ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ο κος Γιώργος Ζαχιώτης νέος Γενικός Γραμματέας του Δήμου μας

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

Ο κος Γιώργος Ζαχιώτης νέος Γενικός Γραμματέας του Δήμου μας

Από ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ Ηλιούπολης πληροφορηθήκαμε και επίσημα τον νέο Γενικό Γραμματέα του δήμου μας κ. Γιώργο Ζαχιώτη ( δες εδώ) αφού το όνομα είχε διαρρεύσει και το είχαμε πληροφορηθεί εδώ και καιρό από το site ilioupolinews.gr 

Ο έως πρότινος διευθυντής διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου Δάφνης - Υμηττού θα αναλάβει το δύσκολο έργο να συντονίσει τις υπηρεσίες του δήμου μας. 

Από την συνεργασία του με τους Αντιδημάρχους και τους Προϊσταμένους των Διευθύνσεων θα κριθεί εν πολλοίς και το εάν η ΣΟΒΙΕΤΙΑ μας θα συνεχίσει το ΡΑΧΑΤΙ της ή θα αλλάξει ρότα! 

Εάν κρίνουμε τα χάλια και του όμορου δήμου μας σε θέματα όπως η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ.  και εάν δούμε και τον οδοφωτισμό που έχουν επιλέξει με "σύγχρονα"  led κινεζικού τύπου δεν θα μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για την επιλογή Ψυρρόπουλου,  που για να τον φέρει προφανέστατα και εμπιστεύεται τις ικανότητές του. 

Οι διοικητικές υπηρεσίες του δήμου Δάφνης - Υμηττού υπό την διεύθυνσή του αδίκησαν έναν καλό δήμαρχο όπως υπήρξε ο κος Αναστάσιος Μπινίσκος με αποτέλεσμα να ηττηθεί στις πρόσφατες εκλογές.  Κρίμα για έναν νέο δήμαρχο που πήγε να αλλάξει πράγματα και έπεσε πάνω σε μια απίστευτη γραφειοκρατία υπηρεσιών που δεν λειτουργούσαν στο ελάχιστο ακόμα και όταν ο πρώην πλέον δήμαρχος άρχισε εάν και καλό παιδί να τους φωνάζει! 

Ελπίζουμε να τα πάει καλά στα νέα του καθήκοντα ο κος Ζαχιώτης , εάν και θεωρούμε πως η ίδια η πόλη μας είχε περισσότερα ικανά πρόσωπα για το νευραλγικό αυτό πόστο από αυτό που τελικά επιλέχθηκε. 

Σε κάθε περίπτωση του ευχόμαστε να έχει μια δημιουργική θητεία , και να βελτιώσει υπηρεσίες που έχουν πάψει να κάνουν ακόμα και τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ! Του ζητάμε δηλαδή να τα πάει καλύτερα και να καταφέρει όσα δεν κατάφερε στο δήμο όπου υπήρξε ως πρότινος Διευθυντής Διοικητικών Υπηρεσιών. 

Για εμάς έπρεπε να επιλεγεί πρόσωπο που να μην έχει ανάλογη εμπειρία με υπηρεσίες δήμου αφού όσοι είχαν αποδείχτηκαν και στο παρελθόν πως απλώς έμπαιναν ασπίδα σε νοοτροπίες που έχουν παγιωθεί και είναι καταστρεπτικές για τον δημόσιο - δημοτικό τομέα. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: