ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Γενέθλια σήμερα για τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Προγραμματισμού & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Δημήτρη Κομνηνό

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Γενέθλια σήμερα για τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Προγραμματισμού & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Δημήτρη Κομνηνό

Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο νέος Αντιδήμαρχος Οικονομικών Προγραμματισμού & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του δήμου Ηλιούπολης κος Δημήτρης Κομνηνός. 

Γεννημένος το 1994 στα 30 του έτη καλείται να διαχειριστεί τα οικονομικά του δήμου μας και να συμβάλλει στο να εξασφαλιστούν χρηματοδοτήσεις από ευρωπαϊκά προγράμματα αφού κανένα έργο δεν μπορεί να συμβεί πλέον στην χώρα αλλά και στην πόλη μας χωρίς αυτά. 


 Αφού του ευχηθούμε Χρόνια Πολλά και καλή επιτυχία στα νέα του δύσκολα καθήκοντα σας βάζουμε και ένα σύντομο βιογραφικό του που "έπαιξε" προεκλογικά αφού λόγο ιδιότητας οι δράσεις του και οι αποφάσεις τους θα μας απασχολήσουν το επόμενο  διάστημα 

Ο Δημήτρης Κομνηνός, γέννημα θρέμμα Ηλιουπολίτης, ζει στην περιοχή της Αγίας Μαύρας 30 χρόνια και είναι Σύμβουλος Αναπτυξιακών Έργων.

Τον τελευταίο χρόνο εργάζεται ως Project Manager σε αναπτυξιακά έργα που χρηματοδοτούνται απευθείας από την Ε.Ε. Εργάζεται στη διαχείριση ευρωπαϊκών και αναπτυξιακών προγραμμάτων, για λογαριασμό μεγάλων ελληνικών εταιρειών και δημόσιων φορέων από όλη την Ευρώπη, ενώ έχει εργαστεί και για λογαριασμό μεγάλου οργανισμού στη Βόννη της Γερμανίας.

O Δημήτρης Κομνηνός δραστηριοποιήθηκε από νωρίς σε κοινωνικούς και αθλητικούς φορείς της πόλης. Είναι Ταμίας του Φωστήρα Ηλιούπολης και επί χρόνια μέλος του Δ.Σ. και της ομάδας συνολικά.

Είναι Απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου από το Τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών ενώ το μεταπτυχιακό του, το πήρε από το ίδιο πανεπιστήμιο και είχε ως αντικείμενο τη Διπλωματία και το Διεθνές Δίκαιο. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: