ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Οι "ενεργοί φασίστες" είδαν την εγκατάλειψη της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης αλλά δεν σχολίασαν την αφίσα των ρατσιστών και φιλοχουντικών "ψεκασμένων" που καλούν όλες και όλους τους ξεφτιλισμένους της πόλης σε ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Οι "ενεργοί φασίστες" είδαν την εγκατάλειψη της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης αλλά δεν σχολίασαν την αφίσα των ρατσιστών και φιλοχουντικών "ψεκασμένων" που καλούν όλες και όλους τους ξεφτιλισμένους της πόλης σε ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

 


Αφού ολοκλήρωσε το ρεπορτάζ του ο  Άγγελος Κάνδηλας για την ποδηλατική βόλτα που πραγματοποιήθηκε χθες στην πόλη πήγε να δει και σε τι κατάσταση είναι εξωτερικά τουλάχιστον η ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης. 

Και βέβαια ως "αγανακτισμένος" χωρίς αιτία δεν του άρεσε που ο χώρος δεν φυλάσσεται σε 24ωρη βάση έτσι ώστε να μην βανδαλίζεται . 




Στις "αποκαλυπτικές" φωτογραφίες του βλέπουμε ένα σήμα της Αναρχίας ( το ένα άκρο) και ένα αφισάκι ρατσιστικό που υπογράφεται ως Ελλήνων Οικογένειες και παραπέμπει σε Ελλάς - Ελλήνων - Χριστιανών και που βέβαια καλεί σε "επανάσταση" κατά του εμβολιασμού των παιδιών αίτημα όσων θεωρούν πως πολεμάνε την Νέα Τάξη Πραγμάτων που θέλουν να μας επιβάλλουν οι κακοί σιωνιστές! 

Οι αμόρφωτοι διαβάζοντας τα πονήματα γνωστών ξεφτιλισμένων δημοτών μας καλούν όσους διαχρονικά αποτελούν τις δυνάμεις ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ να αντισταθούν στα μέτρα ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ που έχει λάβει η παγκόσμια κοινότητα για την καταπολέμηση της πανδημίας. 

Και βέβαια αυτό που θα εγκαταλείψει ΜΟΝΙΜΑ η ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ στις προσεχείς εκλογές είναι τα φιλοχουντικά μέλη της και κυρίως όσους ενεργούς φασίστες δεν χάνουν δελτίο τύπου της φασιστεράς που να μη δημοσιεύσουν στα ιστολόγιά τους που το μόνο που πολεμούν είναι το καλό της πόλης και όσους παλεύουν για αυτό. 

Άλλωστε οι συνοδοιπόροι των φιλοχουντικών και οι συγχρωτιζόμενοι  με την αριστερή πλέμπα της πόλης μάταια ανησυχούν για την τύχη της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης ή της ΝΔ. 

Χρόνια θα κυβερνάει γιατί έχει απομονώσει τους "ψεκασμένους" και εχθρούς της Αστικής μας Δημοκρατίας και βέβαια δεν θα επιτρέψει να αναδειχθούν σε θέσεις ευθύνης όσοι τιμούν τους ανύπαρκτους αγώνες της Αριστεράς. 

Άρα ας μην ανησυχούν οι χουντικοί και οι σταλινοφασίστες της πόλης , για την ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης , μια χαρά κινείται και σε συμμετέχει σε ημερίδες "ψεκασμένων" που εν μέσω πανδημίας βγήκαν για ακόμη μια φορά να πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες. 

Παρεμβαίνει όταν έχει κάτι να πει , στηρίζει το κυβερνητικό έργο και δεν συγχρωτίζεται με ανόητους που θεωρούν "επανάσταση" την απομάκρυνση του ΚΥΤ από τον Υμηττό ή που πιστεύουν εάν και δηλώνουν φιλελεύθεροι στο δημόσιο χαρακτήρα δομών του δήμου μας που η κυβέρνηση της ΝΔ έδωσε με νομοσχέδιο την δυνατότητα να δοθούν σε ιδιώτες. Φανταζόμαστε πως δεν τους αρέσει και το νέο νομοσχέδιο για τα εργασιακά αλλά αυτό θα το δούμε στις 10 Ιουνίου από τα δελτία τύπου που θα εκδώσουν ή απλώς θα σιωπήσουν μη συμβάλλοντας στο να γίνει γνωστό στους πολλούς πως αυτό το νομοσχέδιο είναι υπέρ του εργαζόμενου και όχι κατά του και κυρίως είναι υπέρ της κοινωνίας που βαρέθηκε τους εργατοπατέρες ανεξαρτήτως κόμματος ή χρώματος. 

Κρίμα που δεν είναι εν ζωή και ο δοτός δήμαρχος της χούντας Κ. Δελλαπόρτας για να πάει να εκδηλώσει τα "περιβαλλοντικά του αισθήματα"  μαζί με αυτούς που αντί να τον "φτύνουν" κάθονται και προσπαθούν να μας πείσουν πως ανέλαβε δήμαρχος υπηρετώντας μια χούντα για το "καλό" μας. 

Και βέβαια 24ωρη φύλαξη σε ένα γραφείο προφανώς και δεν μπορεί να υπάρξει , μπορούν όμως τα τοπικά ΜΜΕ να μην φιλοξενούν τους εχθρούς της Αστικής μας Δημοκρατίας κάτι που δεν πράττουν και έτσι κάποιοι παρασύρονται και αναζητούν "κομμουνιστικούς παραδείσους" και "πολέμους" εναντίον της Νέας Τάξης Πραγμάτων που ήρθε για να προστατέψει τον δυτικό πολιτισμό από όλους αυτούς που χρόνια τον επιβουλεύονται. 

Με λύπη πληροφορούμαστε πως υποψήφιοι για μέλη της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ ετοιμάζονται να κατέβουν και οπαδοί του Αντιμνημονίου ας ελπίσουμε πως πρόκειται περί φάρσας και όχι για μια πραγματικότητα που θα την μάθουμε και που φυσικά δεν θα σιωπήσουμε αφού η συνεργασία κεντροδεξιών με ομάδες ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ και έκδηλου φασισμού δεν πρόκειται από εμάς να μείνει ασχολίαστη. 

ΥΓ: Τα τοπικά ΜΜΕ αφού έπαιξαν την περίοδο 2012-2015 το "παιχνίδι" του αντιμνημονίου επανήλθαν παίζοντας τους "προβληματισμένους" για τα μέτρα της κυβέρνησης κατά της πανδημίας "ανησυχώντας" για τα ατομικά μας δικαιώματα που βέβαια στα κράτη -παρίες που υμνούν δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα. Τέλος να τονίσουμε πως δεν ενδείκνυται ισόγειο κατάστημα για γραφείο πολιτικού κόμματος και ιδίως κόμματος που παλεύει για να αλλάξει την χώρα προς το καλύτερο και αντιπαλεύει οικονομικά συμφέροντα που επί δεκαετίες ρήμαξαν την χώρα και με ευθύνη παλιότερων κυβερνήσεων της ΝΔ. Και βέβαια ο κάθε πικραμένος ας γράφει τις ασυναρτησίες του σε τοίχους το δικό μας θέμα είναι πως αυτές τις βλέπουμε και φιλοξενούνται ως θέματα σε τοπικά ΜΜΕ και σε ομάδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της πόλης μας. Τα γράφουν και έξω από τα γραφεία μπας και πείσουν όσους θεωρούν "πρόβατα" να εγκαταλείψουν τον "βοσκό" για να τα φάει πιο εύκολο ο ΛΥΚΟΣ της ατέρμονης ανοησίας τους! Και βέβαια μάλλον αρκετοί ξεχνούν πως σε αυτή την πόλη η ΝΔ δεν είχε καν δικά της γραφεία όταν σε θέσεις ευθύνης ήταν οι σημερινοί επικριτές της του ΔΣ του ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ που αν μη τι άλλο είναι σοβαρό και δεν συμμετέχει σε φιέστες λαϊκισμού όπως άλλα προβεβλημένα στελέχη της παράταξης που αποζητούν πιστοποιητικά αριστεροσύνης σε έναν κόσμο που κινείται πιο ΔΕΞΙΑ από κάθε άλλη φορά με αποτέλεσμα να έχει ενσωματώσει η σοσιαλδημοκρατία όλες σχεδόν τις θέσεις του που αφορούν στην οικονομία. Να θυμίσουμε τέλος πως τις αντιεπιστημονικές και "ψεκασμένες" θέσεις σχετικά με τις μάσκες και τους εμβολιασμούς τους έχουμε διαβάσει και από νομικό του δήμου μας για τον οποίο οι παρατάξεις του κ. Αραμπατζή και του κ. Ευσταθίου έβγαλαν ανακοίνωση στήριξης επειδή τάχα θίχθηκε από το Notia.gr που τόση ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ δεν την άντεξε στο θέμα με το Κοιμητήριο δίπλα από το ΚΥΤ στον Υμηττό και έγραψε ως όφειλε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την δική του άποψη υποδεικνύοντας και καταδεικνύοντας τον "παραλογισμό" της άλλης άποψης που δεν αναγνωρίζει και ιδιοκτησία του χώρου! Να δείτε για τις "ιδιοκτησίες" του δήμου πόσοι τις αμφισβητούν αφού το δήμο διοίκησαν και άνθρωποι που δεν σεβάστηκαν την ιδιωτική περιουσία όντας κομμουνιστές! Βέβαια εξαφανίστηκαν όταν οι πολλοί κατάλαβαν πως δεν κινδυνεύει η περιουσία ενός "τσιφλικά" αλλά και η δική τους αφού εάν ανοίξει ένα τέτοιο πανηγύρι ευνοημένοι θα είναι μόνο οι οπαδοί της Σοβιετίας. Ευτυχώς και δυστυχώς για όλες και όλους μας η χρεοκοπία της χώρας ΕΛΥΣΕ οριστικά το πρόβλημα της ΔΗΜΟΣΙΑΣ περιουσίας που θα αξιοποιηθεί από αυτούς που μπορούν και θέλουν και όχι από όσους διαχρονικά τάζουν λαγούς με πετραχήλια με μοναδικό τους μέλημα το προσωπικό τους συμφέρον. Γιατί με τους "αγώνες" πολλοί έχτισαν πολιτικές καριέρες και έγιναν δημοφιλείς υπηρετώντας το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. 

Σ.Μ 


Φωτογραφίες από το τοπικό ΜΜΕ energoipolites.eu του Άγγελου Κάνδηλα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: