ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  • Την σύμβαση με την οποία έβαλε τον οδοφωτισμό του ο δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης μπορείτε να την δείτε εδώ και ξεπερνάει τα 8.000.000 ευρώ ενώ την συντήρηση έχει για 12 χρόνια ο ιδιώτης. Τώρα πως φαντάζονται κάποιοι πως εμείς εδώ θα βάλουμε κινεζικά led με 3.000.000 ευρώ είναι κάτι που κρίθηκε στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές και να δούμε τώρα όταν θα μπουν τα νέα led τι θα λένε όσοι σας ξεσήκωσαν πως ακόμα και τα 4.5 εκατομμύρια ευρώ της δεύτερης μελέτης που έφερε η απερχόμενη διοίκηση ήταν πολλά! Η δική μας εκτίμηση είναι πως τελικά ο οδοφωτισμός θα μας στοιχίσει πάνω από 6.000.000 ευρώ και εάν παρθεί δάνειο για να συμβεί αυτό θα το αποπληρώνουμε για πάνω από μία δεκαετία! Εδώ ο δήμος ακόμα χρωστάει ρυθμισμένα χρέη σε ΔΕΚΟ θα φανεί συνεπής στο να αποπληρώσει γρήγορα τον δανεισμό του! 


  • Μέχρι τις ευρωεκλογές του καλοκαιριού οι συμβασιούχοι θα παραμείνουν στις θέσεις εργασίας τους μετά ανάλογα με τα έσοδα που θα έχει το κράτος θα εξαρτηθεί πόσους ακόμα μπορεί να αντέξει και ποιοι μετά από τέσσερα χρόνια εργασίας θα βρεθούν στο ταμείο ανεργίας! Και βέβαια είναι κρίμα για κάποιους που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και δούλεψαν 10 φορές περισσότερο από όσο δουλεύουν οι μόνιμοι υπάλληλοι του δήμου μας! 


  • Την Κυριακή θα γίνει το πρωί η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου και έτσι μειώνονται οι πιθανότητες να έχουμε πρωτογενές ρεπορτάζ από εκεί. Ποντάρουμε μόνο στο να καθυστερήσει κάνα δίωρο η προγραμματισμένη έναρξη που είναι για τις 11 το πρωί αλλιώς θα μας "καλύψουν" οι συνεργάτες μας από άλλα τοπικά ΜΜΕ για να σας έχουμε τις καθιερωμένες φωτογραφίες που βέβαια χωρίς παραπολιτικά και παρασκήνιο δεν θα λένε και πολλά πράγματα. Άρα μας μένουν μόνο τέσσερις μέρες για να ακυρώσουμε τα πάντα και να βρεθούμε εκεί! 



  • Πολλές επισκέψεις έκανε παλιό θέμα με τον πρώην δήμαρχο κ. Γιάννη Αναγνώστου που μας ξεκαθάριζε πως ΠΟΤΕ η διοίκηση του δεν δημιούργησε μεγαλύτερο χρέος από αυτό που παρέλαβε. Μετά την πλήρη ΔΙΚΑΙΩΣΗ του για την υπόθεση ΕΥΩΝΥΜΟΣ Α.Ε και την εκ νέου επιστροφή της ΒΑΛΑΣΟΚΡΑΤΙΑΣ θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα κινηθεί ο πρώην κεντροδεξιός δήμαρχος της πόλης μας το προσεχές διάστημα αρχής γενομένης από την ανάδειξη νέων μελών του Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης τον προσεχή Οκτώβριο. 


  • Το νέο ιστολόγιο της πόλης μας ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΩΝΗ  δείχνει να ενοχλεί κάποιους και για τον λόγο αυτόν εμείς που ξεχωρίζουμε ποιοι έχουν όρεξη για ρεπορτάζ θα συνεχίσουμε να το στηρίζουμε όπως κάναμε πάντα με κάθε νέο τοπικό ΜΜΕ που εμφανίζονταν και είχε κάτι να πει! 


  • Αρκετά θέματα του συνεργάτη μας κ. Παναγιώτη Πάσχου και σήμερα έτσι για να αρχίσουν να συνηθίζουν κάποιοι αυτή μας την συνεργασία! Αύριο έχουμε φωτορεπορτάζ του από την Ιερά Μονή Ταξιαρχών Αστερίου στον Υμηττό και σας βάζουμε μία φωτογραφία ως "πρόγευση". 



Δεν υπάρχουν σχόλια: