ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το προσωπικό δεν "επαρκεί", οι εθελοντές είναι λίγοι και η εικόνα δεν αλλάζει έως ότου δοθούν εργολαβίες σε ιδιώτες

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

Το προσωπικό δεν "επαρκεί", οι εθελοντές είναι λίγοι και η εικόνα δεν αλλάζει έως ότου δοθούν εργολαβίες σε ιδιώτες

 Παρά τις εκκλήσεις του νέου δημάρχου Ηλιούπολης κ. Στάθη Ψυρρόπουλου να μην πετάνε ογκώδη οι συνδημότες μας έως ότου μαζευτούν από εθελοντές και υπαλλήλους του δήμου μας τα ήδη πεταμένα κανείς δεν ακούει ή μάλλον κάποιοι δημιουργούν μια εικόνα που για να αντιμετωπιστεί πρέπει οπωσδήποτε να συμβάλλει με εργολαβίες απομάκρυνσης ογκωδών ΙΔΙΩΤΗΣ. 

Στο πέρασμα από την πόλη μας ο συνεργάτης μας κος Παναγιώτης Πάσχος για να πάει σε ρεπορτάζ που θα σας παρουσιάσουμε αργότερα συνάντησε δυστυχώς απαράδεκτες εικόνας και δυστυχώς σε κεντρικά σημεία της πόλης όπως στο πάρκο Ναυαρίνου, την οδό Παπαφλέσσα, την οδό Α. Πολυζωίδου,  αλλά και αλλού! 

Το ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ που εξήγγειλε ο νέος δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος μπαίνοντας μπροστάρης μαζί με Αντιδημάρχους της διοίκησής του και εθελοντές φίλους της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" πρέπει να συμπληρωθεί με εργολαβίες ιδιωτών αφού είναι εμφανές από τις φωτογραφίες πως Σαββατοκύριακο η πόλη μας εξακολουθεί και έχει τα χάλια της στον τομέα καθαριότητας. 





Άμα κεντρικά σημεία της πόλης έχουν αυτή την ΚΑΚΗ εικόνα δεν θέλουμε να φανταστούμε τι συμβαίνει σε περιοχές όπως τα Αστυνομικά άλλωστε οι κάτοικοί τους διαμαρτύρονται ανεβάζοντας φωτογραφίες από την τραγική κατάσταση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σημείο αναφορά τον δήμο μας. 



Αφού ευχαριστήσουμε τον συνεργάτη μας κ. Παναγιώτη Πάσχο για το φωτορεπορτάζ του ευχόμαστε είτε ΑΜΕΣΑ να δοθούν εργολαβίες σε ΙΔΙΩΤΕΣ για το μάζεμα ογκωδών είτε να πληθύνουν οι εθελοντές αφού δεν ελπίζουμε πως οι ασυνείδητοι που βγάζουν τα ογκώδη θα βάλουν μυαλό ή θα αλλάξουν συμπεριφορά. 





Για να επιβληθούν πρόστιμα χρειάζεσαι πρωτίστως κάμερες που καμία διοίκηση δεν είναι διατεθειμένη να τοποθετήσει εδώ δεν λειτουργούν στο γκαράζ του δήμου μας όπου υλικό εκατομμυρίων ευρώ φυλάσσεται από έναν και μόνο φύλακα που δεν έχει καν μόνιτορ για να δει τι συμβαίνει στον χώρο! 




Ευτυχώς που κάποιες επιχειρήσεις της πόλης έχουν τοποθετήσει κάμερες για δική τους ασφάλεια σε κεντρικά σημεία της πόλης γιατί όπως πάει το πράγμα σε λίγο θα πετάνε στρώματα , ογκώδη , και μπάζα και μέσα στο συντριβάνι της κεντρικής πλατείας της πόλης μας! 











Δεν υπάρχουν σχόλια: