ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Παντού στα τοπικά ΜΜΕ η επίσκεψη της κα Φώφης Γεννηματά στην Ηλιούπολη αφού δεν είναι το 8% που την "κρατάει" αλλά το αδελφό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ του 31% που θεωρεί πως μπορεί η χώρα μας να γυρίσει και πάλι πίσω

Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Παντού στα τοπικά ΜΜΕ η επίσκεψη της κα Φώφης Γεννηματά στην Ηλιούπολη αφού δεν είναι το 8% που την "κρατάει" αλλά το αδελφό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ του 31% που θεωρεί πως μπορεί η χώρα μας να γυρίσει και πάλι πίσω

 


Μαζί με την κα. Γεννηματά χθες στα εγκαίνια του δημοτικού κινηματογράφου Ηλιούπολης είδαμε και δημάρχους που θεωρούσαμε ( μάλλον αφελώς) πως είχαν διαγράψει για πάντα το επιβλαβές για την χώρα παρελθόν τους. 

Ήταν εκεί δίπλα της λίγο πριν τις εσωκομματικές εκλογές σε ένα "κίνημα" που εκτός από τον λαϊκισμό και την αναγνώριση των ΦΟΝΙΑΔΩΝ τους ΕΛΑΣ τους οποίους τίμησε με συντάξεις επειδή ήθελαν να μας κάνουν Σοβιετία δεν έχει τίποτα να επιδείξει. 

Και μπορεί μεν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης να αποκήρυξε το αντιευρωπαϊκό παρελθόν του μορφώματος και να έβαλε την χώρα στην ευρωζώνη αλλά δεν ξερίζωσε από το πάλαι ποτέ κραταιό κίνημα όσους εχθρούς της Αστικής Δημοκρατίας και του δυτικού κόσμου εξακολουθεί να έχει. 

Τι και εάν παραποιώντας την Ιστορία θέλουν να στέκονται δίπλα σε όλες και όλους αυτούς που έβαλαν την χώρα μας στις σωστές ράγες παραμένουν ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ , ΔΕΙΛΟΙ και ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ και ετοιμάζονται να "αυτοκτονήσουν" στις εσωκομματικές εκλογές τους που έρχονται και που μόνο η επιλογή του Ανδρέα Λοβέρδου θα σώσει την ένα κόμμα που άλλαξε όνομα αλλά όχι συνήθειες και που φυσικά έλεγε χρόνια πριν τις ίδιες μ@λ@κίες που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα. 



Έτσι ενώ λύσσαξαν οι Συριζαίοι απατεώνες με την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην πόλη μας , για την συνταξιούχα στα 50 της Φώφη δεν είχαν κάτι αρνητικό να πουν αφού είναι θέμα χρόνου μετά τις εσωκομματικές τους εκλογές και την αποχώρηση και των τελευταίων οπαδών της λογικής εάν και εφόσον ηττηθούν στις κάλπες ,  να γίνουν ένα με τον "μεγάλο ηγέτη" Αλέξη Τσίπρα που συνεχίζει να αναπολεί Βενεζουέλες! 

Και βέβαια αυτή η Ελλάδα των βολεμένων δημοσίων αντιστέκεται στην Νέα Ελλάδα που προχωράει με βήματα "χελώνας" σε έναν καπιταλιστικό κόσμο που δεν συγχωρεί τις αδυναμίες και απεχθάνεται τις πρακτικές κρατισμού που κάποιοι αφελείς θεωρούν πως μπορούν να αφήσουν τον καπιταλισμό να λειτουργήσει και να μεγαλώσει την πίτα για να φάνε και αυτοί που κουνάνε διαχρονικά το δάχτυλο στον ιδιωτικό τομέα και απομυζούν και την τελευταία ελπίδα της χώρας μας να γίνει κανονικό δυτικό κράτος. 

Γιατί προφανέστατα και με την στάση που κράτησε το ΚΙΝΑΛ όσον αφορά το νέο νομοσχέδιο για τα εργασιακά η χώρα δεν μπορεί να θεωρηθεί κομμάτι του δυτικού κόσμου αλλά η τελευταία χρεοκοπημένη Σοβιετία της Ε.Ε. 

Άντε να πάει και η Μέρκελ σπίτι της γιατί προφανέστατα και με ηγέτιδα από το πρώην Ανατολικό μπλοκ η Ε.Ε έφτασε κοντά στη διάλυση και απομακρύνθηκε από τον μοναδικό θεματοφύλακα της παγκόσμιας Ειρήνης & Ευδαιμονίας και μιλάμε φυσικά για τις ΗΠΑ όσο και εάν ενοχλούνται οι τάχα "αλληλέγγυοι" και "φιλειρηνιστές" που άφησαν τα κονσερβοκούτια και θεωρούν πως θα μας νικήσουν με τα καλάσνικοφ! 

Σ.Μ   

Δεν υπάρχουν σχόλια: