ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι εδώ ..... Η Φώφη Γεννηματά στην έναρξη του θερινού κινηματογράφου Ηλιούπολης "Μελίνα Μερκούρη" γιατί αυτοί ξέρουν και τιμούν όσους εργάστηκαν για να μας κάνουν Σοβιετία!

Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι εδώ ..... Η Φώφη Γεννηματά στην έναρξη του θερινού κινηματογράφου Ηλιούπολης "Μελίνα Μερκούρη" γιατί αυτοί ξέρουν και τιμούν όσους εργάστηκαν για να μας κάνουν Σοβιετία!

 


 Και βέβαια η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κα Φώφη Γεννηματά δεν συμμερίζεται τα όσα ακούσαμε και ακούμε για Συριζαίο δήμαρχο αφού άλλωστε και η ίδια νιώθει και είναι πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ παρά στη ΝΔ. 

Εκλογή Ανδρέα Λοβέρδου για πρόεδρο και αλλαγή πλεύσης  ή διάλυση για την συνέχεια του κόμματος που κατέστρεψε την Ελλάδα και τιμωρήθηκε ΔΙΚΑΙΑ από τις Ελληνίδες και Έλληνες ψηφοφόρους σε 5 διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις. 

Άλλωστε όσες μ@λ@κίες έλεγαν από την δεκαετία του 1980 τα σημερινά ορφανά του Ανδρέα τα ακούμε και σήμερα από τους οπαδούς του Αλέξη Τσίπρα και στην πόλη μας είναι τα ίδια ακριβώς άτομα που μετακινήθηκαν πιο "αριστερά". 

Δεν ήθελαν και δεν θέλουν την Ε.Ε και το ΝΑΤΟ και φυσικά αποτελούν το χθες που κατέρρευσε και σε καμία περίπτωση δεν είναι κομμάτι του δυτικού κόσμου που δεν αλλάζει όσο και εάν σκούζουν τα ορφανά του Στάλιν και οι κομμουνιστοθρεμμένοι που τάχα αγάπησαν ξαφνικά την Αστική μας Δημοκρατία. 

Άξιοι συνομιλητές της Αριστερής πλέμπας ήταν και είναι και όχι δικοί μας! 

ΥΓ: Όχι φωτογραφία με την κα Φώφη Γεννηματά δεν έβγαλαν οι δύο επικεφαλής των κεντροδεξιών παρατάξεων της πόλης μας που παρέστησαν στην χθεσινή πρεμιέρα του δημοτικού μας κινηματογράφου. Και δεν έβγαλαν επειδή τα ποσοστά του ΚΙΝΑΛ είναι χαμηλά μη φανταστείτε δηλαδή πως δεν είναι οπαδοί του "πολιτικού πολιτισμού" του όλοι για τα ίδια παλεύουμε και όλοι αγαπάμε την Αστική μας Δημοκρατία εάν και επί 40 χρόνια την βρίζουν και μιλάνε για δεξιό παρακράτος! Ψεύτες και συκοφάντες μια ζωή κατέστρεψαν μια ολόκληρη χώρα και θεωρούν πως θα βρεθούν ξανά και σε θέσεις ευθύνης μη αποκηρύσσοντας δημόσια τις ανοησίες που έλεγαν για δεκαετίες εις βάρος συμμαχικών μας κρατών. Στις εσωκομματικές τους εκλογές δεν συγκρούονται απλά πρόσωπα αλλά δύο κόσμοι από την μια οι δημοκράτες που πιστεύουν χωρίς αστερίσκους στην Αστική Δημοκρατία και από την άλλη όσοι ακόμα και σήμερα τιμούν σφαγείς του Ελληνισμού όπως ο Άρης Βελουχιώτης . Πολάκηδες και στο ΚΙΝΑΛ έχει πάρα πολλούς και θα μάθουμε και το ακριβές ποσοστό τους όταν δύο κατσαπλιάδες Γεννηματά και Ανδρουλάκης αναμετρηθούν με την μοναδική δυτική φωνή στο κόμμα , μια φωνή κοινής λογικής που εάν ηττηθεί δεν έχει λόγο να κάτσει ανάμεσα σε "συντρόφους" που κραδαίνουν κονσερβοκούτια! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: