ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καλό μήνα στις αναγνώστριες μας και τους αναγνώστες μας

Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Καλό μήνα στις αναγνώστριες μας και τους αναγνώστες μας


Κοντεύει χρόνος που τα φασιστοειδή της πόλης ασχολήθηκαν ΕΝΕΡΓΑ μαζί μας,  βρίζοντάς και προσπαθώντας να μας διαβάλουν διαδικτυακά ή μέσω των δικών τους ομάδων, τοπικών ΜΜΕ , φτάνοντας στο έσχατο σημείο όπου ποινικοί κατέφυγαν εναντίον μας στις φιλικές σε αυτούς διωκτικές αρχές! 

 Μυθομανείς "φάλαινες" , κυράτσες του δημοσίου τομέα που δεν έχουν δουλέψει πάνω από 8 ώρες ημερησίως στη ζωή τους, ΕΝΕΡΓΟΙ κρατικοδίαιτοι Φασίστες, φοροφυγάδες επιχειρηματίες, παραστρατημένοι "μπράβοι", ορφανά του Στάλιν , δημοτικοί υπάλληλοι υμνητές της χούντας Παπαδόπουλου,  και 2-3 αιρετοί που "βαρέθηκαν" τα κοινά και αναζητούσαν πρόωρη "συνταξιοδότηση" . 

Ο "αχταρμάς" βρήκε  και ετερόκλητους "συμμάχους" , από φερέφωνα και φανατικούς οπαδούς της παρούσας διοίκησης (που προφανώς δεν είχαν ξεχάσει πως ΜΟΝΟ εμείς ΔΗΜΟΣΙΑ είχαμε αποτρέψει όλες και όλους εσάς να δώσετε με την ΨΗΦΟ σας την ΔΥΝΑΜΗ να στηθεί ό,τι βλέπετε επί δύο συναπτά έτη) αλλά και διεφθαρμένους συνδημότες ψηφοφόρους για ίδιον όφελος διαφόρων πολιτικών χρωματισμών. 

 "Εφεδρείες" αλλά όχι χρυσές στη μάχη κατά της ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ,  σύντροφοι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ και οι δύο μόλις οπαδοί του Υμνητή δικτατόρων κ. Δημήτρη Μωραίτη! 

Και βέβαια ο τελευταίος είναι περισσότερο "αγνός" από τα σιχάματα που έχουν βρεθεί σε θέσεις ευθύνης με την δική σας ΨΗΦΟ ( ως πλειοψηφία μιλάμε πάντα) και με την δική σας στήριξη αφού σας κανόνισαν δουλειές που δεν θα είχατε χωρίς εύνοια ποτέ σας. Αλλά αυτό για εμάς είναι θεμιτό και εν μέρει λογικό αφού όλες οι διοικήσεις και οι κυβερνήσεις κρίνονται και για όσους επιλέγουν να "παλέψουν" μαζί τους και δίπλα τους για ένα καλύτερο αύριο. Και δεν μιλάμε βέβαια για το δικό τους το οποίο είναι εξασφαλισμένο αφού εμείς και ας μας συγχωρήσουν τα 3-4 "κορόϊδα" σε εθελοντισμούς και "φιλοπατρίες" δεν ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ. 

Στο πλευρό μας ΞΕΚΑΘΑΡΑ και φανερά ελάχιστοι, (κάποιοι ανέλπιστα αφού το δικό μας πληκτρολόγιο είχε ασκήσει κριτική σε όλους τους διοικούντες , όμως κάποιοι έχουν την λογική να δουν πως αυτό δεν έγινε με πρόθεση να τους αδικήσουμε αλλά αναζητώντας την ΑΛΗΘΕΙΑ)  αφού σε μια πόλη που ΥΜΝΕΙ το φασισμό σε καθημερινή βάση , που ανέχεται "νταβατζήδες επιχειρήσεων" και που επιθυμεί να την σώσει το κράτος - "πατερούλης"  , να "εξασφαλιστεί" με 650-750 ευρώ  "δουλεύοντας" για την Σοβιετία,  δεν είχαμε ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ πως θα μπορούσε να συμβεί κάτι διαφορετικό. Άλλωστε οι δυνατοί και οι ηθικοί ήταν και παραμένουν πάντοτε οι λιγότεροι! 

 Άλλωστε πάντα ΜΟΝΟΙ τους ήταν ΟΛΟΙ  οι στοχοποιημένοι από τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ που τους κατηγορούσαν ως μνημονιακούς , μέχρι που και ο ΣΥΡΙΖΑ μπήκε στη Βουλή και υπέγραψε το τέταρτο και πιο επονείδιστο μνημόνιο για να θυμηθούμε και τις ανοησίες που έλεγαν όσοι με γεμάτες τότε τις  τσέπες γέμιζαν ασφυκτικά τις πλατείες της αγανάκτησης,  δίπλα στους Φασίστες της Χρυσής Αυγής και μούντζωναν το Ελληνικό κοινοβούλιο,  αντί για τους εαυτούς τους. 

Οι κυριότεροι επικριτές μας ήταν και είναι όσοι συμμετείχαν σε χουντογλέντια  και όσοι διακαώς επιθυμούσαν και επιθυμούν να μετατραπεί η χώρα μας σε "σοσιαλιστικό" παράδεισο αντίστοιχο με αυτόν που βίωσαν οι γείτονές μας για 70 χρόνια. 

Το υλικό που έχει εξασφαλίσει και θα παίξει προεκλογικά το ιστολόγιό μας θα γίνει εφιάλτης για όσους υπηρέτησαν φασιστικά καθεστώτα και τώρα καμώνονται τους οπαδούς του κοινοβουλευτισμού. 

Χότζα,  Τσαουσέσκου, ΚΚΕ εσωτερικού , ΚΚΕ Εξωτερικού, Τροσκιστές αλά Γιωτόπουλου, Κουφοντίνες , Ρούπες και Στεφανάκηδες σε ένα mix που ενώ αναπτύσσεται και λειτουργεί σε έναν καπιταλιστικό κόσμο θέλει τάχα  να τον ανατρέψει για να πάμε ακόμα χειρότερα , αφού καλύτερα δεν πήγε και δεν πάει ΚΑΝΕΝΑ κράτος που εξακολουθεί και διοικείται από ηγέτες με τις καταστροφικές ιδεοληψίες της Αριστεράς. 

Άλλωστε το 2015 μια αριστερή κυβέρνηση επέλεξε την παραμονή της χώρας μας σε Ε.Ε και ΝΑΤΟ σε αυτούς δηλαδή τους "εγκληματικούς" οργανισμούς,  για τους οποίους μας είχε ενημερώσει για τους στόχους τους ο μεγάλος λαϊκιστής Ανδρέας Παπανδρέου. 

Ο τρίτος δρόμος και ο συγχρωτισμός της πατρίδας μας με ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ είναι η "ηθική" που πρεσβεύουν όσοι μας πολεμούν , αφού για αυτούς η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι εφιάλτης που ανατρέπει τα  φασιστικά σχέδια τους. 

Και βέβαια είναι προκλητικό να λες ΔΗΜΟΣΙΑ πως οι σύμμαχοί μας είναι οι Αμερικανοί και οι Εγγλέζοι σε πολίτες που έχουν μάθει πως αυτοί είναι οι "κακοί"  ιμπεριαλιστές , και οι "καλοί" είναι οι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ της Χαμάς ή και της Φατάχ με τους δεύτερους ενώ επιθυμούν την ΔΙΑΛΥΣΗ του Ισραήλ , ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ να το παίζουν φιλειρηνιστές και διαλλακτικοί την ώρα που δεν αποδέχθηκαν διαχρονικά καμία ΛΥΣΗ παρά μόνο την παραχώρηση μιας λωρίδας γης για να δημιουργηθεί το δικό τους "ανεξάρτητο" κράτος! 

Άλλωστε η συμμετοχή και της Φατάχ σε χρηματοδότηση τρομοκρατικών οργανώσεων είναι κάτι που έχει αποδειχθεί με έγγραφα και όχι θεωρίες συνωμοσίας όπως αυτές που σας παρουσιάζουν οι "Μεσσίες" εν μέσω πανδημίας! 

Το ιστολόγιο αυτό προφανέστατα και δεν ήρθε για να σας πει πόσο "καλοί" ήταν οι Ινδιάνοι και πως κακώς δεν τους άφησαν να ζήσουν στη βαρβαρότητά τους οι "κακοί" Ευρωπαίοι έποικοι ή να σας παραμυθιάσει για την "αλληλεγγύη" και τον "πατριωτισμό" όσων θέλουν να σας "ξυπνήσουν" για να σας κάνουν να ζήσετε σε έναν χειρότερο κόσμο. 

Έτσι κρατώντας μόνο την "μαγιά" όσων πάλεψαν από τις αρχές της δεκαετίας του 1980 για να διαλύσουν ΜΥΘΟΥΣ  της πόλης  μας , δεν πέσαμε από τα σύννεφα για το κοινό μέτωπο όσων μας θέλουν νεκρούς αλλά φοβούνται και να μας σκοτώσουν! 

Για την ακρίβεια φοβούνται για τις δικές τους "απώλειες",  αφού με λύπη μας το αναφέρουμε πως "ξηλώσαμε" και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρι την πλήρη απομάκρυνσή του από την πόλη μας ενός ΑΤ που αποτελεί ασφάλεια για τους παραβατικούς και βραχνά για τους νοικοκυραίους! 

Παρεμπιπτόντως δεν είναι υποστελεχωμένο και μετράει πάνω από 30 άτομα προσωπικό και τα περιπολικά που μπορεί ο καθένας  να δει παρκαρισμένα έξω από αυτό μαρτυρούν πως ο δικός του προγραμματισμός έχει μόλις ένα όχημα  ως περιπολία για τις ανάγκες αστυνόμευσης  της πόλης μας. Βέβαια ο κεντρικός σχεδιασμός θέλει και ορθώς , περιπολίες από οχήματα της Άμεσης Δράσης αφού έχει παρατηρηθεί πως οι τοπικές περιπολίες δεν βλέπουν κάποιες μορφές παραβατικότητας!  

Άλλωστε η εγκληματικότητα σε απόλυτους αριθμούς έχει πέσει όπως μπορεί να πληροφορηθεί κανείς κάνοντας μια βόλτα στη ΓΑΔΑ και ακούγοντας τους επικεφαλείς των τμημάτων που έχουν πλήρη καταγεγραμμένα στοιχεία και που βέβαια όσα κομματικά παιχνίδια και να θέλουν να παίξουν την αξιοσύνη του Μιχάλη Χρυσοχοίδη δεν μπορούν να την αποκρύψουν από τους πολλούς. 

Γιατί προφανώς και η πόλη μας δεν θα γίνει πιο ασφαλής όσο κυκλοφορούν "εισπράκτορες",  και ευελπιστούμε οι πρόσφατες αλλαγές σε επικεφαλείς τμημάτων  στο τοπικό μας τμήμα να δημιουργήσουν τις συνθήκες για κάτι καλύτερο . Ειδάλλως το λουκέτο θα μπει όπως θα μπει και πολλά άλλα ΑΤ αφού ο αρμόδιος υπουργός Προστασίας του Πολίτη ΚΑΤΑΛΑΒΕ  και δεν θα ανεχθεί όσους συνδικαλιστές με δελτία τύπου τους (δείτε άλλο μας σχετικό θέμα)  δυσανασχετούν για τους φυλασσομένους σταθερούς στόχους για να μην στεναχωρήσουν τους "μπαχαλάκηδες" συντρόφους τους , που θα χάσουν τα κέντρα εξόρμησής τους και τα "μαγαζιά" που είχαν και διακινούσαν από μετανάστες μέχρι πολεμικά όπλα! 

Η αστυνομική δύναμη της χώρας θα φτάσει τους 60.000 εν ενεργεία αστυνομικούς στο τέλος του έτους άρα όποιος μιλάει για νέες προσλήψεις προφανώς και αναζητεί ψήφους και όχι ασφάλεια για τους πολίτες αφού ο αριθμός των αστυνομικών για μια χώρα 11.000.000 είναι κάτι παραπάνω από επαρκής. 

Οι σαρωτικοί έλεγχοι που αρχίζουν από σήμερα θα αποκαλύψουν πολλά από αυτά τα όπλα σε πορτμπαγκάζ αυτοκινήτων αφού έως και χθες τα παράνομα όπλα που είναι χιλιάδες "ανακαλύπτονταν" μόνο όταν χάλαγε το μοίρασμα και κάποιος εμπλεκόμενος σε εμπορία ενημέρωνε ανωνύμως πάντα μια συγκεκριμένη υπηρεσία ( και αυτό δεν ακούγεται λογικό) της ΕΛ.ΑΣ! 

Οι Μαφίες που διακινούν εκατομμύρια ευρώ μαύρο χρήμα (το οργανωμένο έγκλημα για το οποίο ομιλεί ο κος Χρυσοχοίδης) εξαρθρώνονται όταν ακολουθήσεις την ροή του χρήματος , κάτι που δεν συμφέρει κομμάτι της ΕΛ.ΑΣ,  αφού όποιος έχει  γνώση της δικογραφίας για την εγκληματική οργάνωση Μάλαμα- Παπαχρήστου ( φέιγ -βολάν έγινε στα ΜΜΕ το περασμένο καλοκαίρι) βλέπει πως δεν είναι δυνατόν ο "ΛΥΚΟΣ να φυλάξει τα πρόβατα"! 

Και για αυτό ο "Λύκος" αντιδρά επειδή χάνει κομμάτι από την "πίτα" που μοιράζεται με κοινούς ποινικούς. Η λογική του να τα έχουμε καλά με το αζημίωτο και η συμφωνία να μην δολοφονούνται αστυνομικοί από το οργανωμένο έγκλημα όχι μόνο απέτυχε αλλά απειλεί την ίδια μας την Δημοκρατία. 

Έτσι με καθυστέρηση ενός χρόνου και σίγουρα μέσα στο φετινό καλοκαίρι το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα καταφέρει όσα δεν κατάφεραν όλοι οι υπουργοί μαζί από την μεταπολίτευση έως και σήμερα. Άλλωστε σε όσους ζητούν την απομάκρυνση του Μιχάλη Χρυσοχοίδη δεν θα πρέπει να ξεχνούν πως επί ημερών του έγινε η εξάρθρωση της 17Ν και πως οι σχέσεις του με τις ΗΠΑ του δίνουν όλα τα εχέγγυα για να πετύχει , εκεί που οι άλλοι δεν ΤΟΛΜΗΣΑΝ. 

Άλλωστε το χρωστάει στον αείμνηστο αστυνομικό υποδιευθυντή  Γιώργο Βασιλάκη που έπεφτε νεκρός από βομβιστική ενέργεια στις 24 Ιουνίου 2010 και προφανέστατα για όσους έχουν ακόμα απορίες ο κος Χρυσοχοίδης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από την εξιχνίαση αυτής της υπόθεσης. 

Υπόθεση που παραμένει ανεξιχνίαστη αφού ο αποστολέας που αναλάμβανε την ευθύνη ως Θανάσης Κλάρας είναι κατά τις αρχές γνωστός καταζητούμενος ποινικός που αναζητείται επί δεκαετίες από τις διωκτικές  αρχές αλλά παραμένει άπιαστος,  όπως είναι και ο τίτλος ("The Uncatchable") από ντοκιμαντέρ που πρόβαλλε το BBC το 2014 και ήταν αφιερωμένο στην εγκληματική του δράση.  

Αυτό που συμβαίνει και εξελίσσεται μπροστά μας με τις στυγνές δολοφονίες είναι  το κλείσιμο στομάτων , όσων είναι θέμα χρόνου να συλληφθούν , για να μην αποκαλύψουν τους συνεργάτες τους. 

Έτσι αυτή την περίοδο πολλοί νιώθουν άβολα ,  και θα νιώθουν έως το "δέσιμο" των εγκλημάτων τους από τις αρμόδιες αρχές ,  αφού όπως όλες και όλοι κατάλαβαν η Ελληνική Δικαιοσύνη "πιεζόμενη" κάνει ΘΑΥΜΑΤΑ! 

Στα δικά μας ανησυχούμε όσο ανησυχούσαμε από το μακρινό 1995,  όπου ξεκινούσαμε το ταξίδι μας σε ένα επάγγελμα (για κάποιους ρομαντικούς λειτούργημα) που όσο γρηγορότερα το εγκαταλείψεις τόσο πιο ήσυχο θάνατο και μακροζωία θα έχεις. 

Είναι εμφανές από τις επιλογές μας,  πως δεν επιθυμούσαμε ΠΟΤΕ κάτι τέτοιο , επομένως μην αναμένει κανείς από εμάς να αλλάξουμε. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: