Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό........



  • Το να συναντάς τον νέο δήμαρχο κ. Στάθη Ψυρρόπουλο με φωσφοριζέ γιλέκο να συνδράμει στο μάζεμα κλαδεμάτων στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας είναι μια εικόνα που δεν είχαμε συνηθίσει στο παρελθόν. Δεν σταματήσαμε και το μετανιώσαμε γιατί τέτοιες φωτογραφίες πάντα τραβούν το ενδιαφέρον των συνδημοτών μας ιδίως όταν δεν είναι "στημένες" κάτι που έτσι και αλλιώς από εμάς ουδείς περιμένει. Σε κάθε περίπτωση η προσπάθεια του ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ της πόλης μας με επικεφαλής τον ίδιο τον δήμαρχο συνεχίζεται,  αφού τέσσερις το απόγευμα δεν είχαμε συνηθίσει υπαλλήλους να δουλεύουν στην πόλη , και για τον λόγο αυτό κοιτώντας ποιος υπάλληλος ήταν με το φωσφοριζέ γιλέκο αντικρύσαμε περνώντας με το αυτοκίνητό μας τον δήμαρχο! Εάν έχεις πάντως πάνω από το κεφάλι σου τον δήμαρχο και το έχεις με την ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ κάτι καλό θα βγει από μια προσπάθεια που και εμείς επικρίναμε αλλά εμείς έτσι και αλλιώς έχουμε εδώ και πολλά χρόνια ξεκαθαρίσει πως ΛΥΣΗ για την καθαριότητα στην πόλη μας είναι το να δοθεί η δομή σε ΙΔΙΩΤΗ! 

  • Τα συλλυπητήριά μας στους οικείους του τέως δημάρχου Ζωγράφου Βασίλη Θώδα που μας στεναχώρησε υπερβολικά με τον αδόκητο χαμό του. Καλό παράδεισο χαμογελαστέ Βασίλη και σίγουρα οι Ζωγραφιώτες και όχι μόνο θα σε τιμήσουν με την παρουσία τους στην κηδεία σου που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου στις 14:30 στο Κοιμητήριο του Ζωγράφου. Στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Θεράποντα Ζωγράφου από τις 10:30 έως τις 12:30 της ίδιας μέρας θα γίνει λαϊκό προσκύνημα και θα ακολουθήσει η εξόδιος ακολουθία. Όλοι οι φίλοι σου θα είναι εκεί. 


  • Αρκετό ρεπορτάζ και σήμερα από τον Παναγιώτη Πάσχο , για αυτό μείνετε συντονισμένοι.. 

Δείτε και βίντεο που ανέβηκε στον προσωπικό λογαριασμό του δημάρχου Ηλιούπολης κ. Στάθη Ψυρρόπουλου αφού εμείς δεν τον βγάλαμε φωτογραφία περνώντας από το σημείο την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η αποκομιδή ογκωδών και κυρίως κλαδεμάτων! Ακούστε και την παράκλησή του να μην πετάτε άλλα ογκώδη για να μαζευτούν τα ήδη υπάρχοντα και μετά συνεχίζετε όπως κάνατε και τα προηγούμενα χρόνια! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...