ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ «RAPID TEST» ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 30.5.2021

Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ «RAPID TEST» ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 30.5.2021



Με την μεγαλύτερη έως τώρα προσέλευση πολιτών διεξήχθη την Κυριακή 30 Μαΐου 2021 η δράση με δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, στην κεντρική πλατεία της πόλης μας.
Συνολικά προσήλθαν και εξετάστηκαν 883 πολίτες και βρέθηκαν 32 θετικά τεστ, ποσοστό 3,6 %, δηλαδή χαμηλότερο από το εθνικό μέσο ποσοστό θετικότητας.

Με την τήρηση όλων των μέτρων προφύλαξης και των αποστάσεων κατά την αναμονή, με τον συντονισμό της Δημοτικής Αστυνομίας και την βοήθεια των εθελοντών του Δήμου ολοκληρώθηκε με επιτυχία και αυτή η δράση.

Ευχαριστούμε τους πολίτες που συμμετείχαν, το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, τους δημοτικούς υπαλλήλους, τους εθελοντές και γενικά όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση.

1 Ιουνίου 2021
Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : 8 ΘΕΤΙΚΑ κρούσματα λιγότερα ήταν από αυτά που αρχικώς ήταν η δική μας εικόνα /  Βέβαια το 3,6% ποσοστό θετικότητας εμπνέει ανησυχία και όχι εφησυχασμό χωρίς να κατηγορούμε βεβαίως την διοίκηση αλλά τους πολίτες που παρασύρονται από "ψεκασμένους". Ας ελπίσουμε η εικόνα να αλλάξει αφού εάν στους 100.000 έχουμε 3.600 θετικά κρούσματα και δεν πήγαν όσοι ένιωθαν συμπτώματα με το άνοιγμα της αγοράς οδεύουμε προς φθινοπωρινή νέα καραντίνα μετά τις πρόωρες εκλογές γιατί είναι εμφανές και στον πλέον αισιόδοξο πως οι πληροφορίες που έρχονται από το εξωτερικό για τις μεταλλάξεις του κορωνοϊού προμηνύουν νέα καραντίνα. Ας ελπίσουμε πως προχωρώντας ο εμβολιασμός τα κρούσματα θα υποχωρήσουν αφού η Ελληνική Οικονομία δεν έχει την καλή εικόνα που θέλει να παρουσιάσει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και δεν μας φταίει μόνο η πανδημία αλλά και οι μεταρρυθμίσεις που δεν προχωρούν. Ο δείκτης θετικότητας πρέπει να παραμένει κάτω από 3% εάν θέλουμε να αφήσουμε την πανδημία πίσω μας και να μην γκρινιάζουμε που θα μας κλείσουν και πάλι μέσα. Για όσους δεν μας παρακολουθούν στις αναρτήσεις μας για τα κρούσματα και τους θανάτους από την covid-19 οι νεκροί στην χώρα μας είναι ήδη στους 12.122 και έχουν φρενάρει λόγω του εμβολιασμού. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: