ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Τελετή Αγιασμού των Υδάτων στο Δημοτικό Κολυμβητήριο "Θεόδωρος Γεωργάκης"

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024

Τελετή Αγιασμού των Υδάτων στο Δημοτικό Κολυμβητήριο "Θεόδωρος Γεωργάκης"


 Άμα ήταν εκδήλωση στο Δημοτικό Αναψυκτήριο της πόλης μας,  οι λάτρεις των κομμουνιστών στελέχη της νέας διοίκησης του δήμου μας δεν θα ξεχνούσαν να συμπληρώσουν δίπλα στο δημοτικό αναψυκτήριο το "Δημήτρης Κιντής" με τον καλύτερο δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Θεόδωρο Γεωργάκη  έχουν θέμα αλλά θα το ξεπεράσουν! 

Μάλλον τους ενοχλεί πως οι Γεωργάκηδες ως επτανήσιοι λένε τα πράγματα με το όνομά τους και αποκαλούν τους κλέφτες ως ΚΛΕΦΤΕΣ! 

Και βέβαια η απόφαση ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑΣ έχει ανέβει κανονικά στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ( δες εδώ) αλλά μάλλον θα σας παραμυθιάζουν για καιρό για τάχα παράνομες ταμπέλες και για ενέργειες που θα κάνουν για να μην τιμηθεί αυτόν που οι ίδιοι έριξαν για να φέρουν διοίκηση που είχε ως σύμβουλο δοτό δήμαρχο της ΧΟΥΝΤΑΣ!  Τώρα που ήρθαν πάλι στη διοίκηση ας τιμήσουν και τον Κωνσταντίνο Δελλαπόρτα αφού επί θητείας του Βασίλη Βαλασόπουλου πάρθηκε απόφαση να τιμηθεί ο αγαπημένος δοτός δήμαρχος των πολλών χουντικών της πόλης μας. Είναι η ευκαιρία να τιμηθεί τώρα , αφού με εξαίρεση το δικό μας ιστολόγιο η θητεία του δοτού δημάρχου Κωνσταντίνου Δελλαπόρτα  παίζει θετικά στα υπόλοιπα τοπικά ΜΜΕ!  Αφού η διοίκηση Αναγνώστου τίμησε τον κομμουνιστή δήμαρχο Δημήτρη Κιντή με έμμισθο σύμβουλο τον Κωνσταντίνο Δελλαπόρτα γιατί να μην τιμήσει και η "δημοκρατική" παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" με τους υποψηφίους της αλά Βασίλη Στίγκα έναν δήμαρχο που επί θητείας του φτιάχτηκαν μια σειρά σχολείων στην πόλη μας και που σύμφωνα με τους Αραμπατζήδες της πόλης μας απέτρεψαν μέχρι και τους Αμερικανούς να περάσουν την λεωφόρο ΝΑΤΟ μέσα από την πόλη λόγω της πονηριάς του αείμνηστου δοτού δημάρχου Κ. Δελλαπόρτα. Τώρα το να φωνάζουν και μερικοί "γραφικοί" σαν εμάς εδώ μικρό το κακό άλλωστε αφού η πόλη έφτασε στο σημείο να τιμήσει έναν οπαδό του ΚΟΚΚΙΝΟΥ φασισμού φαντάζει σχεδόν ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ πως θα τιμήσει και κάποιον που ξεκίνησε από τον ΚΟΚΚΙΝΟ φασισμό (ΕΠΟΝ) για να καταλήξει στον ΜΑΥΡΟ! 




Δεν υπάρχουν σχόλια: