ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης μετά την καραντίνα

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης μετά την καραντίνα

 


Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο πρόεδρος της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κ. Στάθης Ευσταθόπουλος μας ενημέρωσε για την πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ που έγινε όπως βλέπετε σε εξωτερικό χώρο λόγο της πανδημίας.

Για όσους τάχα ενεργούς στο να ανεβάζουν κάθε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ που λαϊκίζει και ασκεί άδικη αντιπολίτευση στην κυβέρνηση της ΝΔ να ενημερώσουμε πως το "ψεκασμένο" αφισάκι κατέβηκε όπως καλύφθηκε και με μπλε χρώμα το σύνθημα των "επαναστατών" του καναπέ! 

Και βέβαια όσο κάποιοι προετοιμάζονται για την αυριανή πανελλαδική ΑΠΕΡΓΙΑ της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ που επιχειρεί να καθηλώσει την χώρα στο χθες και στις παθογένειές του κάποιοι που ενδιαφέρονται πραγματικά για το καλό της ελληνικής κοινωνίας δουλεύουν για να πάμε επιτέλους μπροστά κάνοντας τομές και μεταρρυθμίσεις που θα βοηθήσουν την χώρα να μην χρεοκοπήσει εκ νέου και μετά θα φταίνε τα "κακά" μνημόνια και οι δανειστές που δεν μας χαρίζουν τα δάνεια με τα οποία η χώρα για δεκαετίες ζούμε πάνω από τις δυνάμεις της! 

Η "κατιούσα" του ΚΚΕ της πόλης θα πρέπει να αντιληφθεί πως οι καιροί άλλαξαν και πλέον δεν είναι και πολύ μόδα το να δηλώνεις αριστερός σε αυτή την πόλη. Ελπίζουμε και τα στελέχη της ΝΔ της πόλης που έτρεξαν και έκαναν Like στην ανάρτηση να αντιληφθούν πως πρέπει να στηρίζουν ΔΗΜΟΣΙΑ τις βασικές επιλογές της ΝΔ για την πόλη αφού τα προεδρικά διατάγματα π.χ για τον Υμηττό δεν έρχονται από "εξωγήινους" αλλά από την κυβέρνηση της ΝΔ και τον αρμόδιο υπουργό που επιθυμεί να σώσει τον Υμηττό και όχι να τον καταστρέψει όπως υποστηρίζουν οι "ψεκασμένοι" συνοδοιπόροι τους. 

Καλή τύχη σε όλες και όλους λοιπόν στους "αγώνες" τους εμείς στηρίζουμε την ΦΩΝΗ της κοινής λογικής μένοντας μακριά και μη συγχρωτιζόμενοι με καμία φωνή λαϊκισμού είτε από τα αριστερά , είτε από τα δεξιά γιατί "ψεκασμένοι" και "βολεμένοι" υπάρχουν και στις καλύτερες οικογένειες. 

Πατώντας στο προφίλ του προέδρου της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κ. Στάθη Ευσταθόπουλου μπορείτε να δείτε και άλλες φωτογραφίες όπως μπορείτε να δείτε επίσης και τα like όσων προφανώς και είναι υπερήφανοι που ανήκουν στην μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη που πήρε τις πιο ωφέλιμες για τον Τόπο μας αποφάσεις διαχρονικά. 

Σ.Μ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: