ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ο καλός μήνας του Αντιδημάρχου Εξυπηρέτησης του Πολίτη & Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παναγιώτη Κόκλα και το μήνυμα του στους ντελιβεράδες

Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Ο καλός μήνας του Αντιδημάρχου Εξυπηρέτησης του Πολίτη & Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παναγιώτη Κόκλα και το μήνυμα του στους ντελιβεράδες

 


Ωραίο το κοινωνικό μήνυμα του Αντιδημάρχου Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παναγιώτη Κόκλα προς όλους αυτούς που μας εξυπηρετούν καθημερινά. 

Το μήνυμα είναι πως πρέπει να τηρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας και να καταγγέλλουν συμπεριφορές που θέτουν σε κίνδυνο την σωματική τους ακεραιότητα , με δεδομένο πως οι ίδιοι τηρούν όλους τους κανόνες ασφαλείας. 

Βέβαια ευθύνη για τους εργαζόμενους αυτούς φέρουν και οι επιχειρήσεις που τους απασχολούν ιδίως οι ελάχιστες που παρέχουν μεταφορικό μέσο αφού όλες και όλοι θα πρέπει να αντιληφθούν πως η ασφάλεια του προσωπικού προέχει και πως ο πελάτης δεν έχει πάντα δίκιο! 

Δύσκολη δουλειά όπως οι περισσότερες και από τις πλέον ανασφάλιστες παλιότερα αλλά οι καιροί ευτυχώς άλλαξαν το μόνο που παραμένει σταθερό και ίδιο είναι η λάθος νοοτροπία μας ιδίως όσων θεωρούν πως ο ντελιβεράς είναι υπάλληλος δεύτερης ή και τρίτης κατηγορίας. 

Οι επιχειρήσεις είναι πρωτίστως οι υπάλληλοί τους και καμία επιχείρηση δεν πήγε μακριά με δυσαρεστημένους υπαλλήλους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: