ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Με λογική "Ελληνάρα" ή "αριστερού ψευτοεπαναστάτη" δεν θα αλλάξει ποτέ αυτή η πόλη

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Με λογική "Ελληνάρα" ή "αριστερού ψευτοεπαναστάτη" δεν θα αλλάξει ποτέ αυτή η πόλη

 


Μπράβο στον Αντιδήμαρχο Εξυπηρέτησης του Πολίτης & Δημοτικής Αστυνομίας που καυτηριάζει ΔΗΜΟΣΙΑ αντικοινωνικές συμπεριφορές όπως η παραπάνω μπας και αλλάξουμε επιτέλους νοοτροπία. 

Είναι περισσότερο χρήσιμο να καταλάβουν οι πολλοί πως η παραπάνω ΕΙΝΟΝΑ είναι λάθος παρά η 20-30 κλήσεις που θα κόψει η Δημοτική Αστυνομία που με μόλις 8 άτομα δεν μπορεί και να ήθελε να βρίσκεται παντού. 

Οι δικαιολογίες όσων δεν θέλουν να αλλάξει κάτι είναι η εξής μία να γκρεμίσουμε την πόλη και να την χτίσουμε από την αρχή ώστε ο καθένας να έχει από 5-6 θέσεις πάρκιν για να επιλέγει την ιδανικότερη κάθε φορά αλλά όπως καταλαβαίνει κάθε λογικός αυτό δεν μπορεί να συμβεί. 

Έτσι εάν δεν αλλάξουμε θα βουλιάξουμε και θα καταδικάζουμε τους ίδιους μας τους εαυτούς να ζουν σε μια "ζούγκλα" και θα αντιδρούμε κάθε φορά που ένας κανόνας δεν μας βολεύει ή δεν μας συμφέρει! 

Όπως οι πόλεις δεν μπορούν να εξυπηρετούν τα ΘΕΛΩ του καθενός αλλά το συμφέρον των πολλών και ιδίως των αδυνάτων αυτών που δεν έχουν ΦΩΝΗ να φωνάξουν πως είμαστε και εμείς εδώ με τα αμαξίδια μας και θέλουμε να κινηθούμε με αυτά στην πόλη. 

Ψιλά πράγματα θα πείτε για ενεργούς φασίστες κόκκινου ή μαύρου χρώματος που κοιτάνε το δένδρο και χάνουν το δάσος έως και το τελευταίο ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ! 

Και εκεί ακριβώς βρισκόμαστε. Χάθηκε το "δάσος" της ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ και αντί να βοηθήσουμε δημιουργικά έναν Αντιδήμαρχο που χωρίς μισθό κάνει την δουλειά του προσπαθούμε να βρούμε χίλιους λόγους για να τον κατηγορήσουμε επειδή δεν είναι "Μεσσίας" για να μπορεί να κάνει "θαύματα" στα λόγια όπως κάνουν αρκετοί σε αυτή την πόλη που ζέχνει ακόμα λαϊκισμό παρά το γεγονός πως η χώρα έχει αναγκαστεί να υπογράψει 4 μνημόνια για να παίρνουν ακόμα τους μισθούς και τις συντάξεις τους όσοι "τσιρίζουν" πιο πολύ από όλους τους άλλους που καταστράφηκαν από την οικονομική κρίση. 

Με τον Παναγιώτη Κόκλα λοιπόν που κάνει το κάτι και αφήνει όλες και όλους τους άλλους να σκούζουν για το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ   αφού έτσι και αλλιώς έχουν μάθει μόνο να γκρεμίζουν και όχι να χτίζουν. 

Έτσι "σύντροφοι" όμως ο κόσμος θα αλλάξει προς το χειρότερο! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: