ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το 5G είναι απόλυτα ασφαλές για την υγεία των πολιτών δεν θα γυρίσουμε στις εποχές που κάποιοι πίστευαν και μάλλον πιστεύουν πως η γη είναι τετράγωνη!

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Το 5G είναι απόλυτα ασφαλές για την υγεία των πολιτών δεν θα γυρίσουμε στις εποχές που κάποιοι πίστευαν και μάλλον πιστεύουν πως η γη είναι τετράγωνη!

 


Οι "ανθρωπιστές" της ιδεολογίας που έχει διαπράξει τα περισσότερα εγκλήματα παγκοσμίως. Οι οπαδοί του παράφρονα δικτάτορα της Βόρειας Κορέας , αυτοί που έβλεπαν "αντισοβιετικό νέφος" σε όσους με ΣΤΟΙΧΕΙΑ καταδείκνυαν τις τραγικές επιπτώσεις για την ΥΓΕΙΑ μετά την έκρηξη σε αντιδραστήρα του Τσέρνομπιλ! βρήκαν επικίνδυνο το 5G κυρίως επειδή και στη χώρα μας θα υλοποιηθεί από εταιρία του δυτικού κόσμου και όχι από "μαθητευόμενους μάγους" της Κίνας που καταπατά καθημερινά τα ανθρώπινα δικαιώματα. 

Τους αφιερώνουμε το πρωτοσέλιδο του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ και καταδεικνύουμε για πολλοστή φορά την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους και τις τζάμπα μαγκιές τους αφού ο ελληνικός λαός δεν τους θέλει ούτε βέβαια θα τους δώσει τη δύναμη με την ΨΗΦΟ του να εγκαθιδρύσουν τις ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΤΥΡΑΝΝΙΕΣ τους.


Η Σοβιετία μέσω της ΕΣΣΔ δήλωνε τότε κατηγορηματικά πως δεν υπήρχε κίνδυνος από την έκρηξη και διαρροή σε πυρηνικό αντιδραστήρα και φυσικά οι ΚΟΚΚΙΝΟΙ φασίστες που ποτέ δεν ενδιαφέρθηκαν για την υγεία ακόμα και των συντρόφων τους ( αφού καταδίκασαν τον ίδιο τον λαό τους σε καρκίνο εκτός από την ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ που ήταν δεδομένη) ποντάρουν σε θεωρίες συνωμοσίας και επιστήμονες της κακιάς ώρας για να εμποδίσουν τον δυτικό κόσμο να αναπτυχθεί. 

Ήδη ζούμε με τις συνέπειες ενός ακόμα "λάθους" των Κινέζων κομμουνιστών που βεβαίως αργά αλλά σίγουρα θα έχουν την τύχη της πάλαι ποτέ κραταιάς ΕΣΣΔ αφού κράτη - παρίες όπως η Κίνα απειλούν την Παγκόσμια Ειρήνη. 

Η φοβική Ε.Ε θα πρέπει να επιλέξει σύντομα τι ακριβώς αξίες υπηρετεί αυτές της ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και του ΚΟΚΚΙΝΟΥ φασισμού της κομμουνιστικής Κίνας ή του ελεύθερου κόσμου και της Μητρόπολης του καπιταλισμού δηλαδή των ΗΠΑ. 

Εμείς στο ερώτημα αυτό έχουμε απαντήσει προ πολλού χαιρόμαστε που και οι ισχυροί αυτής της γης κατανόησαν το πρόβλημα που ακούει στο όνομα Κίνα έστω με τραγικό τρόπο λόγω του κορωνοϊού και βέβαια στην εποχή του νέου "ψυχρού πολέμου" έχουμε πάρει ήδη θέση δίπλα στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και απέναντι σε κάθε μορφής ΦΑΣΙΣΜΟ. 

Δεν ξέρω πόσο "ευτυχισμένοι" νιώθουν τα μέλη της συλλογικότητας που το ΚΚΕ με τα γνωστά στους πολλούς εγκλήματά του πήγε το "θέμα" τους στη Βουλή εμείς χαιρόμαστε επειδή οι "μάσκες" έπεσαν και δεν μπορεί κάποιος να μας κουνάει το δάχτυλο όταν συγχρωτίζεται με αυτούς που απειλούν την Αστική μας Δημοκρατία μιλώντας για "επαναστάσεις" και άλλα γραφικά που μπορεί να γίνουν όμως επικίνδυνα αφού ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ στην χώρα μας έχουν δολοφονήσει δημοσιογράφους , εκδότες, τον Παύλο Μπακογιάννη και ακόμα και απλούς πολίτες όπως στην περίπτωση του Θάνου Αξαρλιάν. 

Και βέβαια θα πει κανείς τι σχέση έχει το νόμιμο πλέον ΚΚΕ με όλα αυτά; Και εμείς θα θυμίσουμε μόνο την δήλωση του Γενικής Γραμματέας του ΚΚΕ κα Αλέκας Παπαρήγα  όταν έπεσαν οι Δίδυμοι Πύργοι 

Είχε δηλώσει πως : Ούτε κλαίμε , ούτε γελάμε" θεωρώντας προφανώς πως η Δημοκρατία μπορεί να απειληθεί από ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ που ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ για τις εγκληματικές πράξεις τους παρόλο που στον αγώνα κατά της ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ δεν συμμετείχαν όπως δεν συμμετέχουν και σήμερα οι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ. 

Στη Βουλή πρόσφατα μάλιστα μαζί με το ΜεΡΑ 25 δεν ψήφισαν τροπολογία για την στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων στους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής αφού το μόνο που τους χωρίζει είναι το χρώμα του ΦΑΣΙΣΜΟΥ τους. Κόκκινο το ΚΚΕ , Μαύρο η Χρυσή Αυγή και φυσικά δύσκολα πλέον πείθουν και τους πλέον αφελής πως ανήκουν στο "δημοκρατικό τόξο" και είναι λάθος σε όσους ακόμα τους συμπεριλαμβάνουν σε αυτό. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: