ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......

Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......



  •  Ένα εντυπωσιακό χτύπημα εναντίον της Greek Mafia ετοιμάζει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και όπως συνήθως συμβαίνει λίγο πριν τις κάλπες! 

  • Η διαφορά μας με τα άλλα τοπικά ΜΜΕ που παρουσιάζουν φωτογραφίες με την ΤΡΑΓΙΚΗ εικόνα που επικρατεί στην πόλη μας στον τομέα της καθαριότητας είναι πως μόνο ΕΜΕΙΣ προτείνουμε την ΛΥΣΗ της ιδιωτικοποίησης ενώ ΟΛΟΙ οι άλλοι το κάνουν για να αλλάξει πρόσωπο στην καρέκλα του δημάρχου και να έρθει άλλος "Μεσσίας" που θα ακολουθεί και αυτός την ίδια αποτυχημένη συνταγή κρατισμού με αποτέλεσμα η εικόνα να μην αλλάξει! Με τέτοιες πρακτικές θα περάσουν 10 χρόνια Ψυρρόπουλου όπως πέρασαν 9 χρόνια Βαλασόπουλου γιατί φυσικά και ο ΤΥΠΟΣ ήταν αυτός που έριξε και την κυβέρνηση Τσίπρα και όχι οι "ψεκασμένοι" που ακόμα ονειρεύονται σχίσιμο μνημονίων και "σεισάχθεια" την ώρα που κινδυνεύουμε να χάσουμε τα σπίτια μας εξαιτίας των "καλών" εποχών του Τσοβόλα δώστα ΟΛΑ! Ποιο ΠΑ.ΣΟ.Κ και ποια "νεκρανάσταση" περιμένουν τα ορφανά του Ανδρέα Παπανδρέου στην πόλη μας; Ο κ. Στέφανος Κασσελάκης θα κυριαρχήσει στον χώρο της ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ γιατί δεν κρύβει ποιος είναι και δεν είναι ΚΛΕΦΤΗΣ παρά μονάχα αφελής να ασχολείται με έναν χώρο που έχει καταδικαστεί ΙΣΤΟΡΙΚΑ τελεσίδικα! Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ των δήθεν αγώνων που οδήγησε την χώρα μας σε ΗΘΙΚΗ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ χρεοκοπία είναι πλέον στο χρονοντούλαπο της ΙΣΤΟΡΙΑΣ τώρα όσοι ακόμα έχουν ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ακολουθούν ακροδεξιούς που μόλις αναλάβουν θέση ευθύνης έρχονται ως δια "μαγείας" στη σωστή πλευρά της ΙΣΤΟΡΙΑΣ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η κα Μελόνι στην Ιταλία που μετά την κωλοτούμπα της τα πάει περίφημα και για την χώρα της αλλά και για την ίδια! 

  • Μπορεί να μην διαβάζετε (οι περισσότεροι) τα πολλά εκκλησιαστικά θέματα που σας παρουσιάζουμε τους τελευταίους 6 μήνες αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να τα προβάλλουμε μέσα από εδώ αφού η ΠΙΣΤΗ σε δόγματα είναι καταφύγιο για κάθε κατατρεγμένο και δεν θεωρούμε πως αποτελεί το όπιο του λαού που άλλωστε με την ψήφο του έχει την δυνατότητα να φέρει τα πάνω κάτω δεν πρέπει να νιώθει θύμα αλλά συνένοχος για την διατήρηση ενός κράτους που όσο μεγαλώνει σε προσωπικό τόσο λιγότερη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για την πατρίδα μας. Ο εναγκαλισμός του κράτους με την Εκκλησία δημιουργεί προβλήματα στην δεύτερη και όχι στο πρώτο που έτσι και αλλιώς συντηρείται επειδή μεμονωμένα και χωρίς την ύπαρξή του θα μετατρεπόμασταν σε περισσότερη "ζούγκλα" και από αυτή που βιώνουμε σήμερα! Εάν ο πολίτης δεν έχει ούτε το ΦΟΒΟ του Θεού ποιος θα τον σταματήσει ιδεολογίες που επικράτησαν δια της βίας; 



  • Όσο ο Πολάκης έχει την ΑΝΟΧΗ του κ. Στέφανου Κασσελάκη για να επιχειρηματολογεί "Κασιδιάρικα" , τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα μένει καθηλωμένος σε ένα 15%-17% που τον καθιστά μόνιμη αξιωματική αντιπολίτευση και οδηγεί στο μέλλον την ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ να παίξει τον ρόλο αυτόν! Εάν και τώρα δεν διαγραφεί φαίνεται πως έχουν αποδεχτεί στο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ πως θα συνεχίσουν να είναι ένα κόμμα "ακραίο" αφού προφανέστατα και γιατροί σκοταδιστές δεν έχουν θέση σε ένα κόμμα που αυτοχαρακτηρίζεται προοδευτικό! 




Αυτά για σήμερα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: