ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Η στροφή προς τον συντηρητισμό της Ελληνικής κοινωνίας αποτυπώνεται και στα μουσικά είδωλα της νεολαίας

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

Η στροφή προς τον συντηρητισμό της Ελληνικής κοινωνίας αποτυπώνεται και στα μουσικά είδωλα της νεολαίας

 


Η στροφή της ελληνικής κοινωνίας προς τον συντηρητισμό θα αποτυπωθεί το προσεχές διάστημα και στο παραπάνω θέμα αφού η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να προχωρήσει μετά τις Ευρωεκλογές σε νομοθετική ρύθμιση θεμάτων που αφορούν ομόφυλα ζευγάρια. 

Ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών θα είναι το ένα εξ αυτών ,  και έπεται η τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια που δεν φαίνεται πως θα ικανοποιήσει όσους την αναμένουν να συμβαίνει στη χώρα μας. 

Η δική μας συντηρητική ματιά λέει ΟΧΙ και στο γάμο των ομόφυλων ζευγαριών ( το σύμφωνο συμβίωσης θεωρούμε πως τους καλύπτει) και στην τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. 

Δεν έχουμε την ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως και ο γάμος ανάμεσα σε ομόφυλα "ζευγάρια" αλλά και η τεκνοθεσία από αυτά , θα υλοποιηθούν τα προσεχή χρόνια σε όλο τον δυτικό κόσμο αφού η ομοφυλοφιλία κερδίζει έδαφος και οι δυτικές  κοινωνίες ακούν πάντα τους ψηφοφόρους τους! 

Αναγνωρίζοντας πως είναι ζευγάρι άτομα του ιδίου φύλου ανοίγει ο δρόμος για να υιοθετήσουν παιδιά στο μέλλον που ελπίζουμε να είναι μακρινό! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: