ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Καλεί εθελοντές να μαζέψουν ογκώδη και σκουπίδια ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος! - Ας πάνε όσοι τον ψήφισαν και κυρίως όσοι δεν πιστεύουν στην ιδιωτικοποίηση προβληματικών δημοτικών δομών!

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

Καλεί εθελοντές να μαζέψουν ογκώδη και σκουπίδια ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος! - Ας πάνε όσοι τον ψήφισαν και κυρίως όσοι δεν πιστεύουν στην ιδιωτικοποίηση προβληματικών δημοτικών δομών!

 

Σχέδιο για τον τομέα της καθαριότητας δεν είχε ο νέος δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος και έτσι 8 μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του καλεί ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ! να συνδράμουν ώστε να καθαρίσει η πόλη μας από τα ογκώδη! 

Τον Παναγιώτη Κόκλα "ζήλεψε" ο νέος δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος και την Green Team του,  που άφηνε το πράσινο απεριποίητο για μήνες έτσι ώστε ο πρώην Αντιδήμαρχος να χάσει την άμισθη καρέκλα , αφού οι δημότες βαρέθηκαν τέσσερα χρόνια να περιμένουν πότε οι εργαζόμενοι θα ανταπεξέλθουν , μιας ακόμα και η σκέψη της παραχώρησης της δομής Πρασίνου σε ιδιώτες είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ από όσους θέλουν την πόλη μας να βρωμάει! Έτσι πολιτικοί νάνοι καλούν εθελοντές να συνδράμουν και όλοι μαζί σπαταλούν πάνω από 40.000.000 ευρώ ετησίως για να συντηρούν την ΑΧΡΗΣΤΙΑ! Τον προσλαμβάνουν για τον τομέα καθαριότητας και τον βρίσκεις να λουφάρει σε κάποια άλλη δομή ενώ σε σημαντικές υπηρεσίες του δήμου μας οι υπάλληλοι δεν είναι υποχρεωμένοι να χτυπάνε κάρτα αφού για κάποιους 900 εργαζόμενοι που δεν έχει καμία άλλη ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ της πόλης είναι ΛΙΓΟΙ για να συντηρήσουν ΔΟΜΕΣ που ΧΘΕΣ θα έπρεπε να είχαν παραχωρηθεί σε ΙΔΙΩΤΕΣ. Αλλά με δομές σε ιδιώτες οι ΜΙΖΕΣ από συντήρηση του ΣΤΟΛΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ δεν θα υπήρχε και έτσι ΔΕΞΙΟΙ και ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ κρατούν την χώρα μας πίσω! 

Έτσι ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος καλεί δημότες εθελοντές για να κάνουν όσα οι εργαζόμενοι δεν μπορούν,  με την διαφορά πως οι δεύτεροι πληρώνονται ενώ οι εθελοντές που θα συνδράμουν θα προσδοκούν να γίνουν κάποτε και αυτοί μέλη της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ μας! Και θα μας στοιχίζουν και αυτοί να ξέρετε όπως οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ δασοπυροσβέστες με τα ΟΧΗΜΑΤΑ που εσείς έχετε πληρώσει για να αγοραστούν και τις συντηρήσεις αυτών που επίσης εσείς πληρώνετε! Τώρα άμα πιάσει ΦΩΤΙΑ το δάσος θα καεί όλο γιατί ΠΟΤΕ ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ δεν στάθηκε ικανός για να αποτρέψει τις ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ!  

Η σιωπή των υπολοίπων δημοτικών παρατάξεων στο παρακάτω κάλεσμα του κ. Ψυρρόπουλου καταδεικνύει πως και αυτές ούτε ΙΔΙΩΤΗ στις δομές ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ και ΠΡΑΣΙΝΟΥ θέλουν ( εάν ήθελαν θα το έλεγαν ΞΕΚΑΘΑΡΑ στα δημοτικά συμβούλια) και ούτε κάποιο σχέδιο έχουν για τον ΤΟΜΕΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ και ΠΡΑΣΙΝΟΥ! Άρα όποιος και εάν έβγαινε σήμερα θα λέγαμε και θα γράφαμε τα ίδια και εμείς θα κράζαμε και αυτούς που ό.τι δεν τόλμησαν να πουν προεκλογικά σίγουρα δεν θα το έκαναν πράξη μετέπειτα. Άρα πήγαιναν απλώς για να πάρουν καρέκλες και ΜΙΣΘΟΥΣ και εσύ πλήρωνε 900 υπαλλήλους του δήμου και πιάσε και σκούπα και φαράσι για να τους βοηθήσεις αφού δεν ΕΠΑΡΚΟΥΝ! Κάτι που γνωρίζουν άπαντες αφού δεν είδαμε και κανέναν πλην ημών να λέει ξεκάθαρα πως οι ΔΟΜΕΣ πρέπει να δοθούν και ο δήμος να έχει το ΜΙΣΟ προσωπικό από αυτό που έχει σήμερα! 

Άρα με Ψυρρόπουλο δήμαρχο και αφελείς ή βολεμένους να συνδράμουν , η πόλη θα κάνει την ύστατη προσπάθειά της να μαζέψει τα ογκώδη πριν πιάσουν οι δυνατές μπόρες και βουλώσουν όλα τα φρεάτια! 


Η τραγική για εμάς ανακοίνωση - κάλεσμα του δημάρχου προς τους δημότες μας έχει ως εξής ελπίζουμε οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ να συνδράμουν την προσπάθεια μιας και είναι το αγαπημένο τοπικό ΜΜΕ της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ μας! 

Φίλες & Φίλοι, σήμερα έθεσα σε εφαρμογή ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ για το Δήμο μας μετά από επείγουσα συνάντηση που ζήτησα με υπηρεσιακούς παράγοντες και τους Αντιδημάρχους της πόλης μας.
8 ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου, είναι επιβεβλημένο να απομακρυνθούν τα κλαδιά και τα ογκώδη αντικείμενα από τις γειτονιές!
 
Έκανα έκκληση σε όλους τους αρμοδίους, υπηρεσιακούς παράγοντες, Αντιδημάρχους, δημότες και εθελοντές να συστρατευθούν, ενώνοντας τις δυνάμεις τους, για να απομακρυνθούν τα κλαδιά και τα ογκώδη αντικείμενα, προς αποφυγήν ατυχημάτων και τραυματισμών.
 
Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι εμείς δεν θα είμαστε μία δημοτική αρχή κλεισμένη στα γραφεία.
Το κάλεσμα στην Κοινωνία των πολιτών έγινε, γιατί είμαστε οι πρώτοι που θα σηκώσουμε τα μανίκια και θα αναλάβουμε δράση μέσα από το κίνημα του εθελοντισμού, που έχουμε ήδη αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια, με ουσιαστικές σχέσεις με την πραγματική κοινωνία και τις γειτονιές και συναίσθηση της σημαντικής ευθύνης που έχουμε αναλάβει.
 
Είτε κάποιοι το επιθυμούν, είτε όχι, εμείς θα είμαστε οι πρώτοι που θα σηκώσουν τα βάρη της αποκομιδής και της καθαριότητας. Εφόσον η κατάσταση που έχουμε παραλάβει στον τομέα της καθαριότητας έχει δυσεπίλυτα προβλήματα με μεγάλο χρονικό ορίζοντα, φροντίσαμε να κινητοποιηθούμε όλοι μαζί σε συνεργασία και να ζητήσουμε ακόμη και βοήθεια από όμορους δήμους, μέχρις ότου να υλοποιήσουμε το σχέδιο που έχουμε για την πόλη μας στον τομέα της καθαριότητας.
 
Σας κοινοποιώ τις φωτογραφίες από τα σημεία της πόλης μας που έχουμε αναλάβει δράση, με υπηρεσιακούς και 3 εν ενεργεία Αντιδημάρχους.

Στάθης Ψυρρόπουλος 
Δήμαρχος Ηλιούπολης 




ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Επειδή ΜΟΝΟ εμείς έχουμε τοποθετηθεί ΞΕΚΑΘΑΡΑ υπέρ της ιδιωτικοποίησης των δομών ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ και ΠΡΑΣΙΝΟΥ καλούμε όσους επιθυμούν να συνεχιστεί το πάρτι εκατομμυρίων που μας στοιχίζει πάνω από 10.000.000 ευρώ ετησίως για να βρωμάει η πόλη μας , να συνδράμουν την προσπάθεια της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ μας , και ιδίως οι δύο κεντροδεξιές παρατάξεις που χρόνια τώρα δεν αμφισβητούν την αναγκαιότητας διατήρησης του κρατικού - δημοτικού χαρακτήρα των δομών αυτών,  με αποτέλεσμα οι σημερινοί διοικούντες να μας λένε 8 μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους πως αναζητούν κορόϊδα άμισθα για να μαζέψουν από την πόλη μας τα ογκώδη. Με 60% που πήρε ο Ψυρρόπουλος θα βρεθούν αρκετοί αλλά δεν πιστεύουμε πως θα καταφέρουν να καθαρίσουν την πόλη αφού στους τομείς αυτούς χρειάζονται επαγγελματίες και όχι ερασιτέχνες! Το ίδιο συμβαίνει και με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ όπου επικρατούν οι ερασιτέχνες - Κασιδιάρηδες τα κράτη βουλιάζουν! "Πρωτότυπη"  η ιδέα Ψυρρόπουλου και απορούμε πως δεν την εφάρμοσε ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης κος Βασίλης Βαλασόπουλος και άφησε την πόλη μας να βρωμάει! Η απερχόμενη διοίκηση Χατζηδάκη την είχε σκεφτεί αλλά οι "εθελοντές" του Κόκλα ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΣΑΝ για να συμμαζέψουν το ΠΡΑΣΙΝΟ! Να δείτε που οι ίδιοι εθελοντές θα συνδράμουν και την προσπάθεια Ψυρρόπουλου που μπήκε με το ΑΡΙΣΤΕΡΟ και φοβόμαστε πως θα παραδώσει την πόλη στον επόμενο με τις υπέροχες "ζούγκλες" της , και τα σκουπίδια έξω από τους κάδους! Παιδιά εάν δεν σας φτάνουν οι 300 εργαζόμενοι που δουλεύουν στην ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ και το ΠΡΑΣΙΝΟ στο δήμο μας , πόσα κορόϊδα θεωρείτε πως θα πείσετε να κάνουν την ΔΟΥΛΕΙΑ άλλων; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: