ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Κουμάντο για όλα κάνει η διοίκηση του δήμου ΚΑΝΕΝΑ σημαντικό ρόλο δεν παίζει η δημοτική επιτροπή όπως δεν έπαιζαν παλιότερα οι επιτροπές που καταργήθηκαν! - Όμως σε αυτήν θα έπρεπε να ακούμε ΟΛΕΣ τις ΦΩΝΕΣ

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Κουμάντο για όλα κάνει η διοίκηση του δήμου ΚΑΝΕΝΑ σημαντικό ρόλο δεν παίζει η δημοτική επιτροπή όπως δεν έπαιζαν παλιότερα οι επιτροπές που καταργήθηκαν! - Όμως σε αυτήν θα έπρεπε να ακούμε ΟΛΕΣ τις ΦΩΝΕΣ


Ούτε σαν αναπληρωματικά μέλη δεν εκπροσωπούνται στο νέο "θεσμό" της Δημοτικής Επιτροπής οι παρατάξεις "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και "ΗΛΙΟΥ- Πόλις - Ανθρώπινη πόλη" με τους επικεφαλής των παρατάξεων Τάσο Ευσταθίου και Θοδωρή Παπαδάτο να μένουν μακριά από παρασκηνιακές διαβουλεύσεις που απαξιώνουν τους θεσμούς ( για να τους γράφουμε εμείς σε εισαγωγικά και να συμβάλλουμε αρνητικά στην διαιώνιση μιας   Αστικής Δημοκρατίας που όλες και όλοι υπηρετούν αφού συμμετέχουν σε εκλογές! Είτε ως αιρετοί είτε απλώς ως σώμα ψηφοφόρων. 

 Όσοι θέλουν να μάθουν για την Δημοτική Επιτροπή μπορούν να διαβάσουν (εδώ)  Η πρόταση της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" ήταν να συμμετέχουν σε αυτή όλες οι δημοτικές παρατάξεις που εκπροσωπούνται στο νέο δημοτικό συμβούλιο είτε ως τακτικά , είτε ως αναπληρωματικά μέλη της επιτροπής αυτής. Μια πρόταση λογική και αυτονόητη σε όσους παλεύουν για να ακούγονται όλες οι ΦΩΝΕΣ ακόμα και οι αντιδραστικές ( π.χ Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης που συμμετέχει σε κάλπες αλλά ονειρεύεται και "επαναστάσεις") αλλά τελικά έμειναν εκτός οι ΦΩΝΕΣ των προαναφερόμενων παρατάξεων γεγονός αρνητικό όχι επειδή εμείς υποστηρίξαμε την μία από τις δύο στις προσεχείς δημοτικές εκλογές αλλά και επειδή ένα 15% των ψηφοφόρων της πόλης μας δεν εκπροσωπούνται σε αυτόν τον νέο θεσμό! 



Δεν είμαστε από αυτούς που ψάχνουν άλλοθι για διοικήσεις ή κυβερνήσεις που δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους , και δεν θεωρούμε πως υπάρχει ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ έλεγχος μέσα στη Βουλή ή στα δημοτικά συμβούλια για τις πολιτικές που υλοποιούνται. Όμως για να κρατάει τα προσχήματα και η Αστική μας Δημοκρατία πρέπει να επιτρέπει σε όλες τις ΦΩΝΕΣ να ακούγονται. 

Εμάς δεν μας ενοχλούν οι ΦΩΝΕΣ που προσπαθούν να απαξιώσουν τα τάχα συστημικά ΜΜΕ που καθορίζουν εν πολλοίς το κλίμα μέσα στο οποίο διενεργούνται κάθε φορά οι εκλογές. Δεν θεωρούμε πως μπορούν να κάνουν το άσπρο-μαύρο όπως ισχυρίζονται όσοι ΕΧΟΥΝ πληροφορηθεί μια σειρά σκανδάλων εντός ή εκτός εισαγωγικών μέσα από αυτά και τα θεωρούμε λιγότερο ανήθικα από ένα εκλογικό σώμα που διαχρονικά ψηφίζει με γνώμονα την ΤΣΕΠΗ του! 




Το έχουμε ξαναγράφει το γράφουμε και τώρα πως ακόμα και εάν σας παρουσιάζαμε με οπτικό υλικό μιας κρυφής κάμερας κάποιον αιρετό να χρηματίζεται ή ακόμα και συνάδελφό μας δημοσιογράφο ΤΙΠΟΤΑ δεν θα άλλαζε για την κρίση των περισσοτέρων που δεν ενοχλείται από τέτοια παρά ΜΟΝΟ με όσα επηρεάζουν την ΤΣΕΠΗ τους. 

Και βέβαια ηθικοί και ανήθικοι υπάρχουν σε όλους τους πολιτικούς χώρους και κατά βάση δεν προκρίνονται για θέσεις ευθύνης εμείς δεν είμαστε ΑΦΕΛΕΙΣ βλέπουμε τα πολλά προβλήματα που δημιουργούν όσοι θεωρούν λογικό να στέλνουν κακοπληρωμένους υπαλλήλους σε θέσεις ευθύνης να διαχειρίζονται προϋπολογισμούς εκατομμυρίων! 

Το να περιμένεις από έναν χαμηλά αμειβόμενο υπάλληλο να κάνει σωστά την δουλειά του και να κλείσει τα ΜΑΤΙΑ και ΑΥΤΙΑ στους πειρασμούς είναι μια ΑΥΤΑΠΑΤΗ που εμείς δεν την έχουμε! 

ΥΓ: Τα ονόματα των αιρετών που συμμετέχουν στη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ , τα τακτικά μέλη MONO  έχουν ήδη δημοσιευτεί σε άλλα τοπικά ΜΜΕ και σε κανένα από αυτά δεν έκανε εντύπωση η "εξαφάνιση" δύο δημοτικών παρατάξεων ή δεν θέλησαν να την σχολιάσουν. Η τελευταία σε ψήφους παράταξη " Η πόλη που θέλω" συμμετέχει στην εν λόγω επιτροπή εκλέγοντας ως αναπληρωματικό μέλος τον επικεφαλής της κ. Γαβριήλ Αραμπατζή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: