ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καλή Χρονιά με αλλαγή νοοτροπίας σε όσους επιλέγουν συστηματικά να πληγώνουν τους συναγωνιστές τους στις κάλπες!

Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024

Καλή Χρονιά με αλλαγή νοοτροπίας σε όσους επιλέγουν συστηματικά να πληγώνουν τους συναγωνιστές τους στις κάλπες!

 

Καλή Χρονιά να ευχηθούμε και εμείς στον επικεφαλής της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Τάσο Ευσταθίου που έδωσε έναν έντιμο προεκλογικό αγώνα και επέλεξε να πολιτευθεί χωρίς λαϊκισμούς και άναρθρες κραυγές προτείνοντας πάντα λύσεις και στηρίζοντας ό,τι θετικό έφερε στα δημοτικά συμβούλια η απερχόμενη διοίκηση. 

Μια σειρά γεγονότων που δεν έχουν σε καμία περίπτωση να κάνουν με πρόσωπα ικανά που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο της παράταξής του έφεραν ένα κακό αποτέλεσμα για το οποίο μόνο εμπαθείς μπορούν να πανηγυρίζουν. 

Το ίδιο ισχύει και για την άλλη κεντροδεξιά παράταξη που συμμετείχε στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές αφού το άθροισμα των ψήφων και των δύο αυτών παρατάξεων σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την δυναμική στην τοπική μας κοινωνία του κόμματος στο οποίο και οι δύο ανήκουν. 

Όσοι θεωρούν πως τους φταίνε τα πρόσωπα των επικεφαλής των δύο αυτών παρατάξεων για το κακό αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών θα πρέπει να αναλογιστούν πως δεν είχαν στο πλευρό τους ΔΗΜΟΣΙΑ κανέναν από όσους προτίμησαν να ψηφίσουν για να διαχειριστεί τα κοινά της πόλης μας μια κεντροαριστερή παράταξη. 

Η λογική "πάνω από χρώματα και κόμματα" είναι μια απολιτίκ λογική που δημιουργεί αποδεδειγμένα ετερόκλητες παρέες που ενώ πιστεύουν τελείως διαφορετικά πράγματα συνασπίζονται για το δήθεν καλό της πόλης που δεν μπορεί να είναι απολιτίκ αφού όλες οι αποφάσεις που παίρνει κάποιος έχουν πρωτίστως αφετηρία την ιδεολογία του. 

Ο καλός και ηθικός κος Τάσος Ευσταθίου με τον μετριοπαθή λόγο που πάντα καλείται να συνδράμει και να προωθήσει στο δημοτικό συμβούλιο αιτήματα πολιτών αλλά και συλλόγων της πόλης μας δεν προτιμήθηκε παρόλο που δεν απασχόλησε αρνητικά μεγάλα ΜΜΕ για υποθέσεις που τον αφορούν. 

Οι δημότες επέλεξαν να συνεχίσουν μια δοκιμασμένη και αποτυχημένη συνταγή μιας παράταξης που όταν εμείς την στηρίξαμε στους δεύτερους γύρους των εκλογών του 2014 και του 2019 ήταν σίγουρα (αποδείχθηκε άλλωστε) καλύτερη επιλογή από την παράταξη που είχε απέναντί της . 

Σε αυτές τις εκλογές συνειδητά δεν στηρίξαμε κανέναν από τους δύο κεντροαριστερούς υποψηφίους δημάρχους του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών γιατί δεν προκρίναμε κάποιον που θα μπορούσε να πάει την πόλη πραγματικά Μπροστά! 

Σε όσους επί 14 χρόνια πλέον μας πουν πως δεν κάνει ο τάδε ή ο δείνα από την δική μας πλευρά θα προτείναμε να βγουν αυτοί μπροστά και να αντιπαλέψουν με το κλίμα που οι ίδιοι δημιούργησαν! 

Θα αποδειχτεί πως τελικά και αυτοί δεν θα κάνουν και θα οδηγηθούμε και πάλι σε εκλογική ήττα πρωτίστως επειδή αναζητούμε τις ατέλειες των δικών μας στελεχών μη βλέποντας τα χάλια όσων διοικούν τον δήμο μας από το 1974 έως και σήμερα  ( με εξαίρεση την περίοδο 2007-2010) και έχουν οδηγήσει τον δήμο να βρίσκεται στην κατάσταση που όλες και όλοι καυτηριάζουμε αλλά δεν βάζουμε πλάτη για να βγει και κάποιος δικός μας! 

Δεν κάνει αυτός , δεν κάνει εκείνος και στο τέλος ( εάν και έχει συμβεί και στο παρελθόν) θα ψηφίζουν τάχα κεντροδεξιοί κομμουνιστές για δημάρχους μόνο και μόνο για να μην εκλεγεί κάποιος δικός μας αφού αυτό το γεγονός φαίνεται πως δεν μπορούν να το αντέξουν όσοι θα συμμαχούσαν και με τον "διάβολο" αρκεί να μην δουν σε θέση ευθύνης κάποιον δικό μας! 

Εμείς που ΞΕΚΑΘΑΡΑ και ΔΗΜΟΣΙΑ θα στηρίζαμε όποιον επικεφαλής κεντροδεξιάς παράταξης περνούσε στον δεύτερο γύρο δεν βλέπουμε πως οι υπόλοιποι επικεφαλής πλεονεκτούν έναντι των δύο που η πλειοψηφία των κεντροδεξιών της πόλης μας καταδίκασε σε ρόλο κομπάρσου. 

Φανταζόμαστε πως η στάση της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" θα παραμείνει μετριοπαθής , θα ασκήσει υπεύθυνη αντιπολίτευση και θα εξακολουθεί να είναι μια φωνή λογικής μέσα στα δημοτικά συμβούλια και αυτό μάλλον είναι δύσκολο να εκτιμηθεί σε μια πόλη που ενώ υπηρετεί τον καπιταλισμό λατρεύει τις ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ και αναγνωρίζει ως ικανούς στα της αυτοδιοίκησης μόνο όσους έχουν υπηρετήσει ό,τι πιο αναχρονιστικό έχει εμφανιστεί στην ελληνική κοινωνία. 

Τις συγκυρίες τις φτιάχνουμε πρωτίστως εμείς και όλες και όλοι που ψηφίζουμε ΝΔ στις εθνικές εκλογές έχουμε ευθύνες για ένα αποτέλεσμα που επαναλαμβάνεται και που έχει πλέον καταστεί καθεστώς! 

Για να δούμε δεξιό λοιπόν δήμαρχο στην πόλη μας πρέπει να σταματήσουμε το αυτός δεν κάνει και ο άλλος δεν κάνει άλλωστε και ο νυν πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έκανε για πολλούς από εμάς που πήγαμε για να εκλέξουμε αρχηγό της ΝΔ το 2016 αλλά κυβερνάει ήδη πέντε χρόνια! 

Ξέρει μάλλον να κερδίζει την συμπάθεια και τα πρωτοσέλιδα των ΜΜΕ και όσο συμβαίνει αυτό θα κερδίζει την μία εκλογική μάχη μετά από την άλλη συνεργαζόμενος με ανθρώπους που ανακάλυψαν την ύπαρξη της ΝΔ το 2016! 

Αυτά και καλή και δημιουργική χρονιά για μια κεντροδεξιά της πόλης που πρέπει να πάψει να "βγάζει ο ένας το μάτι του άλλου" γιατί το αποτέλεσμα το πληρώνουμε όσοι απομείναμε να θέλουμε κεντροδεξιό δήμαρχο στην πόλη μας. 

Εμείς ως τοπικό κεντροδεξιό ΜΜΕ φυσικά και δεν πανηγυρίζουμε για την εναλλαγή κεντροαριστερών δημάρχων στα κοινά της πόλης μας και φυσικά έχουμε αποτύχει και εμείς να σας πείσουμε πως η πόλη μας δεν θα πάει ΜΠΡΟΣΤΑ όσο συνεχίζεται να διαπλέκεστε με όσους δεν στήριξαν ΠΟΤΕ καμία από τις σημαντικές αποφάσεις που πήρε το κόμμα της ΝΔ για την πατρίδα μας! 

Θέλετε ΚΑΘΑΡΗ και ΦΩΤΕΙΝΗ πόλη και εμπιστευθήκατε όσους δεν στήριξαν την κορυφαία επιλογή της ΝΔ να βρίσκεται η χώρα μας στην μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια και με όσους τίμησαν αυτούς που σφαγίασαν τους ήρωες στο Γράμμο και το Βίτσι και μετά έρχεστε και παραπονιέστε που η πόλη μας δεν θα πάει μπροστά ενώ στις εκλογές εσείς με την ΑΠΟΧΗ ή την αρνητική ψήφο σας την έχετε ήδη καταδικάσει! 

Αυτά και ελπίζουμε ο ΘΕΟΣ να φωτίσει τα μυαλά όσων βλέπουν ικανούς μόνο στον χώρο της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ να κοιτάξουν κάποτε και δίπλα τους!

Κριτική θα συνεχίσουμε να κάνουμε προφανώς και στις δύο κεντροδεξιές παρατάξεις ή όσες προκύψουν στο μέλλον ( κάτι που δεν φαίνεται να συμβεί) αλλά εμείς πάντα θα ψηφίζουμε κάποια από αυτές δεν έχουμε την ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως μπορεί οι άλλοι να είναι καλύτεροι! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: