και άσχετοι μόνο και μόνο επειδή βρέθηκαν με τα "λάθος" άτομα σε κοινές επιχειρήσεις! 


  • Όπου και εάν κοιτάξεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της πόλης μας βλέπεις Στάθη Ψυρρόπουλο κάτι που θα συνεχιστεί για τα επόμενα 1-2 χρόνια έως ότου καταλάβουν κάποιοι πως δεν θα αναλάβουν θέσεις ευθύνης με την νέα διοίκηση! Μετά θα τους φταίει αυτός για τα γνωστά προβλήματα της πόλης μας που δεν θα ΛΥΘΟΥΝ αφού η πλειοψηφία των συνδημοτών μας έχει ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ και θεωρεί πως με το υπάρχον προσωπικό του δήμου Ηλιούπολης μπορεί κάποιος "μάγος" να φέρει καλύτερα αποτελέσματα! Εάν δεν προσλάβει τους δικούς του στις υπηρεσίες του δήμου και εμμένει να δουλέψει με όσους ξεφτίλισαν και την διοίκηση Βαλασόπουλου έργο πίσω του δεν θα αφήσει όπως άλλωστε δεν άφησε και η διοίκηση Βαλασόπουλου αφού και το "νοικοκύρεμα" ήταν έργο των ΘΕΣΜΩΝ και της Τρόϊκας αυτοί εδώ ήταν όλες και όλοι για να "φάνε"!

  • Εάν δεν υπήρχαν τόσοι κομμουνιστές δημοτικοί υπάλληλοι διορισμένοι με ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ διαδικασίες από διαδοχικές διοικήσεις του δήμου μας η παράταξη Μπουγά όχι μόνο δεν θα έβγαινε τρίτη στις δημοτικές εκλογές αλλά δεν θα έμπαινε ούτε καν στο δημοτικό συμβούλιο. Οι βολεμένοι κρατιστές τους ψηφίζουν αφού αποτελούν τον καλύτερο χορηγό της κυβέρνησης Μητσοτάκη! 

  • Χρόνια πολλά στους Λευτέρηδες και στης Ελευθερίες , διαβάστε και τον ΒΙΟ του Αγίου Ελευθερίου δια χειρός Παναγιώτη Πάσχου και τα λέμε μέσα στο ΣΚ με ρεπορτάζ από την ορκωμοσία του νέου δημοτικού μας συμβουλίου την Κυριακή ! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: