ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Με 11 Αντιδημάρχους θα πορευτεί η νέα διοίκηση Ψυρρόπουλου ( τέσσερις παλιούς και επτά νέους)

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

Με 11 Αντιδημάρχους θα πορευτεί η νέα διοίκηση Ψυρρόπουλου ( τέσσερις παλιούς και επτά νέους)

 


Από τους 21 δημοτικούς συμβούλους που εξέλεξε η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" προέκυψαν οι 11 Αντιδήμαρχοι , αριθμός μεγάλος που οφείλεται στην κατάργηση των ΝΠΔΔ  (ΚΑΦΑΔΗΛ, ΠΑΟΔΗΛ κ.οκ), και την ενσωμάτωσή τους στον δήμο. Έτσι μας τελείωσαν οι πρόεδροι ΝΠΔΔ  και προέκυψαν παραπάνω Αντιδήμαρχοι! 

Η  διοίκηση Ψυρρόπουλου  επέλεξε να έχει τον ανώτερο αριθμό Αντιδημάρχων που επιτρέπει η σχετική νομοθεσία,  με τον επικεφαλής της παράταξης κ. Στάθη Ψυρρόπουλου  να έχει την τελική επιλογή για τα πρόσωπα που έχουν ήδη διαρρεύσει. 

Με σαφή κεντροαριστερό πρόσημο η νέα διοίκηση της πόλης μας αποτελείται από νέα και παλιά στελέχη μιας παράταξης (Πρώτα η Ηλιούπολη) που έχει ήδη διοικήσει ανεπιτυχώς την πόλη μας για 9 έτη. 

Δεν θα προχωρήσουμε σε οιοδήποτε σχολιασμό αφήνοντας όλες και όλους να κριθούν από όσα θα παρουσιάσουν το προσεχές διάστημα στους τομείς ευθύνης τους. 

Αυτούς έχετε εκλέξει από την παράταξή του ( και 10 ακόμα που δεν έγιναν  Αντιδήμαρχοι)  με αυτούς θα πορευτεί ο νέος δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος , τουλάχιστον στην αρχή της θητείας του,  αφού προφανέστατα και στα πέντε χρόνια όλες και όλοι θα χρησιμοποιηθούν! 

Άρα αυτή είναι η "δυνατή" ομάδα υπάρχουν ακόμα αρκετοί που θα χρησιμοποιηθούν στην πορεία! 

Κάποιες Αντιδημαρχίες απέκτησαν βαρύγδουπους τίτλους , κάποιες έμειναν ως είχαν , και βέβαια Αναπληρωτής Δημάρχου,  ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης κος Γιάννης Πούλος. 

Όσοι δεν ψηφίσατε την συγκεκριμένη παράταξη ή όσοι δεν ψηφίζετε καθόλου στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα μαθαίνετε σιγά - σιγά τους νέους μας Αντιδημάρχους μέσα από εδώ , και κυρίως από τις αποφάσεις που θα παίρνουν στους τομείς ευθύνης τους. 

Στους 11 Αντιδημάρχους έχουμε μόλις 2 γυναίκες,  είναι το πρώτο δικό μας σχόλιο και φυσικά ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες και όλους που συμμετέχουν στη διοίκηση και που αναμένετε από αυτούς να καλυτερεύσουν την καθημερινότητά σας. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: