ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μεταλλικές μπάρες αποφυγής στάθμευσης τύπου Π μπήκαν στο πεζοδρόμιο επί της Μαρίνου Αντύπα μπροστά από το super Market Σκλαβενίτης

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Μεταλλικές μπάρες αποφυγής στάθμευσης τύπου Π μπήκαν στο πεζοδρόμιο επί της Μαρίνου Αντύπα μπροστά από το super Market Σκλαβενίτης


Τώρα ο πεζός μπορεί να κινηθεί άνετα στο πεζοδρόμιο χωρίς να κινδυνεύει ή να εμποδίζεται από ασυνείδητους οδηγούς που χρησιμοποιούν τα πεζοδρόμια ως πάρκιν. 
Και βέβαια οι κλήσεις της δημοτικής Αστυνομίας και το πείσμα του Αντιδημάρχου Εξυπηρέτησης του Πολίτη & Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παναγιώτη Κόκλα να λύσει τα "αυτονόητα" έπιασαν τόπο. 



Βέβαια αρκετοί μας παραπονούνται πως ο δήμος τους ζητάει να αφαιρέσουν ανάλογες μπάρες από τα πεζοδρόμια μπροστά στις οικίες τους κάτι που καταδεικνύει πως υπάρχει μια διαδικασία για την προστασία του πεζοδρομίου από παράνομο παρκάρισμα. 

Χρειάζεται σχετική άδεια του δήμου που όμως σε κάποιους δεν δίδεται με το επιχείρημα πως μπορεί να τραυματιστεί κάποιος πεζός! 

Σε κάθε περίπτωση και έως ότου δούμε για ποιους λόγους γίνεται "επιλεκτική" τοποθέτηση ή απλώς πρόκειται για παρανόηση των συνδημοτών μας εμείς μένουμε στην εικόνα που για εμάς είναι θετική και διαβάστε την σε εμάς γιατί κάποιοι δεν θα μείνουν ευχαριστημένοι ούτε τώρα χωρίς αμάξια πάνω στο πεζοδρόμιο αλλά θα γκρινιάζουν και πάλι. 

Και το super market κέρδισε με την τοποθέτηση αυτή αφού με τις κλήσεις θα έχανε την πελατεία του ενώ τώρα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και δεν μπορεί ουδείς να αράξει για κάνα μισάωρο πάνω στο πεζοδρόμιο προφασιζόμενος πως το άφησε για 1-2 λεπτά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: