ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ας πλύνει κάποιος τις Λεύκες κάποιοι αθλητές του Χαραυγιακού ίσως είναι αλλεργικοί στα χνούδια τους

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Ας πλύνει κάποιος τις Λεύκες κάποιοι αθλητές του Χαραυγιακού ίσως είναι αλλεργικοί στα χνούδια τους

 

Ωραίο το γηπεδάκι του μπάσκετ στην οδό Λαγκαδίων και εξυπηρετεί τις ανάγκες άθλησης του σωματείου του Χαραυγιακού που το διατηρεί με την συνεργασία του δήμου σε καλή κατάσταση. 

Τώρα όσον αφορά τις Λεύκες που δεν γνωρίζουμε εάν προϋπήρχαν δεν ενδείκνυται αλλά για να μην στεναχωρήσουμε τους φίλους του Περιβάλλοντος να πούμε πως ορθώς έχουν αφεθεί να φτάσουν στο "Θεό". 

Όμως θεωρούμε αναγκαίο να μεριμνήσει ο τομέας Πρασίνου και να της πλύνει γιατί το χνούδι που πέφτει ασταμάτητα από αυτές αποτελεί πρόβλημα για αλλεργικούς. 

Εμείς δεν είμαστε  αλλεργικοί στα χνούδια παρά μόνο στον κόκκινο και τον μαύρο φασισμό , μπάσκετ εκεί δεν παίζουμε , και βέβαια όλες και όλοι γνωρίζουν πως είμαστε και φίλαθλοι άλλου αθλητικού  σωματείου της πόλης μας. 

Αναγνωρίζοντας όμως την πολύ καλή δουλειά που γίνεται σε αυτό τον χώρο  από τους ανθρώπους του Χαραυγιακού , θεωρούμε πως δεν είναι δα και τίποτα να πλυθούν οι Λεύκες για να απομακρυνθούν τα χνούδια που πέφτουν ασταμάτητα και θα συνεχίσουν να πέφτουν έως ότου το δουν από το δήμο μας και οργανώσουν την δράση αυτή. 

Έχει γεωπόνους άλλωστε ο δήμος μας ,  ας το δουν,  και κυρίως ας πουν και οι "επαΐοντες"  ποια είναι η κατάλληλη εποχή για να πλυθούν οι πανύψηλες Λεύκες.  Εμείς έχουμε δει σε άλλους δήμους αυτό να γίνεται την Άνοιξη αλλά δεν βάζουμε και το χέρι μας στη φωτιά εάν είναι το ορθό. 


Ο χώρος διατηρείται σε σχετικά καλή κατάσταση,  επειδή οι υπεύθυνοι του σωματείου τον κλειδώνουν και ορθώς τις βραδινές ώρες . 

Όμως καλό θα ήταν να μεριμνήσουν και για κάμερες ασφαλείας  γιατί ατυχώς για όλες και όλους μας πάντα οι βάνδαλοι τρυπώνουν και βρίσκουν λύσεις αφού και αυτός ο αθλητικός χώρος δεν φυλάσσεται . 

Έχουμε πληροφορηθεί πως ο τομέας Πρασίνου του δήμου μας έχει προγραμματίσει το πλύσιμο,  απλώς εμείς τους το υπενθυμίζουμε επειδή στις 10 του μήνα έχουμε και  κινητοποιήσεις εργαζομένων από αυτούς που δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα σε αυτή την δύσμοιρη χώρα. 

Σ.Μ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: