ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Χρόνια Πολλά Γιάννη Αναγνώστου

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024

Χρόνια Πολλά Γιάννη Αναγνώστου

 

Σήμερα ανάμεσα γιορτάζει την ονομαστική του εορτή ο τελευταίος έως σήμερα κεντροδεξιός δήμαρχος Ηλιούπολης από το 1974 έως σήμερα! 

14 χρόνια μετά την απομάκρυνση της παράταξης του (( Νέα Δημοτική Κίνηση Ηλιούπολης) από την διοίκηση του δήμου μας παλεύουμε ακόμα εμείς οι κεντροδεξιοί να περάσουμε σε μια εκλογική αναμέτρηση στον δεύτερο γύρο! 

Στη διοίκηση του το μακρινό 2007 συμμετείχαν όσοι σήμερα με δικές τους παρατάξεις ( Ευσταθίου- Αραμπατζής) διεκδικούν θέσεις ευθύνης. Πολλοί υποψήφιοι της παράταξής του έγιναν στην πορεία δημοτικοί σύμβουλοι με άλλες παρατάξεις και ο κος Παναγιώτης Κόκλας πέτυχε να γίνει και Αντιδήμαρχος της απερχόμενης διοίκησης.

Μπορεί ο ίδιος από το 2014 και μετά να μην κατεβαίνει ως υποψήφιος δήμαρχος αλλά σίγουρα και για την πόλη εξακολουθεί να ενδιαφέρεται και τιμά όσους τον ψήφισαν από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους και του ανέθεσαν τα δημαρχιακά καθήκοντα. 

Η διοίκησή του όπως όλες και όλοι γνωρίζουν λασπώθηκε από την παράταξη που διοικεί σήμερα τον δήμο μας ( Πρώτα η Ηλιούπολη) που με μια ακατάσχετη σκανδαλολογία πέτυχε για χρόνια να κρατά "δέσμιο" τον ίδιο και στενούς συνεργάτες του σε δικαστικές περιπέτειες που έληξαν αθωώνοντάς τους για τα ψεύδη όπως αποδείχτηκαν που είχαν ως στόχο να τον απομονώσουν πολιτικά! 

Θύματα της προπαγάνδας πέσαμε και εμείς αφού οι μισθοί δημοτικών υπαλλήλων χαρακτηρίστηκαν "κακοδιαχείριση" που τελικά απεδείχθη πως δεν ήταν ! 

Επί δημαρχίας του στον Προφήτη Ηλία λειτουργούσε δημοτική επιχείρηση εστίασης σήμερα έχει καταντήσει ένας απέραντος σκουπιδότοπος! Επί δημαρχίας του λειτουργούσε δημοτικό αναψυκτήριο υπό τον έλεγχο και με υπαλλήλους του δήμου μας σήμερα έχει εκχωρηθεί έναντι ευτελούς τιμήματος σε ιδιώτη, επί δημαρχίας του επίσης έγιναν έργα που δεν διαφημίστηκαν όταν οι επόμενες διοικήσεις θεωρούν έργα ακόμα και τις αναπλάσεις που γίνονται με χρήματα της Περιφέρειας Αττικής. 

Επί δημαρχίας του τέλος ξεκίνησε ο Βρεφονηπιακός Σταθμός που παραδόθηκε από την απερχόμενη διοίκηση Χατζηδάκη και που δεν γνωρίζουμε πότε θα λειτουργήσει! 

Λάθη και παραλείψεις έκανε όπως κάνουν όλοι όσοι ασκούν διοίκηση αλλά ήταν πάντα στις πράξεις "πάνω από κόμματα και χρώματα" τιμώντας ακόμα και τους ιδεολογικούς του αντιπάλους όπως π.χ τον κομμουνιστή δήμαρχο Δημήτρη Κιντή με άγαλμα και ονοματοδοσία του δημοτικού μας αναψυκτήριου σε Δημοτικό Αναψυκτήριο "Δημήτρης Κιντής".

Είτε διαφωνούμε είτε συμφωνούμε μαζί του σε μια σειρά πράξεων της διοίκησης του πέτυχε να κερδίσει ΕΚΛΟΓΕΣ και να γίνει δήμαρχος της πόλης μας για τέσσερα έτη χαρίζοντας στις Νεοδημοκράτισες και τους Νεοδημοκράτες της πόλης κάτι που ίσως ( θεωρείτε πολύ πιθανό) μια ΝΙΚΗ και μια διοίκηση από κεντροδεξιά στελέχη της πόλης μας που ακόμα και σήμερα έχουν να παρουσιάσουν στο βιογραφικό τους την συμμετοχή σε θέση ευθύνης εκείνης της διοίκησης. 

Το τι συνέβη και από τότε μείναμε ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ φυσικά και δεν θα αναλυθεί εδώ. Εμείς ευχόμαστε στο μέλλον να βρεθεί ένας ακόμα Αναγνώστου που θα μας οδηγήσει σε ΝΙΚΕΣ και όσο και εάν φαντάζει όνειρο δικαίωμα σε αυτό έχουμε όλες και όλοι που δεν περιμένουμε να προσκολληθούμε σε διοικήσεις που έχουν ως επικεφαλής πολιτικούς μας αντιπάλους! 

"Σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει" λέει ο θυμόσοφος λαός μας και εμείς συμπληρώνουμε πως η Ιστορία έχει αποδείξει πως κεντροδεξιά δημοτική παράταξη χωρίς Γιάννη Αναγνώστου ΝΙΚΕΣ δεν φέρνει! 

Το μέλλον θα δείξει εάν τελικά αρκεί το επώνυμο για ακόμα μία ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΝΙΚΗ σε δημοτικές εκλογές στην πόλη μας! 

ΥΓ: Για όσους ξεχνούν μέλη της δικής του διοίκησης ήταν μια σειρά κεντροδεξιών στελεχών της πόλης μας που από τότε δεν είδαν και πάλι ανάλογη θέση στα κοινά του δήμου μας! Το τοπικό αυτό ΜΜΕ δεν υπήρχε την εποχή δημαρχίας του και όπως ο ίδιος έχει τονίσει ο δημοσιογράφος Σταύρος Μαρίνης και εμπνευστής αυτού του ιστολογίου ουδεμία έμμισθη θέση είχε από την δική του διοίκηση! Και το έγραψε αυτό παρόλο που αυτό εδώ το τοπικό ΜΜΕ έχει ασκήσει σκληρή και ΑΔΙΚΗ όπως αποδείχτηκε ΚΡΙΤΙΚΗ στα πεπραγμένα μιας διοίκησης που λασπώθηκε! Φώναζαν οι "κλέφτες" για να φοβηθούν οι νοικοκύρηδες και δυστυχώς τους πιστέψαμε ακόμα και εμείς! 

Σ.Μ 


Διαβάστε επίσης: 

Γιάννης Αναγνώστου: Καμία αμοιβή δεν έχει λάβει ο δημοσιογράφος Σταύρος Μαρίνης από τον δήμο

Δεν υπάρχουν σχόλια: