ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό........

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό........



  • Η "παράγκα" Μελισσανίδη συναγωνίζεται επάξια την "παράγκα" Μητρόπουλου! Η εικόνα του Ελληνικού ποδοσφαίρου τραγική , και οι εγκληματικές συμμορίες δρουν ανεξέλεγκτα σε κάθε τομέα της κοινωνικής ζωής του τόπου. Αντί να μας εξηγήσει την Τετάρτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την "αναγκαιότητα" του νομοσχεδίου που θα φέρει η κυβέρνηση για τον γάμο και την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών καλό θα ήταν να ασχοληθεί με τα χάλια στο δημοφιλέστερο άθλημα και να πάρει μέτρα που θα αποκαταστήσουν την αξιοπιστία του ελληνικού πρωταθλήματος! 

  • Αυξάνονται ραγδαία τα κρούσματα του κορωνοϊού και χρειάζεται να προσέχουμε όλες και όλοι ιδίως οι ευπαθείς ομάδες,  για να μην θρηνήσουμε και άλλα θύματα. 

  • Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση στο Δημοτικό Κολυμβητήριο "Θεόδωρος Γεωργάκης" την ημέρα των Θεοφανίων ,  έχει η σελίδα του δήμου Ηλιούπολης  Ο Θεόδωρος Γεωργάκης είναι πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης όχι τέως έχουμε να παρατηρήσουμε στην αναλυτική αναφορά όσων παρέστησαν ενώ μας είπαν πως για ακόμα μια φορά η παρουσίαση της εκδήλωσης είχε ευτράπελα αφού δεν υπήρχε ο κατάλληλος συντονισμός! Δεν πήγαμε και δεν έχουμε ρεπορτάζ αλλά όσα ζήσαμε στην τελετή ορκωμοσίας μας δείχνουν πως ακόμα και για την περίπτωση της ονοματοδοσίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου μάλλον η νέα διοίκηση ξέχασε τον Ολυμπιονίκη Μάνο Ζερδεβά πιο γρήγορα από την προηγούμενη! Τέλος τους βουλευτές που έδωσαν το ΠΑΡΩΝ εάν δεν είσαι διοίκηση ΠΑΣΟΚοκρατούμενη την ξεκινάς από τον βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Καλλιάνο και όχι από τον Παύλο Χρηστίδη βουλευτή του τρίτου κόμματος του Ελληνικού Κοινοβουλίου! 

  • Σας ευχαριστούμε για τις χθεσινές σας επισκέψεις στο ιστολόγιό μας και γενικότερα μας κάνετε να νιώθουμε πως ακόμα βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο αφού οι επισκεψιμότητά μας διατηρείτε σταθερή παρόλο που δεν έχει κανένα νόημα να επισκέπτεται κάποιος ένα κεντροδεξιό ιστολόγιο που δεν κατάφερε  να σας πείσει πως η ΣΩΤΗΡΙΑ της πόλης θα έρθει από τα ΔΕΞΙΑ και όχι από τις αλλεπάλληλες εναλλαγές κεντροαριστερών διοικήσεων! Και βέβαια ΔΕΞΙΑ για εμάς δεν είναι όσοι δεν αναγνωρίζουν τις συμμαχίες της χώρας μας με τα δύο βασικά κράτη στα οποία οφείλεται εν πολλοίς και η ευημερία της και μιλάμε φυσικά για τις ΗΠΑ και την Μεγάλη Βρετανία. Οι "δεξιοί" ρωσόφιλοι είναι ένα βήμα πριν το κόμμα Κασιδιάρη και μάλλον προχωρώντας ο διάλογος με την Τουρκία για ζητήματα που είναι αναγκαίο να επιλυθούν θα μετακομίσουν στον φυσικό τους πολιτικό χώρο! Οι αγωνιστές της δικής μας παράταξης πολέμησαν στο πλευρό των Βρετανών για να αποτρέψουν την κομμουνιστική απειλή δεν νοείται ΔΕΞΙΟΣ να ομιλεί αρνητικά για τους Άγγλους παρασυρόμενος από την προπαγάνδα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ που ήθελε την χώρα μας ΣΟΒΙΕΤΙΑ! Τώρα που ακόμα και η πρωθυπουργός της Ιταλίας έβαλε μυαλό έχουμε τους εγχώριους "Κασιδιάρηδες" να αναζητούν "σοσιαλιστικούς παραδείσους" μη αντιλαμβανόμενοι πως η πορεία της χώρας μας είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. 

  • Φωτορεπορτάζ από την Εθνική Πινακοθήκη έχει κάνει ο κος Παναγιώτης Πάσχος για εμάς , τον οποίο ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά αφού η συνεργασία του είναι πολύτιμη για αυτό εδώ το ιστολόγιο 



Δεν υπάρχουν σχόλια: