ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ποια Αντιδήμαρχος έχει γενέθλια σήμερα;

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024

Ποια Αντιδήμαρχος έχει γενέθλια σήμερα;

 


Αφού της ευχηθούμε πρώτα Χρόνια Πολλά γεμάτα Ευτυχία και να πάρει ένα καλό δώρο από τον δήμαρχο που της έδωσε τις παρακάτω ευθύνες:

 Μεριμνά για την τήρηση των διαδικασιών και αρχείων που αφορούν την δημοτική κατάσταση εφαρμογής των πολιτικών και καταγραφή των ληξιαρχικών γεγονότων του Δήμου. 

 Έχει τον συντονισμό εφαρμογής των πολιτικών, συστημάτων και διαδικασιών που αποσκοπούν στη ορθολογική διοίκηση /διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου. 

 Έχει την αρμοδιότητα για την γραμματειακή υποστήριξη των πολιτικών οργάνων του Δήμου, τη λειτουργία του κεντρικού πρωτοκόλλου και την παροχή γενικών υπηρεσιών διοικητικής υποστήριξης προς τις δημοτικές υπηρεσίες, όπως επίσης και για το σχεδιασμό και την εφαρμογή συστημάτων και διαδικασιών που επιδιώκουν τη διασφάλιση τη διαφάνειας στις κάθε είδους σχέσεις του Δήμου προς τρίτους. 

 Μεριμνά για τον καθορισμό Νόμων, διαταγμάτων και υπουργικών αποφάσεων με τις ισχύουσες νομικές διατάξεις. 

 Από κοινού με τους άλλους Αντιδημάρχους έχει την αρμοδιότητα προστασίας και αξιοποίησης κάθε κινητής και ακίνητης δημοτικής και δημόσιας περιουσίας.

  Τελεί πολιτικούς γάμους.

Να μην ξεχάσετε και εσείς να ευχηθείτε για τα γενέθλιά της , την  νέα Αντιδήμαρχο Διοίκησης - Διαχείρισης Ανθρώπινου  Δυναμικού και  Διαφάνειας - ΚΕΠ κα Έλενα Καπίρη! 

Από τις αρμοδιότητές της,  που διαβάζετε παραπάνω αντιλαμβάνεστε πως μπορεί να είναι η μία εκ των δύο γυναικών που επιλέχθηκαν για θέση ευθύνη , αλλά στις δικές της πλάτες θα πέσει η διαχείριση του προσωπικού του δήμου μας , που σύμφωνα με ΟΛΕΣ τις υπάρχουσες δημοτικές παρατάξεις είναι ελλιπές! 


ΕΛΕΝΑ ΚΑΠΙΡΗ 

Είναι πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΑΤΕΙ Αθηνών με ειδικότητα στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Εργάζεται ως Διοικητικός Σύμβουλος στο Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών και Στελεχών Επιχειρηματικών Φορέων (ΕΕΔΕΓΕ) και έχει πολυετή εμπειρία στη Διαχείριση και Υλοποίηση Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων.

Κατά τη θητεία του Δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου (2011-2019) διετέλεσε Δημοτική Σύμβουλος, Πρόεδρος του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών, Πρόεδρος Επιτροπής Ισότητας, Αντιπρόεδρος του Κέντρου Αγωγής Φροντίδας και Αλληλεγγύης, Μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης και του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμων Ηλιούπολης και Δάφνης – Υμηττού.


Δεν υπάρχουν σχόλια: