ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό........

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό........


  •  
  • Πρέπει να είσαι αφελής ή φασίστας εάν θεωρείς πως τα σκουπίδια πρέπει να τα μαζέψουν όσοι εκλέχθηκαν για να υπηρετήσουν την ΣΟΒΙΕΤΙΑ και όχι οι έμμισθοι υπάλληλοι της που λόγω κυρίως της συμπάθειας που τυγχάνουν από το σύνολο των τοπικών ΜΜΕ συνεχίζουν να δουλεύουν με ρυθμούς συντρόφων που ετοιμάζουν επί δεκαετίες μια "επανάσταση" που ΠΟΤΕ δεν θα γίνει! Η λύση είναι ιδιωτικοποίηση της δομής κάθε προσπάθεια άλλη δεν θα αποδώσει ΕΚΤΟΣ και η νέα διοίκηση βρει τρόπο να πληρώσει τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ που θα συνδράμουν στην ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ της πόλης αλλά όχι ως ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ αλλά ως ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ! Το να μαζέψουν τα σκουπίδια οι ΑΙΡΕΤΟΙ είναι ένας λαϊκισμός των "Κασιδιάρηδων" της πόλης που στοχοποίησαν την προηγούμενη διοίκηση και έφεραν μια επόμενη να διαχειριστεί με την ίδια ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΡΑΤΙΣΜΟΥ ένα θέμα που δεν θα λυθεί στο δήμο μας διαφορετικά παρά μόνο όταν οι ΔΟΜΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ καταλήξουν σε ΙΔΙΩΤΕΣ. Έως τότε η πόλη θα παραμένει ΒΡΩΜΙΚΗ αφού η σύλληψη όσων πετάνε ογκώδη σε πάρκα , ρέματα και στο δάσος δεν μπορεί να συμβεί όσο κάποιοι αντιδρούν για την τοποθέτηση καμερών σε όλους τους δημόσιους χώρους. Με 9 δημοτικούς αστυνομικούς ή και με 40 εάν είχαμε δεν μπορούν να λυθούν προβλήματα αστυνόμευσης δεδομένου πως ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ γνωρίζουν πως ΣΚ η ΔΗΜΟΤΙΚΗ μας ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ δεν λειτουργεί καν και τα βράδια είναι σπίτια τους και ξεκουράζονται! Δεν θα πάει ο άλλος να πετάξει ογκώδη μέρα- μεσημέρι αυτό θα το κάνει μετά τις 8 το βράδυ που έτσι και αλλιώς ο μόνος που μπορεί να τον "σταματήσει" είναι ο δημότης που δύσκολα θα καλέσει το 100 επειδή είδε κάποιων να πετάει στρώματα έξω από κάδους! Άλλωστε και τηλέφωνο να πάρεις πως θα βγάλεις ογκώδη στο πεζοδρόμιο μία εβδομάδα στην καλύτερη περίπτωση τα ογκώδη θα παραμένουν εκεί! 

  • Μας ανακαινίζουν το ΚΕΠ της Αγίας Μαρίνας το θέμα είναι να μην το κρατήσουν κλειστό για κανέναν μήνα και κυρίως να το επανδρώσουν με προσωπικό γιατί σε σχέση με αυτό της Φλέμινγκ το βλέπουμε πως υστερεί σε προσωπικό παρόλο που εξυπηρετεί τους ίδιους περίπου δημότες με τα άλλα δύο σε καθημερινή βάση. 


  • Οι κάμερες ασφαλείας που είχε τοποθετήσει η διοίκηση Αναγνώστου δεν λειτουργούν και έτσι η ασφάλεια προσωπικού και οχημάτων κρίνεται ελλιπής με αποτέλεσμα κάποιοι να πηγαίνουν εκεί και να ξυλοφορτώνουν ακόμα και τους εργαζόμενους στον χώρο! 


  • Στο Αιγάλεω κατέληξε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ηλιούπολης Μιχάλης  Μπαστακός  και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα αφού 1,5 χρόνο στην Ηλιούπολη μας χάρισε 9 γκολ σε 38 συμμετοχές που είχε! 


  • Ενδιαφέρουσα βρήκαμε την ανάλυση- περιγραφή  του θέματος για την ονοματοδοσία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ηλιούπολης σε "Θεόδωρος Γεωργάκης" ένα κείμενο που υπογράφει ο συνεργάτης του πρώην δημάρχου Ηλιούπολης Γιώργου Χατζηδάκη κος Θάνος Κατσώνης. Όταν οι δύο κεντροδεξιές παρατάξεις που εκπροσωπούνται στο νέο δημοτικό συμβούλιο λένε ΝΑΙ στο να τιμηθεί ένας ιδεολογικός τους αντίπαλος και πρώην δήμαρχος η "εσπευσμένη"  τοποθέτηση της πινακίδας με το όνομα του πρώην δημάρχου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης μας γίνεται από εμάς κατανοητή ως την ΜΟΝΑΔΙΚΗ πράξη στην οποία η απερχόμενη διοίκηση κινήθηκε σε λογικούς χρόνους! Εάν άφηναν από τον Ψυρρόπουλο να τιμήσει το καλύτερο δήμαρχο της πόλης μας προφανέστατα ο πολιτικός νάνος δήμαρχος που έχει στο πλευρό του δεν θα τον άφηνε! Άρα όποιος νομίζει πως ο κος Θεόδωρος Γεωργάκης δεν αξίζει να τιμηθεί με την ονοματοδοσία ενός Δημοτικού Κολυμβητηρίου μπορεί να αλλάξει το όνομα και πάλι γνωρίζοντας βέβαια πως η κεντροδεξιά της πόλης κάτι τέτοιο δεν το επιθυμεί! 
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ το κείμενο του κ. Θάνου  Κατσώνη 

  • Αρκετά θέματα και σήμερα μας έχει ο Παναγιώτης Πάσχος ιδιαίτερα δραστήριος και σίγουρα έχει βοηθήσει πολύ αυτό το ιστολόγιο να "τσουλήσει" τους τελευταίους 6 μήνες! 




Δεν υπάρχουν σχόλια: