ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό



  • Το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ μάχεται το κάτι και το αποτέλεσμα είναι πως οι "βολεμένοι" παραμένουν αλώβητοι στις θέσεις τους για δεκαετίες εκθέτοντας φοβικές διοικήσεις που δεν πράττουν το αυτονόητο να τους στείλουν επιτέλους στα σπίτια τους. Και μιλάμε για αυτούς που μπορούν γιατί για όλους τους υπόλοιπους θα φύγουν μόνοι τους μόλις κάπου στα τέλη του 2023 θα αντιληφθούν πως με 2-3 ώρες δουλειά την ημέρα μηνιάτικο δεν θα βγαίνει! 

  • Ήδη κάποιοι ανησυχούν για το εάν τα Νέα της Ηλιούπολης θα έχουν μόνο ηλεκτρονική μορφή ή θα έχουν και έντυπη αφού ο τίτλος παραπέμπει σε παλιά εκδοτική προσπάθεια δημοσιογράφου που δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. Μάλιστα το μέσο είχε πρωτοστατήσει σε μια πρωτοφανή σκανδαλολογία για τέως δήμαρχο που αποκαλούσε "Άρχοντα των ακινήτων" αλλά ατυχώς για το τοπικό ΜΜΕ ποτέ δεν απέδειξε πως η ακίνητη αυτή περιουσία είχε να κάνει με ΔΙΑΦΘΟΡΑ. Να τους πούμε πως ουδεμία σχέση δεν έχει άλλωστε το ιστολόγιο του μακαρίτη του Ανδρέα Αναγνώστου που "έφυγε" ξαφνικά στα 47 του έτη "σκασμένος" αλλά όχι δικαιωμένος ατυχώς για όλους μας για τις επιλογές του υπάρχει ακόμα στο διαδίκτυο αλλά τον ξέχασαν όσοι υποκριτικά στήριζαν την προσπάθειά του για μια κάθαρση που δεν ήρθε ποτέ αφού οι πολλοί είναι οι διεφθαρμένοι και όχι βέβαια όσοι με τις δική τους ψήφο κατέχουν θέσεις ευθύνης. Άλλωστε ο "Άρχοντας των Ακινήτων" αποτελεί και σήμερα η κυρίαρχη επιλογή της συντριπτικής πλειοψηφίας όσων είδαν στον Ανδρέα Παπανδρέου τον μεγάλο ηγέτη και όχι τον καταστροφέα της χώρας μας. Άρα ας περιμένουν όσοι ανησυχούν εμείς όπως και από χθες εξηγήσαμε απλοί διαχειριστές σε τεχνικά θέματα θα είμαστε έχουμε βήμα και δική μας ατζέντα κόντρα σε "πουτάνες" , "πούστηδες" και κάθε λογής βολεμένο! 

  • Αναζητούν μάθαμε καλύτερο εξοπλισμό και μέσα όσοι με δυσκολία παρευρίσκονται στην εργασία τους και αναζητούν τρόπους για να αλλάξουν ειδικότητα λίγους μήνες μετά την ανανέωση της σύμβασής τους σε συγκεκριμένο τομέα. Ορθώς πράττουν δεν είναι ούτε οι πρώτοι ούτε φυσικά θα είναι οι τελευταίοι όσο η Πολιτεία εξακολουθεί και διατηρεί την μονιμότητα που οδηγεί με μαθηματική βεβαιότητα σε ατόνηση του ενδιαφέροντος για εργασία. 

  • Λυπούμαστε ειλικρινά που ο "επιχειρηματίας" έφαγε πρόστιμο για δραστηριότητα που δεν ασκεί καν αφού το Ελληνικό Κράτος για ακόμη μια φορά αυτογελοιοποιείται. 

  • Τα "θαύματα" στην Ελλάδα διαρκούν δυστυχώς 1-2 μέρες έτσι αναμένουμε και εμείς να δούμε εάν η προσπάθεια της δημοτικής αστυνομίας να βάλει τάξη στο παράνομο παρκάρισμα θα έχει κάποιο διαρκές αποτέλεσμα ή θα αποδειχθεί ακόμα μια απέλπιδα προσπάθεια να "εκπαιδεύσεις" κάποιους που δεν θέλουν εάν και μπορούν να σεβαστούν τους συνανθρώπους τους. Φυσικά και οι πολλοί στηρίζουν την προσπάθεια του Παναγιώτη Κόκλα και αυτό συμβαίνει με ένα ετερόκλητο κοινό από ανθρώπους με διαφορετική πολιτική προσέγγιση. Εάν πετύχουμε να πιστεύουμε πως δεν πρέπει να καβαλάμε τα πεζοδρόμια ίσως αντιληφθούμε και πιο σύνθετα θέματα όπως π.χ πως χωρίς ΚΥΤ η πόλη μας θα μένει για ώρες στο απόλυτο σκοτάδι αφού οι ανάγκες αυξήθηκαν και η ισχύς του οριακά αντέχει. 

  • Το "θύμα" που δέχθηκε τάχα επίθεση από "ακροδεξιούς" είναι καλά στην υγεία του; Ανησυχήσαμε που σταμάτησε τις δράσεις για τα αδέσποτα και φοβόμαστε  μήπως τις έκοψε ο νέος νόμος Βορίδη τα "μεροκάματα" και βγει και κατονομάσει τον υπουργό ως δράστη της επίθεσης που δέχθηκε! Άλλωστε ένας "τσεκουράτος" είναι πάντα τρομακτικός και είναι συνηθισμένη να "τρομοκρατείται" όταν κάποιος έστω και άθελά του καταδεικνύει την απέραντη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

  • Και μια και αναφερθήκαμε στο νομοσχέδιο για αδέσποτα και δεσποζόμενα δεν βλέπουμε να περνάνε οι στειρώσεις στα δεύτερα αφού υπάρχουν σοβαρές αντιδράσεις που δεν περιορίζονται στο χώρο της αντιπολίτευσης αλλά έχουν οπαδούς και σε κυβερνητικά στελέχη. 

  • Ο πρωθυπουργός μιλάει συνεχώς για εκλογές στο τέλος της θητείας της παρούσας κυβέρνησης . Δηλαδή στα τέλη του 2023 . Λέτε να τις γρουσουζέψει και να πάμε για πρόωρες αρχές Άνοιξης του 2022; 

  • Από την Πειραιώς μας είπαν πως μέσα στο φθινόπωρο θα έχουμε εκλογές για ΝΟΔΕ και ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ το φθινόπωρο. Ίδωμεν αφού λόγω πανδημίας καθυστερούν πάνω από χρόνο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: