ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Απαράδεκτες εικόνες και στην οδό Αθηναδώρου από πεταμένα μπάζα και ογκώδη

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Απαράδεκτες εικόνες και στην οδό Αθηναδώρου από πεταμένα μπάζα και ογκώδη

 

Η πόλη συνεχίζει να είναι μια ανοιχτή χωματερή παρά τις προσπάθειες της νέας διοίκησης και το ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ  ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ που εξήγγειλε ο νέος δήμαρχος κος Στάθης Ψυρρόπουλος μπαίνοντας ο ίδιος μπροστάρης στην περισυλλογή των ογκωδών με εθελοντές σε πολλά σημεία της πόλης.

Και φυσικά εμείς είμαστε από τα ιστολόγια που δεν παίζαμε σκουπίδια και ογκώδη αφού ξεκάθαρα για εμάς το πρόβλημα αυτό δεν μπορεί να λυθεί παρά ΜΟΝΟ με ιδιωτικοποίηση της ΔΟΜΗΣ. 

Έτσι έχοντας απέναντί μας ΟΛΕΣ τις ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ δημοτικές παρατάξεις που ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ τον ΔΗΜΟΣΙΟ- ΔΗΜΟΤΙΚΟ χαρακτήρα της ΔΟΜΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ και ζητώντας όλες περισσότερες προσλήψεις ΜΟΝΙΜΟΥ προσωπικού εγκαταλείψαμε την παρουσίαση ενός θέματος που δεν έκρινε τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές γιατί σίγουρα οι ΠΟΛΛΟΙ δεν ψήφισαν τον κ. Ψυρρόπουλο για να τους μαζέψει τα σκουπίδια από την πόλη!




Αφού ευχαριστήσουμε τον αναγνώστη του ιστολογίου μας για τις φωτογραφίες το επόμενο διάστημα θα θέλαμε να δούμε από τις δημοτικές παρατάξεις τι προτείνουν στο ΘΕΜΑ της ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ αφού όλες ξορκίζουν την συμμετοχή ιδιώτη σε αυτή και οι εθελοντές δεν αποτελούν μόνιμοι λύση ενώ οι περίπου 300 εργαζόμενοι του τομέα καθαριότητας έχουν διασκορπιστεί και σε άλλες δομές αφού επίσημα μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ΜΑΘΑΜΕ πως αυτές ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να λειτουργήσουν χωρίς τους εργαζόμενους του τομέα καθαριότητας που έχουν μεταπηδήσει με την σύμφωνη γνώμη των διοικήσεων σε άλλες δομές! 




Τέλος είμαστε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ τοπικό ΜΜΕ που έχει ζητήσει ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ της δομής Καθαριότητας αλλά και της δομής Πρασίνου όταν όλα τα άλλα μας επιτέθηκαν και συστρατεύθηκαν με την κυρίαρχη άποψη που θέλει την ΝΟΜΙΚΗ υπηρεσία του δήμου μας να πηγαίνει στα δικαστήρια υπέρ των συμβασιούχων εργαζομένων που λήγει η σύμβασή τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ εάν αυτοί ήταν αποδοτικοί ή όχι! 

"Λογικό" μας ακούγεται αφού καμία υπηρεσία του δήμου μας δεν αξιολογείται , και η παρουσία των υπαλλήλων σε μια σειρά υπηρεσιών του δήμου μας  δεν είναι υποχρεωτική , αφού δεν χτυπάνε καθημερινά κάρτα μπορούν να δουλεύουν για τον δήμο και μακριά από αυτόν!

Άρα με δεδομένο πως οι υπάλληλοι του τομέα καθαριότητας δουλεύουν πιο πολύ από τους υπόλοιπους οι περισσότεροι λαϊκίζουν και θεωρούν πως η ΣΟΒΙΕΤΙΑ μας αντέχει να πληρώνει όχι τους 900 εργαζόμενους που έχει σήμερα αλλά διπλάσιους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: