ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό ...

Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό ...



  • 7 Ιουλίου η πρώτη ανάρτηση του νέου ΜΜΕ για την πόλη . Συμβολική ημερομηνία δύο χρόνια μετά την νίκη της ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές.
  • Η "μοναξιά" μας τελειώνει και βέβαια δεν έχουμε κανένα θέμα με αυτό αφού η πλάστιγγα των τοπικών ΜΜΕ γέρνει "επικίνδυνα" προς τα Αριστερά. Ευτυχώς στα μεγάλα ΜΜΕ της χώρας η εικόνα την τελευταία δεκαετία έχει αλλάξει προς όφελος της ΔΕΞΙΑΣ και της ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ. Άλλωστε την διαχείριση του ιστολογίου θα την έχουμε εμείς ως ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ και στους συναγωνιστές απομένει μόνο η επιλογή θεμάτων αφού είναι λογικό πως κάθε ΜΜΕ έχει την δική του γραμμή! 

  • Ιδιαίτερα κινητικοί στα Νότια Προάστια κάποιοι βουλευτές της ΝΔ συμβάλλουν θεωρούμε θετικά στην ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ των πολιτών για τα fake news του ΣΥΡΙΖΑ και όσων αμετανόητων έχουν παραμείνει στο ΚΙΝΑΛ και δεν ψηφίζουν τον Ανδρέα Λοβέρδο για αρχηγό τους για να γλιτώσουν από την ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ που θα συμβεί σε επικράτηση άλλου υποψηφίου. 

  • Πανικός στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ από το προβάδισμα του Ανδρέα Λοβέρδου σε δημοσκόπηση για τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ. Θα χάσουν το δεκανίκι τους την Φώφη Γεννηματά που και στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά έχει επιδείξει επικίνδυνη ανευθυνότητα συμμετέχοντας σε ένα συλλαλητήριο που δεν αφορά τους πολλούς αλλά τους λίγους "βολεμένους" που θα χάσουν προνόμια που δεν έπρεπε ποτέ να τους είχαν δοθεί για να μην φτάσουμε στα χάλια να αναζητάμε μνημόνια και δανεισμό της χώρας για να μην χρεοκοπήσουμε άτακτα και γυρίσουμε στη δεκαετία του 1950! 

  • Ελάχιστη έως μηδαμινή συμμετοχή θα έχει στον ιδιωτικό τομέα η πανελλαδική απεργία της 10ης Ιουνίου που έχουν εξαγγείλει ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ. Οι περισσότεροι μη προνομιούχοι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα αντιλαμβάνονται τις θετικές για τους ίδιους διατάξεις του νομοσχεδίου που θα βγάλει στην ανεργία όσους επιχειρηματίες θεωρούν πως μπορούν να επικρατήσουν και στις χώρα μας οι συνθήκες που επιβάλλει το Κινεζικό κομμουνιστικό καθεστώς στους δικούς του εργαζόμενους. Όσο και να "σκούζει" το ΠΑΜΕ και οι Σταλινικοί η Ελλάδα θα αλλάξει επίπεδο και δεν πρόκειται να ζήσει ως φάρσα ό,τι συνέβη την περίοδο Γιαννίτση. Καλούμε την λαϊκίστική δεξιά να σοβαρευτεί ο κόσμος σιχάθηκε και τους γαλάζιους εργατοπατέρες. Τέλος ας συνειδητοποιήσουν και οι μικρομεσαίοι πως δεν θα σταματήσει να λειτουργεί ο καπιταλισμός για να χωρέσει όσους επί δεκαετίες παρέμεναν κακοί εργοδότες και φοροφυγάδες. Και μιλάμε για την συντριπτική πλειοψηφία γιατί εξαιρέσεις υπάρχουν πάντα και παντού. 

  • Λάθος η μη πρόωρη προσφυγή στις κάλπες αφού στην παρούσα Βουλή δεν βλέπουμε στήριξη της κυβερνητικής πολιτικής από καμία παράταξη της αντιπολίτευσης. 

  • Δεν θα γλιτώσουμε το 4ο κύμα πανδημίας όσο οι "ψεκασμένοι" δεν εμβολιάζονται όπως δεν γλιτώσαμε και το 4ο και χειρότερο μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ αφού κάποιοι είχαν αυταπάτες. 

  • Ανατιμήσεις προϊόντων παρατηρούνται άνω του 15% το τελευταίο εξάμηνο αφού κάποιοι αφελείς θεωρούν πως θα μπορέσουν να βγάλουν γρήγορα όσα έχασαν εν μέσω πανδημίας. 

  • Απορούμε και εμείς γιατί συνεχίζουν και  μας  σχολιάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού όπως δηλώνουν δεν πιστεύουν τίποτα από τα "συστημικά" ΜΜΕ της χώρας μας και από ό,τι φαίνεται και από αυτά  του υπόλοιπου δυτικού κόσμου! Είναι εξοργιστικό πως κάποιοι αναζητούν δικτάτορες όπως ο Μιλόσεβιτς εν έτει 2021 και θεωρούν πως θα μεταφέρουν τα προβλήματα της πατρίδας τους σε μια χώρα που είναι μέλος του ΝΑΤΟ και που έχει πάρει ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση για τους βομβαρδισμούς της Γιουγκοσλαβίας το 1999. Οι βομβαρδισμοί που διήρκησαν από τις 24 Μαρτίου έως και την 10η Ιουνίου 1999 αποδεικνύοντας στην πράξη πως ο κομμουνιστικός εθνικισμός των Σέρβων τους οδήγησε στην οριστική και αμετάκλητη απώλεια του Κοσσόβου. Το μόνο που θυμόμαστε από εκείνη την περίοδο είναι ο στραβισμός των δήθεν αλληλέγγυων απέναντι στις εθνικές εκκαθαρίσεις ενός φασιστικού - κομμουνιστικού καθεστώτος και την αποφασιστικότητα του δυτικού κόσμου να προστατέψει τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ελπίζουμε σύντομα  οι Σέρβοι να έχουν αντιληφθεί το λάθος τους και σύντομα να γίνουν και αυτοί κομμάτι του ΝΑΤΟ και των αξιών της Δύσης που αυτό υπηρετεί. Όσο για τους "αμετανόητους" θα υπάρχουν πάντα όπως διαχρονικά υπάρχει το Καλό και το Κακό και για εμάς δεν είναι υπεύθυνη στάση να μην ξεχωρίζει κάποιος τον θύτη από το θύμα υπηρετώντας μια στρεβλή εκδοχή συμμαχιών με βάση το θρήσκευμα του κάθε ανθρώπου. Βάρβαροι υπάρχουν σε όλες τις "σέχτες" και η δημόσια καταδίκη τους είναι αυτό που ξεχωρίζει την πολιτισμένη Δύση από την βαρβαρότητα μιας Ανατολής που μάταια αναζητά να πάρει ρεβάνς από έναν πόλεμο που έχει χάσει επειδή οι πολλοί επιθυμούν να ζουν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και όχι φυλακισμένοι μη μπορώντας να επιλέξουν αυτόν που θέλουν να αναλάβει τα ηνία ενός κράτους. Και βέβαια ο δικτάτορας Μιλόσεβιτς δεν αθωώθηκε ποτέ από το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Χάγης αφού πέθανε από ανακοπή πριν καταδικαστεί! Άλλωστε ο κόκκινος φασίστας δεν αναγνώριζε καν την αρμοδιότητα του εν λόγω Δικαστηρίου όπως κάνουν άλλωστε όλοι οι τρομοκράτες ή οι "λαϊκοί" αγωνιστές για όσους εξακολουθούν και έχουν ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ και αρνούνται πεισματικά να καταδικάσουν τον έκδηλο ΦΑΣΙΣΜΟ ενός τυράννου όπως υπήρξε ο κομμουνιστής Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς που κάποιοι αφελείς θέλουν να τον παρουσιάσουν και ως εθνικιστή και πατριώτη! Εθνικό πρέπει να είναι το αληθές και ο Σλόμπονταν πολιτεύθηκε μια ζωή μέσα στο ΨΕΜΑ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: