ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Αυτή είναι η πραγματικότητα και ο καθένας την ερμηνεύει σύμφωνα με τα δικά του πιστεύω

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Αυτή είναι η πραγματικότητα και ο καθένας την ερμηνεύει σύμφωνα με τα δικά του πιστεύω

 


Πάρκο Ναυαρίνου - Ηλιούπολη και η φωτογραφία είναι ανεβασμένη στο facebook από τον συνδημότη μας Γιώργο Παπαμώκο. 

Ο κάθε ένας Ηλιουπολίτης και η κάθε μία Ηλιουπολίτισσα στην ουσία βγάζει τα δικά της συμπεράσματα σε μια πραγματικότητα που αποτυπώνεται στην φωτογραφία. 

Και βέβαια η κριτική που ασκεί ο οιοσδήποτε έχει πρωτίστως να κάνει με την δική του κοσμοθεωρία. Οι οικολόγοι εντός ή εκτός εισαγωγικών ήδη έδειξαν την απέχθειά τους στις  τέσσερις συσκευές καθαρισμού της ατμόσφαιρας που τοποθέτησε ο δήμαρχος Αθηναίων στην Ομόνοια και ισοδυναμούν με 30 δένδρα μειώνοντας τους ρύπους της ατμόσφαιρας και καθαρίζοντας το οξυγόνο. 

Τώρα τι οξυγόνο μας δίνουν τα ξερά δένδρα της φωτογραφίας και πόσο ευχάριστη είναι η βόλτα σε ένα πάρκο "ζούγκλα" είναι η δική σας επιλογή και μάλιστα διαχρονική σε όσους είχαν αντίθετη άποψη και μιλούσαν και ομιλούν για αξιοποίηση με ήπιας μορφής επιχειρηματικότητας ( μια καντίνα ας πούμε) πάρκων που βανδαλίζονται παρατημένα σε ιδεοληψίες του παρελθόντος. 

Πάρκα που "φροντίζονται" από τους υπαλλήλους της Σοβιετίας , πάρκα που υφάρπαξε με την δική σας ψήφο ο αείμνηστος Δημήτρης Κιντής και που στο πόδι και χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ σχεδιασμό παραχώρησε ως χώρος αναψυχής σε όσους πίστεψαν το "όραμά" του για την ΔΗΜΟΣΙΑ περιουσία που τώρα κάποιοι συνεχιστές του παλεύουν εις βάρος της κοινής λογικής να κάνουν δημοτική. 

Και θέλουν να την κάνουν την στιγμή που έχουν σε πρωτόγνωρα χάλια την υπάρχουσα αλλά σε σαφέστατα καλύτερη από ό,τι τους παραδόθηκε μετά από 12 χρόνια δημαρχίας Κιντή όπου το μόνο που πρόσφερε είναι μια πόλη που ζούσε με ΜΥΘΟΥΣ και καταστροφικές ιδεοληψίες. 

Η νέα δημοτική αρχή εξακολουθεί και φροντίζει το πράσινο όπως το φρόντιζαν και οι "Ερυθροί Χμερ" του κομμουνιστή δημάρχου και επειδή έχουμε στην κατοχή μας φωτογραφίες του πάρκου επί δημαρχίας του που καθόσουν καταγής εάν έκανες το λάθος και το επισκεπτόσουν ΜΙΑ χαρά τα πάει ο Καλούδης αφού αυτοί που σήμερα αναζητούν γκαζόν και πολυτέλειες προφανέστατα και ήρθαν χθες στην Ηλιούπολη εάν και εμείς του θυμόμαστε στο πλευρό δημάρχων που κατέστρεψαν κάθε ανάπτυξη της πόλης. 

Τα πάρκα της πόλης έχουν τα ίδια χάλια με τον Υμηττό αφού και εκεί ουδείς ήθελε και πολλοί ακόμα δεν θέλουν ανάπτυξη αλλά ανούσια φυτέματα δένδρων που δεν βλέπουμε να μεγαλώνουν ποτέ αφού χρειάζονται περιποίηση και πότισμα τους θερινούς μήνες και φυσικά πολλούς εργαζόμενους που η χρεοκοπημένη χώρα μας δεν μπορεί να πληρώσει. 

Άρα εμείς ξεκάθαρα σε όσους επιζητούν "υποστυλώματα" και διατήρηση του "παλιού" ξεκάθαρα αναζητούμε την διαφορετική άποψη που λέει πως ο κόσμος θα αλλάξει μόνο από όσους δεν χαϊδεύουν τα αυτιά σε αυτούς που εμμένουν πως η γη είναι επίπεδη! 

Έτσι εμείς ως τοπικό ΜΜΕ δεν κατανοούμε την διατήρηση χώρων που ζημιώνουν αντί να ωφελούν τους πολλούς και θεωρούμε πως όλα θα δείχνουν και θα είναι πιο όμορφα όταν μπει ο ιδιώτης και το ΚΕΡΔΟΣ σε αυτά. 

Και είναι πλέον εμφανές και στον πιο αδαή πως η Αθήνα αλλάζει προς το καλύτερο γιατί χορηγίες όπως αυτή των τεσσάρων συσκευών  καθαρισμού της ατμόσφαιρας δεν είναι η εξαίρεση αλλά ο κανόνας της δημαρχίας Κώστα Μπακογιάννη. 

Εδώ προφανέστατα και θα αντιδρούσαν οι κάθε λογής "ψεκασμένοι" αναμένοντας από τα "κούτσουρα" του παρελθόντος να μας οδηγήσουν σε ένα καλύτερο αύριο! 

Ένα αύριο που είναι ήδη εδώ και με λύπη διαπιστώνουμε εάν και εμείς δεν πέσαμε από τα σύννεφα πως οι διοικούντες του δήμου μας δεν τολμούν να το ακολουθήσουν αφού συνεχίζουν και συνομιλούν με το χθες και το χειρότερα απολογούνται στο ΤΙΠΟΤΑ χάνοντας τον πολύτιμο χρόνο τους και χρόνο μας για ανάπτυξη και επενδύσεις. 

Πάρκο Ναυαρίνου και Πάρκο Καλαβρύτων πόσοι τα επισκέπτονται και γιατί είναι έτσι αναζητείστε το στις νοοτροπίες που μας χρεοκόπησαν και εξακολουθούν με συνθήματα του 1980 να μας οδηγήσουν στο να συνεχίσουμε να ακολουθούμε τον λάθος δρόμο. 

ΥΓ: Προσέξτε μην κόψετε κανένα κούτσουρο και δεν μπορούμε να αντισταθούμε στην Νέα Τάξη Πραγμάτων στον Ιμπεριαλισμό των ΗΠΑ και δεν έχουν κάλυψη - απόκρυψη οι "αντάρτες"
της πόλης που έχουν και το Μουσείο τους όπως τους αξίζει άλλωστε για τους αγώνες που έκαναν να μας κάνουν κανονική Σοβιετία! 

Αφού άλλωστε η μία εκ των δύο "αντιστασιακών οργανώσεων" που μετέχουν στη διοίκηση του Μουσείου δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα πως ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος τελείωσε το 1945 και συνεχίζουν έως σήμερα την δήθεν αντίστασή τους στον "κακό" καπιταλισμό υπηρετώντας την δική τους "λογική" που θα ήταν ανεκτή εάν δεν μιλούσαν για "επαναστάσεις" και για "κομμουνιστικούς" παραδείσους! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: